Reklama

Reklama

Pes zabiják

  • Bulharsko Bullet Head (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tři profesionální zločinci se ocitnou uvězněni ve starém skladišti. Venku je policie a uvnitř čeká ještě horší hrozba. - téměř nezastavitelný zabijácký pes... Tři zloději se po částečně zpackané loupeži schovávají ve skladišti, jehož jediným dalším žijícím obyvatelem je zlý, nesmiřitelný kanárský mastif. Pes byl vycvičen k boji a ke krutosti zločineckým bossem jménem Blue (Antonio Banderas). Blue právě uklidil v ringu po psích zápasech a brzy se vrátí. Všichni tři lupiči – Stacy (Adrien Brody), Walker (John Malkovich) a Gage (Rory Culkin) mají vzpomínky na domácí mazlíčky, bojový pes je ale otevřená hrozba smrti… (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (33)

kingik 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli velký zlý pes, bulharský úderník a ruiny továrny, skladu hoven, obchodu s hudebninami. Je úplně jedno, co to bylo za zchátralé budovy. Nejdříve krátký obsah depeše producenta Stančo Šušněva----- Mr. Brody, Mr. Malkovich, Mr. Banderas, já jsem bulharský producent. Já dám vám každému 1000 dolarů. A natočíme ten film----- Den natáčení, vedle zmíněných hereckých es dorazil i Rory Culkin. Šušněv se s nimi zdraví, přátelsky natahuje ruku, nikdo mu ji nepodává, až na Brodyho. Banderas arogantně žvýká, zasmušile se rozhlíží po tragické lokaci, kde bude trávit příští tři dny natáčení, Malkovich je otočený zády, čte scénář od Trošky Z pekla štěstí 3 v elektronické podobě, Culkin se třepe, ne zimou, ještě neměl svoji denní dávku.-----Šušněv promluví------Všechno je jinak, nejsem producent, nemám dolary, jen obdivoval jsem vaši práci. Mr. Malkovich, Vy jste byl úžasný v O myších a lidech, mám potěšující zprávu, film je plný zvířátek. Mr. Banderas, Vás já jsem obdivoval ve Philadelphii, i zde budete na pokraji smrti. Mr. Brody, Vás jsem si zamiloval v Pianistovi, na důkaz mé úcty jsem vám ve filmu věnoval scénu s piánem, do něhož se schováte. Kdysi jste prchal před nácky, nyní před rozzuřeným psem------Herci se podívají do diářů, mají v nabitém programu jen dva volné dny, Culkin nemá diář, ale jde do toho taky-----Děj----žádný----Zápletka----tři kriminálníci s taškou peněz čekají na odvoz, jsou ale v pasti, když se přes cvičeného psa Zabijáka nemůžou dostat ze zchátralého komplexu. A k dobru přidávají pohnuté ´historky ze života, kde 3:1 vyhrává pes nad akvarijní rybou. Vše doprovázeno i obrazovým doprovodem. Nesnáším Banderase, když hraje záporáky. Sice si libuji v jeho špatném herectví, ale jeho záporná postava je tak megaúděsně zahraná, plus jeho cool grimasy, až mám pocit, že snad tak hrozně hraje schválně. Nejen Pianista, ale i něco z Matrixu se do filmu vloudilo. Letící kulka. Brody v záklonu nad dírou v podlaze. Kulka projde efektně jeho taškou. Vše zpomalené. Po place nesmyslně pobíhal bílý králík, Brody schovaný v piánu, pes útočí jako nosorožec...Ke všemu hroznému se zde zcela sadisticky nakládalo se zvířaty. Uff...mám dost. Normálně jsem se za všechny styděl. Vrcholem jsou p.o.v. záběry z pohledu psího vidění, samozřejmě barevného, kynologii si patrně pan Solet nestačil nastudovat. Paul Solet je americký Troška. Špatné od začátku do konce. Pozitiva---Adrien Brody něco uhrál, historky byly fajn, závěrečná scéna Banderas vs zabijácký pes naturalisticky působivá i vyvedená, Alexandra Dinu, přítelkyně Brodyho, je krásná ženská. 4/10 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Skvělá podívaná, kde jsou super chlapi! Banderas, Malkovich a Brody? Nevím, co víc chcete. Všichni hráli role, které jim sedly. Navíc nechybí ani krásný pes, kterého příběh tam dodal lidskost, emoce a lásku. Za mě naprosto v pořádku. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má atmosféru jak hajzly na hlaváku, všichni se tam tak nějakou producírujou a něco vniveč. Vyvolá to pocit sraní když vidíš ty tlačíci držky. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nevadila by mi jakási železobetonová, okatě socialistická barabizna přetvařující se coby barabizna americká, nebo rozostřený výhled ze střechy sofijského paneláku předstírající panorama amerického velkoměsta. Ale devadesát minut poslouchat ufňukané plkání laskavě hřejivých zlodějíčků mě fakt nebavilo. Nehrát v téhle nudné sentimentální volovině (vlastně psovině) Malkovich, Brody a Banderas, neštěkl by po ní ani pes. Zabijácký čokl v hlavní roli mě ale vcelku zaujal, držku měl vážně strašidelnou a tuze rád bych mu předhodil na hraní třeba komisaře Rexe, a jako nášup pak všechny pejskaře/pejskařky s jejich ratlíky z mého širokého okolí. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Na filmu Bullet Head je špatné snad úplně všechno. Počínaje šíleným scénářem a konče absolutním nepochopením nad tím, jak je možné, že herci takovýchto formátů kývnou úplně na všechno. Snad jediným kladem je jistá inspirace knihou "Cujo" od Stephena Kinga, jelikož několik scén se vzteklým bojovým psem patří k higlightům celého filmu. Avšak až na tento detail, který zaujme zejména fanoušky knihy se snímek Bullet Head nemůže ničím jiným pochlubit. Tedy snad až na copánek Adriena Brodyho. PS: Co tam proboha dělal ten králík?! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ona ta bulharská produkce trošku odrazuje, ale z mého pohledu to je jen klamání tělem. Je to o dvou liniích. Řekněme že první se odehrává z pohledu bojového psa a ta druhá pojednává o třech kriminálnících, kteří uvíznou v opuštěné budově. Protnutí těchto dvou linek pak patří k nejlepším sekvencím filmu, ale já se bavil i u dialogů v podání tria Malkovich-Brody-Culkin, kteří se mimojiné představovali v minipříbězích ze svého života. Je sice pravda, že bez velkých hereckých jmen by to byla nepříliš zajímavá průměrná záležitost, ale ta tu byla a to se počítá. 70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neviem, či som mal jasnú chvíľku ja alebo vegetol, že sme sa po dlhšej dobe v hodnotení nejakého filmu zhodli, ale podľa hodnotenia ostatných to vyzerá, že sme boli riadne ožratí, keďže sme sa ako jedny z mála bavili. Toto je druhý film od Soleta, ktorý som videl a vyzerá to, že má v ruke jak technickú stránku, tak aj dramatickú. Tento žánrový mix komédie, drámy, heist thrilleru a hororu s jedným veľkým nasratým psom funguje vo všetkých smeroch. Je to nádherná ukážka toho, že aj film za pár mega odohrávajúci sa prakticky nonstop v jednom rozpadávajúcom sa sklade, môže perfektne fungovať, že znudený Willisíku? Stačí taká drobná maličkosť. Aby sa všetci snažili a mali trochu talentu. Najviac ma bavila prekvapivo línia s hrôzostrašným psom, čoho som sa trochu obával. Hlavne keďže tu sú aj scény psích zápasov. Ale všetko to nepríjemné sa odohráva mimo pohľad kamery. A samotný pes vzbudzuje jak hrôzu, keď naháňa hlavných hrdinov, tak ľútosť, keď sledujeme jak z neho svinský Banderas vychoval takú krvilačnú beštiu. S vyústením príbehu som tiež spokojný, takže celkovo to je vydarený film. Vyzerá to, že Brody a Solet si celkom sadli, tak dúfam, že natočia ďalšiu pecku. 8/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to zkrátilo tak asi na hodinu, bylo by to celkem super, protože by to mělo ještě o něco lepší drive. Herecky je zde velmi zajímavé obsazení, kdy hlavně John Malkovich tomu chvílemi dovede dát šťávu. Digitální pes je příšernost a měli to řešit jinak. Ale film mě nenaštval, docela mě bavil. Tyhle hry na malém prostoru mám rád. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Proč by někdo jako Malkovich, Brody nebo Banderas hrál v béčku natáčeným v Bulharsku? No protože je to parádní film, kterej se dá charakterizovat jako mix Cuja a Tarantinových Gaunerů. V první půlce nám každá z postav řekne krátkou zábavnou historku, aby se pak ve zbytku stopáže mohli hlavní hrdinové potýkat nejsen s nasraným čoklem, ale i nasraným Banderasem. Je to svižně natočený, zábavný, napínavý a má to dobrý dialogy. Ve všech směrech čistá práce. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Solet ako reziser mi nic nehovori a film som natrafil nahodou. Cira spotrebna jednohubka, ani zname drzky ma nijak neoslovili, kyvli na spolupracu reziserovi asi len zo zotrvacnosti. Culkin tu sice bol, ale chvalaprirode nebol to Macaulay. Ten film by inak automaticky skoncil v odpade   : 30 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl hodnotit scény se psem,tak tomu určitě jen dvě hvězdy nedám.Jenže víc jak polovinu filmu zaberou flashbeky,a nebo kafrání o životě.Solet vůbec nevěděl co chce natočit,takže z toho je nuda s dvacetiminutovým kořením.A kde se v tomhle filmu vzala tahle trojka,to nevim.Pravdou je,že využít rejža prostředí těch skladů ,kde se děly hrůzy se psama,obsadit tam neznámý herce,a přitlačit na brusku,tak je z toho slušnej masakr.Škoda.40%. ()

fugazi 

všechny recenze uživatele

Je mi upřímně líto všech těch herců. Propadnout se z Hollywoodu do bulharskýho skladu je docela smutný ... 2/10 ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo zábavné. Najlepší bulharský film za posledné desaťročia. A keď navyše vo filme hrá De Niro, niet čo riešiť. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jako je to hodně divný film, ale že by mne nebavil, to nemůžu říct. V hlavní roli Brody a Malkovich, několikero vyprávění životních příběhů, a pak ten pes a Banderas. Zajímavý pohled na věc, s nadhledem. Možná zbytečný film, ale na druhou stranu proč ne? Kolem a kolem vzato, je to slovo do pranice, filmů tohoto ražení je čím dál méně. Něco na tom filmu přeci jen bylo. 70% ()

Antek 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad za milion dolarů. Ale ani ten někdy nestačí. Zavřít tři zlodějíčky do baráku s pořádně naštvaným psiskem je parádní námět na kraťas, už o dost horší je to pak s celovečerní stopáží. Zatímco třeba takový Stephen King dokázal na půdorysu malého dvorku, vzteklého bernardýna a matky s malým dítětem vybudovat knižní klasiku, v tomto případě zůstalo opravdu pouze u nevytěženého skvělého nápadu. Chápu, že Solet z toho chtěl mít novou tarantinovku, ve které bude mísit béčkovou poetiku s těžkotonážními poselstvími o tom, že se zločin nevyplácí – ale drhne to. Historky alá Reservoir Dogs nemají tu potřebnou dynamiku ani pointu (a když už, tak příliš prvoplánovou) a scény se psiskem jsou příliš statické (a někdy nedávají valný smysl). Ploché postavy nedokáží zachránit ani bravurní herci, a i když některé dialogy mají ten správný timing a říz, jsou odsouzeny už tím, z jak nezajímavých úst plynou. Solet vážně moc chce, ale nedává tomu, kolik by měl. A když vyšle do posledního dějství Banderase s velkou puškou a několikastránkovým monologem (v kontextu scény naprosto mimo), je osud téhle hříčky zpečetěn: Zapomenout. Škoda. Potenciál tady byl. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Skvělé! Napínavé díky zas*anému čoklovi, kterému by každý přál smrt, načež v závěru dojemné. Úzkostné v jedné ubikaci, přitom akční. Úplně jiné krimi. Perfektní nápad! Na Brodyho bych mohla pořád koukat jako na svatý obrázek a u Banderase jde již o druhý skvělý snímek za poslední dva roky. Zas vám chybí grafika, co, vy frfňi. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Parta zlodějíčku uteče před policí do prázdné továrny. Tedy aspoň si to myslí. Je ta s nimi zavřený i pes, který je na steroidech a je používán k psím zápasům a svého trenéra sežral. Mno a tak začíná hra o život, Nakonec najdou i pěkný prachy ale pro ty si přijel majitel, který je i majitelem psa. Až na některý zbytečnosti se jedná o docela originální film s fakt perfektním obsazením. Nic extra to není ale za nápad a herce to docela jde. 55% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Vlastně docela fain jednohubka o třech zlodějích, jedné staré hale a naštvaném psíkovi. Tempo od začátku vysoké a nepolevuje, průpovídky třech smolařů dost baví a závěr potěšil. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Green Room pro pejskaře. Vlastně je to takový divný útvar, někde napůl mezi klasickým filmem a antologií, ale drží to pohromadě, takže proč ne? Hodně se hraje na flashbacky, přičemž každý z protagonistů v mezičase, když se je zrovna nesnaží zabít krvelačný rotvajler, takhle odvypráví soběstačnou historku týkající se psů (a v jednom případě rybiček). Samotní hrdinové začnou jako archetypy – rozvážný profesionál, starý mazák a horkokrevný zelenáč –, ale pozvolna pak o sobě odhalují další věci a přirostou vám k srdci. Herecky a scenáristicky naprosto parádní. Repliky především zezačátku jsou naprosto super, zvraty to sází jako máloco a doplňování informací flashbacky funguje. A má švih, protože Solet každou chvíli vytáhne zajímavou prolínačku. On ostatně celý snímek je vizuálně vychytaný a hravý, s parádní kamerou a skvělými nápady. Bojím se, že to i přes hvězdné obsazení skončí v obskurnosti, jako ostatní Soletova tvorba, ale užil jsem si to maximálně. A to ani nemám psa. Úžasný kus filmařiny. ()

Reklama

Reklama