Reklama

Reklama

Recenze (21)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„The powder kept me alert, keeps the anger at boiling point just where I need to be..“ Craig Fairbrass, fotbalista z Cliffhangera. Doteď nevím, jestli si tenhle násilnický, psychopatický, lehce plesnivý grizzly, který kdyby vyřadil ze svého slovníku „fucking“ a „cunt“, tak prakticky nic neřekne, zaslouží můj smích, a nebo respekt. Dobře však chápu, že pár ran telefonním sluchátkem by mé rozhodování usnadnilo.. Série o ambiciózních intelektuálech z Essexu tímhle prequelem začíná sklouzávat do komediálních až groteskních vod, ale třeba u kouzelné scény s 99 luftbalóny to vůbec nebylo na škodu.. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Akční zvratek. I Buster Keaton se jednou ve filmu zasmál. Mně se to stalo až s tímto filmem. Dusil jsem se smíchy, jak to bylo příšerně imbecilní. Spadá to do kategorie Z. Vzpomněl jsem si, jak Fabiánová v herecké komisi mrdala Vašinku, Skopala a spol. za to, že nemají herecký talent. Co by asi tak prohlásila o těchto hercích. Nechtějte po mně, abych viděl i předchozí díly. Pokud tedy holdujete kreténským filmům, kreténským hercům i kreténským tvůrčím štábům, užijete si to, jak jinak, na kreténské úrovni. 0/10 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Najprv som nechápal, prečo sa tvorcom chcelo točiť tretiu časť a zrovna o tom najväčšom chujovi! Navyše som sa k tomu všetkému i bál, že "trojka" bude mimo koľaj. Nestalo sa tak! Hoci nám tvorcovia pár fleshbackmi pripomenú predchádzajúce časti, ide si snímka svojou cestou. Je rovnako napínavá a rovnako brutálne nechutná. Avšak najväčšia bomba ale nastane v 65. minúte, ked' za spevu Neny a úplne iného záberu kamery začne Pat riešiť účty v base! Tak takú jazdu obe predchádzajúce časti teda nemali a ja som i napriek svojim obavám dostal viac, než som očakával. A špeciálne od chlapíka, ktorý točí komédie! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slabší pokračování, nijak zázračné britské gangsterky, která je celá postavená na nesympatických postavách a bezmyšlenkovitém násilí. Kdyby se film nebral tak smrtelně vážně, mohla to být docela zábava, takhle se na ty ksichty nedá moc koukat. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V tomto príbehu ma retardi bavili. Malo to dobrý dej, šľapky, na ktoré sa dalo pozerať (čo je v Anglicku zázrak), a zachovaná bola i drsnosť, ale nie prehnaná. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Domnieval som sa, že bez ikonického Carltona Leacha to už nebude ono, no nevyspytateľný Pat Tate, stvárnený chlapáckym Craigom Fairbrassom to za asistencie ostatných bijcov z gangu Essex Boys hravo utiahol a prakticky nedal divákovi príležitosť nudiť sa. Toto tretie pokračovanie s príznačným podnázvom The Pat Tate Story nie je situované iba výlučne do essexských ulíc či nočných klubov a zachytáva aj iné epochy Patovho života, počas ktorých napríklad čeril vodu v španielskom drogovom podsvetí alebo bol zatvorený v kriminále, kde mal od vzorného väzňa na míle ďaleko. Takéto spestrenie príbehu bolo u mňa vítané a celkovo ma trojka bavila viac než druhé pokračovanie Footsoldiera. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Carlton Leach zůstával v některých fázích svého života alespoň trochu člověkem, zatímco Pat Tate byl pravděpodobně vždycky vymletá násilnická mašina. A přesně v tomhle duchu se nese celý film. Násilí, nadávky, drogy a to všechno pořád dokolečka. A mě se to líbilo. Tempo je pekelné, rvačky brutální a Craig Fairbrass má násilnické charisma jako nikdo jiný. Kvalit předchozích dvou dílů tenhle prequel nedosahuje, ale pro milovníky přímočarých anglických gangsterek je tohle povinnost. 75% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se sice o třetí díl, ale ve skutečnosti je to film, který předchází prvnímu dílu. A nejde tu o nic jiného než o to, aby se ukázalo, jak si hajzlové žijí dobře, jak šukají, fetují a mlátí, případně i zabíjejí. Alespoň do chvíle, než se všechno posere, což je ale ve filmu řečeno jen ve finále. Víc jak na průměr to nevidím. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Nic novýho pod sluncem. Slušná britská gangsterka, která je prequelem prvního Footsoldiera a věnuje se postavě Pata Tatea. Kromě hlavního hrdiny se vrátí i plno postav z prvního dílu. Pokud má někdo rád podobnej typ filmů a nevadí mu, že celej děj je v podstatě jen banda nasranejch gangsterů, co někomu ubližujou, šukají, berou drogy a opakujou slovo "cunt", měl by se slušně bavit. Jedinou zásadní výtku mám co se týče tempa, který v prostřední části trochu drhlo. Jinak nic unikátního to není, ale dostal jsem přesně to, co mi film sliboval. Solidní zábava. 70 % ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak, ako som sa sťažoval pri dvojke, že žiadni fízli, tu ich bolo už neurekom. Ten štýl točenia filmov prešiel za 10 rokov premenov. Kým bola jednotka temná a násilná, umocnená prostredím a kamerou, trojka je tiež brutálna, ale už v modernom šate. Iná hudba, iný strih, dynamickosť. Séria dostala nový vietor. Celý čas som mal v hlave porovnanie s hrou Mafia. Toto mi prišlo ako DLCčko, ktoré rozširuje hlavný príbeh a ukazuje časti, ktoré boli skôr len spomenuté. Dobre sa na to pozeralo, opäť cecky, bitky, prestrelky. Stále je ten záver ale taký tajomný. Silné 3 z 5 ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ty vole, vůbec sem nevěděl, že parádní jednička má další 2 bratříčky :o). Hodně příjemný zjištění. Musím říct, že jednička je naprosto luxusní film, kterejm mi uplně sednul. To stejný můžu klidně napsat o trojce. Dvojku nemůžu nikde sehnat, takže na tu si budu muset posečkat. Trojka se točí okolo psychouše, kterej už se nám předvel v jedničcce. Tady je to vlastně jedna velká one man show v jeho podání. Ve filmu jsou mraky koksu, ale fakt mraky, pak dále sexu, násilí, vězeňskejch bitek, pouličních bitek, ale málo střílení, páč tihle "gangsteři" zbraně nepoužívaj, maj svý zásady. Tak jako tak perfektní film podle skutečnejch událostí, nad kterejma zůstává rozum stát, jak někdo může bejt takle drsnej a vostrej. Brr ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Třetí díl série Rise of footsoldier je dějově před prvními dvěma a před posledním, ale dovětek je dějově po čtyřce. Kariéra dealerů drog v Essexu inspirovaný skutečnými postavami ( které byly v roce 1995 roztříleny ve svém Landroveru ) je trochu stejně zmatená a je to jen sled bitek, fetování, spolupráce i likvidace ostatních, siláckých keců, silikonových prsou a trocha kriminálu. Oproti zábavné čtyřce se tohle bere moc vážně a chybí tomu právě ten zábavný nadhled s přímočarou akcí do finále. Tohle mne nebavilo. ()

Arnyfe 

všechny recenze uživatele

Tento díl předčil má očekávání. Pořádný náš(ň)up pravé nefalšované londýnské gangsterky opět se skvělým hereckým obsazením. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Již v titulcích je nalajnováno minimálně jedno fotbalové hřiště.A ano,správný gangster,ba i policista má vystudovanou FAMU,takže ty blbouni,co vás někde buzerujou za rychlou jízdu a nerozehrají u toho celou škálu mimických výrazů jsou pouze špatní herci a v žádném případě jim nic neplaťte!Ledaže by vám urazili půl hlavy cricketovou pálkou. ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Vlastně se mi to líbilo víc než druhý díl, který většinu času přešlapoval na místě. Tady to bylo příjemné doplnění jednoho psychopata, který je ale záhadným způsobem zajímavá postava. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Má to spád a je to inspirováno popravou drogové bandičky z Essexu. Pro někoho asi málo, ale po dementních filmech, které jsem viděl v poslední době, to bylo příjemné přímočaré zpestření. Nevybavuji si druhý díl, takže to zítra musím napravit. Kdo má rád chlast, násilí, drogy, sex - ten bude pravděpodobně spokojený. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Vraciame sa späť, príbeh o hore svalov s vypatlanou hlavou Patovi, ktorý si berie všetko a všade bez náznaku vďaky, celkom zaujímavo vykreslený pobyt vo väzení. škoda legendy Ricci (Carlton) tu neuvidíme. 6 sekundový sex vo väzení vysvetlí a povie veľa: drž nohy hezky u sebe. Bary, tenačnice, zadky a cicky sú ponechané, Patova brutalita a agresia nemá hraníc, kde sa odbavuje aj na nevinných ľuďoch, tak to však v takýchto kruhoch chodí, v boji o prežitie v podsvetí či už Essexu alebo v Španielsku, či už kdekoľvek na svete. Neviem prečo, ale Pat mi trocha pripomína Černáka. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Včera dodíval dvojku a hurá hned na trojku.Byl jsem vážně zvědav jak to bez Ricci Harnette bude fungovat a ono to funguje na bázi stejně dobře.Craig Fairbrass je gorila a celý snímek jede na badass složce.Tady trochu ztrácí příběh,protože se neustále někam pohybujete a neustále dochází ke konfrontacím s Pat Tatem,který je všechny pošle slušně řečeno doprdele.Drogy a drogy a zas jen drogy,nějaká bitka pořádně oslazená v krvavém kabátku a hora masa opět může jít o dům dál a opět někomu rozbít držku.Trochu fetu do nosu,vošukat nějakou děvku a opět někoho zmasit,protože kapitán jsem tu já.Je to celou dobu na jedno brdo,ale nějak to díky Fairbrassovi baví víc než dvojka,která trochu ubrala,tak trojka opět zabrala a čtyřku uvidím,protože nejsou českou titulky,ale je pravda,že v každý druhý větě "cunt" asi nebude tak bolet:)70% ()

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto bombastická minisérie!Viděl jsem první a třetí díl,druhý není k sehnání,alespoň ne s titulkama,ale ty dva díly byl nehorázný nářez.Gangy,chlast,děvky,drogy,steroidy,fotbal,kluby,prachy,prostě podsvětí jako prase.Navíc silně inspirováno známou popravou tříčlenného muscle-drogového gangu v Essexu,o kterém tato série vypráví.Skvělý střih,hudba,parádně odpracované drsné scény,a že jich tu je!Pokud človék není slečinka,musí u těhlech kousků chrochtat blahem.Já chrochtal a chrochtám ještě teď.Že Rise of the Footsoldier minul Českou distribuci mě ani nepřekvapuje,v době,kdy se do vlády serou komunisti se ani není čemu divit. ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

"Nepochcal bych tě ani kdybys hořel!" Po prvním dílu je tenhle zatím nejlepší, možná i lepší. Bavilo mě to o kousek víc. Pat je ultra super psychopat a strašně dobře se na to dívá. Sice mě už nebaví ten slavnej range rover, ale to je detail. Opět kvalita po všech stránkách. ()

Reklama

Reklama