Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na počátku druhé řady seriálu Into the Badlands jsou Sunny a M.K. odloučeni a uvězněni... Zatímco M. K. bojuje sám se sebou a snaží se naučit ovládat svou sílu, Sunny se chce probít zpátky do Badlands. Najde svou milovanou Veil, nebo ho čeká krutá smrt? Clipper a Colt mají nové, tajemné spojence, kteří je provází na cestách. Jejich motivace je však obklopena tajemstvím. Vdova se snaží sešikovat síly proti ostatním Baronům a přitom se nade všemi vznáší temná hrozba. (AMC Czech)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (9)

Bumkybunny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překrásně přenádherné. Nebudu hodnotit o nic hůře, protože byla druhá série dle mého názoru stejně kvalitní jako ta první. Uvědomuji si, že seriál nemá žádnou geniální pointu ani charaktery, ale pochybuji, že by u toho někdo něco takového hledal. A troufám si tvrdit, že ve svém žánru patří mezi nejlepší. Co se týče konce této série, jsem ráda, že se scéna trošku "vyčistila" od těch pro mě méně zajímavých postav a můžu se těšit na vývoj těch ostatních. Into the Badlands se začíná stávat jednou z mých srdcovek, tak si fakt přeji, aby třetí série byla stejně skvělá jako první dvě. ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Presne v duchu hesla "viac toho, čo minule zaberalo, a máme vyhraté". Druhá séria Into the Badlands trochu trpí rozpačitým úvodom, no po tretej epizóde sa rozbehne z kopca a až do finále nezastaví ani na chvíľu. Nikdy by som netipol, že práve Nick Frost dostane takúto štýlovú postavu s tak zaujímavým vývojom. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“JEN JEDINÁ VĚC MĚ DRŽÍ PŘI ŽIVOTĚ. NADĚJE, ŽE SE VRÁTÍM DO BADLANDS, ABYCH JE NAŠEL…“ /// Už vod začátku dávaj na jevo, že vo intelektuály nestojej (ne vole nezlikvidujou tě, jen tě asi pošlou pryč…). Tvůrci si sou vědomi toho, co lidi na tomhle seroši baví, takže jim dopřávaj akci i krev. Navíc dokázali hezky udělat i pár dramatickejch scén, takže čekání na další artistický představení je prokládáno solidníma intrikama hrdinů, čekajících na volný místo na hřbitově. Pozdějc nabírá slušný tempo i příběh, takže to není jen vo krvavejch cákancích. Škoda, že ten závěr je jak ze špatnýho béčka… Ale… ty **** nechávám s klidem (a sluncem) v duši. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vyhledává stromy s oběšenci. 2.) Miluju jiný světy. 3.) Thx za titule „MrLegend„. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

WugWugs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuál a atmosféra sú ešte lepšie, i záber sa rozpína a ukazuje nové možnosti. Stále Zlozemiam niečo chýba, no možno o sériu, dve, tu budeme mať originálny rozkošatený svet (čo nie je vôbec zanedbateľný výkon, Game of thrones má pre svoj vzhľad a svet obsiahlu a rozsiahlu knižnú predlohu). Mimochodom, nikde inde som nevidel tak pekne spravené výbuchy. Až na schematický a skratkovitý záver, som napokon spokojný - pretože aj napriek muchám, takýto seriálový svet tu nemáme - a hneď by som si dal pokračovanie. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada je ještě lepší než ta předchozí. Tvůrci si jasně určili co chtějí divákovi nabídnout. Po rozdělení postav zde ledujeme více dějových linek a více míst po vzoru Hry o Trůny. Nicméně v rámci deseti dílů se vše nakonec pospojuje. V průběhu těchto pár dílů sledujeme změny stran více postav. Vdova byla více cool v první řadě. Zde se zní stává klaďas, aby se z ní v závěru zase stal padouch. Sunny je zde zase o něco větší drsňák a hlavní tahoun příběhu. A také tvůrce řádně krvavých lázní. Na tom tvůrci opravdu nešetřili. Odhalí se nám nějaká ta tajemství z minulosti M.K. a Vdovy. Přibyde pár nových postav a do další řady nám zbývá odtajnění oné Astry. ()

Galerie (252)

Zajímavosti (3)

  • Jako režisér druhého natáčecího štábu (Action Unit / Second Unit Director) na této sérii pracoval Andy Cheng. (Rominator)
  • Jako koordinátor bojových umění (Fight Unit / Martial Arts Coordinator) na této sérii pracoval Ku Huen Chiu. (Rominator)

Reklama

Reklama