Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (292)

POMO 

všechny recenze uživatele

Tradiční šablona romantické komedie, opírající se o nekonvenční páreček, kterému tu chemii přece jenom uvěříte. I když o fous… Dospělácké sexuální vtipy, drogy, občasná přímočará lidská úpřimnost a ještě něco další ji lehce pomáhají před zapadnutím do zapomenutelné žánrové šedi. Tím něčím dalším je Charlize, při pohledou na kterou místama přestáváte vnímat, co její postava říká (a je vám to jedno). ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kde nic není, ani žid nebere! Sračka s láskou alias Long shit je jen další umělohmotná, po sté recyklovaná, ftaláty napumpovaná, nudná a zoufale nevtipná pásová pičovina, navíc poháněná strašlivým nesmyslem pro tumor neuvěřitelně slizkého a toporného fekálního trapáka Vředa Rogena. A tak ten ubohý sterilní zmar nepatrně vytahuje ze žumpy jen Theronovic Karlík, i v požehnaném věku stále ultimativní rozhýbavačka ztuhlých zápěstí a prvotřídní speleologické lákadlo, čili se otrávený až znechucený divák může na chvíli zabavit alespoň přemítáním, jak by asi vypadala nahá na čtyřech čelem k pelesti. Opravdu nechápu, proč plýtvá talentem a seksuálním apelováním v takových žumpoidních svinstvech, kazí si imič po boku odporné a trapné židoobludy a raději nevezme něco vkusnějšího, esteticky přívětivějšího a scénáristicky nápaditějšího, třeba pro Hustlera. Satanžel mají yntelechtuálně založené hospodyňky pořád hromady žehlení a hormonálně destabilizovaní bukvolidé spousty chlupů k depilovaní, takže se tu vyskytuje mnoho slaboduchých smíšků, co budou tyhle tupé a nezáživné šablonovité slátaniny v jednom kuse hystericky nadhodnocovat. No a Vy ostatní, co jste stále schopni rozeznat vkusnou a vtipnou romantickou kokotmédii od prosťáčkovských homopičidžemů si raději pusťte třeba Zelený svět. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Zábavná premisa, veľa vtipných scén, ale celé to enviro je otravne angažované a medzi hlavnými postavami nefunguje chémia. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

8/10. Zatraceně sympatická jednohubka, která staví na romantických klišé a nestydí se z nich udělat srandu. Ústřední dvojice má výbornou jiskru a jejich chemie to táhne až do konce. Fakt příjemná (romantická) komedie, která i přes očividnou šablonu a nulovou inovaci dělá vše správně. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $30,316,271Tržby Celosvetovo $53,459,009Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Nooo však Seth Rogen v šuštákovej 90.tkovej bunde a nemôžu chýbať jeho zvrhlé uchylárny, honička musí byť. Dobre ináč to aj tak celkom drží po kope, aj keď to je zas šablóna ako hrom a minutáž je troška zdĺhavá. Charlize Theron je stále šmrnz. /50%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po delší době skvělá romantická komedie, kde vládne charismatická Charlize Theron a typicky správně ujetý Seth Rogen. Film nejvíce těží z nápadu a samotné chemie mezi ústředními hrdiny. Theron kandiduje na prezidentku a Rogen nemá práci, styl ani vychování. Největší highlight je sjetá Charlize Theron vyjednávající s teroristy a Sethova výbava drog při security prohlídce. Velmi dobré, svěží i milé. 80% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Napísal drsné články.“ – „Nie. Odhalil drsné veci.“ Najnepravdepodobnejší pár vytvoril najlepší pár roka. Odzbrojujúci a neodolateľný Rogen, skvelá Theron a plno výrazných scén. Čím som starší, tým mi takéto scenáre pripadajú neuveriteľnejšie a naivnejšie, ale čosi vo mne chce veriť, že by niečo takéto za určitých okolností bolo možné. Poteší množstvo dobrých hlášok a dialógov („A ukája sa! Áno. Ale to vy všetci.“). Tento film vám pravdepodobne nespôsobí záchvaty smiechu, ale veľmi často sa budete spokojne usmievať a vravieť si, že ste radi, že tento film existuje. A že ho pozeráte. A samozrejme má fantastickú tanečnú scénu. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Když už rom-com, tak přesně právě takový. Rogenovský hulvátský, zároveň chytlavý, sympatický, srdečný, milý a inteligentní. Navíc Theron jako super MILF volba do chemie. Svět se nezboří, Seth má ale (další) pěkný plus do fondu novodobé americké komedie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Blíží se James Steward. Je asi tři metry daleko. Jeho penis je dva a půl metru daleko." Mě to bavilo, ale romantický komedii bez jiskření přece jen něco chybí. Dovedl jsem si představit seriózní ministryni Charlottu a nepříliš seriózního novináře Freda jako dobrý kámoše. Skvělý kámoše, se kterejma je sranda, ale oni chtěli víc. Tak fajn, já jim do toho kecat nebudu, ale Fred je zábavnější, když si ho honí sám. Takže se přiznávám, že ministryně na extázi, vyjednávající propuštění pilota s nějakým usámovským režimem, mě fakt rozesmála, slovní přestřelky trefovaly do živýho a úsměv kanadskýho premiéra mě bude pár nocí děsit ze sna. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Skvělá Charlize Theron vytahuje z průměru jinak velmi politicky korektní a jen velmi zlehka vtipnou komedii o liberálně populárních tématech jako je žena na postu prezidenta, ochrana minorit, boj za lepší životní prostředí a samozřejmě zesměšňování a urážení Trumpa. Je mi jasné, jak se v Hollywoodu za to plácali po zádech, jak se scénář psal téměř sám a herci ve filmu téměř dobrovolničili, nicméně mě tato politická zaujatost neoslovuje. 6/10 ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jako rogenovská komedie slabší (i když cum guy mě dostal), ale jako romantika to díky dobře rozvrhnutým postavám a slušné chemii Rogena a Theron funguje solidně. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Zajímá mě, jak lidé vnímají moje úspěchy.“ - „Víte, my se nezaměřujeme na konkrétní politické kroky…hlavně proto, že to lidi nezajímá.“ Ministryně zahraničí, budoucí kandidátka na prezidentku musí dávat na názory amerického lidu, a to i ohledně svého potencionálního partnera, který je jistě na hony vzdálený nezaměstnanému, „vymóděnému“, obtloustlému, brýlatému, vousatému a židovskému novináři se špatným mířením…Srážka je fajn. Jde o sice naivní, ale jinak moc příjemnou a úsměvnou oddechovku (ne, o modernější Notting Hill se opravdu nejedná). Romantika místy překvapivě dost funguje (nejvíc v momentech, při kterých hrají Roxette), snad jen toho humoru by mohlo být více (ve stylu „vyprazdňování kapes“) a úměrně s tím i méně scén, ve kterých žvaní nevtipný Lance (v o rok starší Dokonalé loupeži mi O’Shea Jackson sednul lépe). Překvapila mě karikatura amerického prezidenta, s koncem to ovšem bylo přesně naopak (osobně bych to střihnul už při scéně před Fredovým bytem). Celkově to vidím na slušné 4*. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Charlize to s Rogenem moc sluší. :-D Výborná feel good komedie narvaná odkazy a typickými huličskými fórky. S šablonovitostí se v tomhle žánru už tak nějak počítá. Jenže ono to i něčem je. Ať už jde o enviromentální poselství, silné ženy ve vedení, neonacisty nebo politickou korupci Rogen přichází vždy s minimálně jedním dobrým vtipem, který rozběhne diskuzi u piva. Pretty Woman s Cumguyem místo šlapky. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší rom-com letošního roku? To rozhodně, ale zároveň si opět musím postěžovat, že jich je v kinech stále méně a méně. Pevně doufám, že jestli Rogena už Hollywood nezaplatí (Od Long shot se rozhodně čekalo víc, pouze 50 mil $ v globálu), tak se přesune alespoň k Netflixu a bude dál produkovat ty filmy, které umí nejlépe. Je až neuvěřitelné, že tolik let po Superbad a Travičce zelené přišel s něčím svěžím, co fungovalo od začátku do konce, pobavilo hlasivky a navíc, přivedlo na scénu stále nádhernou a neuvěřitelně sympatickou Charlize Theron. Dřív jsem ji moc nemusel, ale už ji přicházím na kloub. Jednoznačně doporučuji, a pokud možno ještě v kině. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vynikající, charizmatická Charlize Theron, anti-sexy Seth Rogen a klasická romantická "sci-fi" šablona. Má to svoje dobré momenty, dirty humor i mraky spontánních vulgarismů, které tam sedí, ale že by to alespoň vzdáleně připomínalo něco, co by se alespoň hypoteticky mohlo stát v reálu - kdepak. Never gonna happen. Narážky na Trumpa a situaci ohledně globálního oteplování cool. Posouvá to snímek z kategorie blbých komedií do kategorie relativně uvědomělých komedií. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Aneb dva protipóly se zase najdou. A ještě jim u toho zahraje It Must Have Been Love od Roxette. Místy objevné, tak trochu šablonovité, jdoucí předem vyznačenou cestou, ale pořád zatraceně fajn. Lidé kolem režiséra Jonathana Levina nevydírají, nenabízí okoukané scény (jasně, pár jich být musí) a když už trochu zabrnkají na divákovy emoce, vyplní další minuty nezastavitelně hláškujícím Sethem Rogenem, který to rozjede coby (utajený) novinář hned zkraje na party organizace Ku-klux-klanu skokem z okna, následně zapaří s americkou ministryní zahraničí a pak se s ní možná podívá do Bílého domu. Onou ministryní je neodolatelně kouzelná Charlize Theron a zrovna potřebuje někoho, kdo dodá jejím projevům šťávu. A možná také někoho, kdo jí krapet otevře oči. Nekonvenční páreček, kterému jsem chemii rád uvěřil, a který na nás sype malá životní moudra a dospělácké vtipy. Rozpustile zábavné pasáže i nekorektní přisprostlé hlášky (semeno si nicméně mohli tvůrci odpustit) s dvojicí výtečných herců prostě vytváří permanentní úsměv na tváři, v druhé polovině bych nicméně možná scénu nebo dvě vystřihnul (tempo při zvolené délce krapet kolísalo). Pro milovníky feel-good movies povinnost, navíc s přesnou hudbou. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Toto je prezidentský úsmev, ukázať zuby, opozdený smiech, aáá toto je môj skutočný smiech..." Nenechám si ujsť žiadny dobrý film s Ch. Theron, ktorá má neskutočný talent a dokáže zahrať všetko tak dokonale a presvedčivo, až sa nečudujete, že je momentálne najžiadanejšia herečka v Hollywoode. Humor je dobrý, schválne nepíšem výborný, pretože každý to vníma inak a nájdu sa aj slabšie vtípky no netlačí zbytočne na pílu a nechce byť vtipný za každú cenu, čo si cením. S. Rogen je klasik od ktorého viete úplne presne, čo máte čakať a Charlize samozrejme príjemne prekvapila hlavne tých, ktorí si mysleli, že komédia nebude pre ňu. Dokázala, že opak je pravdou. Veľmi príjemná romantická komédia. 80%. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dokaz, ze klasicka hollywoodska romcom mustra stale funguje. Akurat ju treba vediet spravne naplnit. Rogen a Charlize su ohromne sympaticki a maju vybornu chemiu. Politicke prostredie je zaujimave a ma to niekolko krasnych romantickych scen aj velmi vtipnych komedialnych pasazi. 8/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Spíše než s láskou se jedná o srážku s nudou. Notting Hill nebyl určitě nejskvělejší romantickou komedií všech dob, ale nabídl nám Julii a Hugha ve vrcholné formě se srdcem na dlani. Tady máme chladnější dvojici. Politička, která si musí dávat pozor na každý svůj projev těla, slovo se zamiluje do bývalého novináře, který jí píše projevy. Seth Rogen se pro romantické komedie opravdu nenarodil, ale co překvapí, tak se do nich nenarodila ani Charlize Theron. Jediný kdo mě potěšil byl neustále se zlepšující O'Shea Jackson, který herecky roste do extraligy. Myslím že na nějakou dobu si romantickou komedošku zase nepustím, protože to fakt přestává být sranda. 50% ()

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama