Reklama

Reklama

Recenze (21)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Nic novýho pod sluncem. Slušná britská gangsterka, která je prequelem prvního Footsoldiera a věnuje se postavě Pata Tatea. Kromě hlavního hrdiny se vrátí i plno postav z prvního dílu. Pokud má někdo rád podobnej typ filmů a nevadí mu, že celej děj je v podstatě jen banda nasranejch gangsterů, co někomu ubližujou, šukají, berou drogy a opakujou slovo "cunt", měl by se slušně bavit. Jedinou zásadní výtku mám co se týče tempa, který v prostřední části trochu drhlo. Jinak nic unikátního to není, ale dostal jsem přesně to, co mi film sliboval. Solidní zábava. 70 % ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Carlton Leach zůstával v některých fázích svého života alespoň trochu člověkem, zatímco Pat Tate byl pravděpodobně vždycky vymletá násilnická mašina. A přesně v tomhle duchu se nese celý film. Násilí, nadávky, drogy a to všechno pořád dokolečka. A mě se to líbilo. Tempo je pekelné, rvačky brutální a Craig Fairbrass má násilnické charisma jako nikdo jiný. Kvalit předchozích dvou dílů tenhle prequel nedosahuje, ale pro milovníky přímočarých anglických gangsterek je tohle povinnost. 75% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se sice o třetí díl, ale ve skutečnosti je to film, který předchází prvnímu dílu. A nejde tu o nic jiného než o to, aby se ukázalo, jak si hajzlové žijí dobře, jak šukají, fetují a mlátí, případně i zabíjejí. Alespoň do chvíle, než se všechno posere, což je ale ve filmu řečeno jen ve finále. Víc jak na průměr to nevidím. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Najprv som nechápal, prečo sa tvorcom chcelo točiť tretiu časť a zrovna o tom najväčšom chujovi! Navyše som sa k tomu všetkému i bál, že "trojka" bude mimo koľaj. Nestalo sa tak! Hoci nám tvorcovia pár fleshbackmi pripomenú predchádzajúce časti, ide si snímka svojou cestou. Je rovnako napínavá a rovnako brutálne nechutná. Avšak najväčšia bomba ale nastane v 65. minúte, ked' za spevu Neny a úplne iného záberu kamery začne Pat riešiť účty v base! Tak takú jazdu obe predchádzajúce časti teda nemali a ja som i napriek svojim obavám dostal viac, než som očakával. A špeciálne od chlapíka, ktorý točí komédie! ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Domnieval som sa, že bez ikonického Carltona Leacha to už nebude ono, no nevyspytateľný Pat Tate, stvárnený chlapáckym Craigom Fairbrassom to za asistencie ostatných bijcov z gangu Essex Boys hravo utiahol a prakticky nedal divákovi príležitosť nudiť sa. Toto tretie pokračovanie s príznačným podnázvom The Pat Tate Story nie je situované iba výlučne do essexských ulíc či nočných klubov a zachytáva aj iné epochy Patovho života, počas ktorých napríklad čeril vodu v španielskom drogovom podsvetí alebo bol zatvorený v kriminále, kde mal od vzorného väzňa na míle ďaleko. Takéto spestrenie príbehu bolo u mňa vítané a celkovo ma trojka bavila viac než druhé pokračovanie Footsoldiera. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama