Reklama

Reklama

Into the Badlands - Série 3

(série)
Trailer

Epizody(16)

Obsahy(1)

Řada 3 nachází Sunnyho žijícího mimo síť, jak se snaží co nejlépe zaopatřit svého maličkého syna Henryho po vlně vzrušení z Veilovy smrti. Jen proto, že Henryho sužuje záhadná nemoc, je Sunny nucen spojit síly s Bajiem a vydat se zpátky do Badlands, kde Vdova a Baron Chau jsou po krk ve vleklé válce destabilizující veškerý region. Vdova, protože ji už dále nepodporují Tilda ani Waldo, si musí najít nové spojence, kterými se stanou Lydia a Nathaniel Moon — dřívější regent, jenž vinou Sunnyho a Baijeho přišel o ruku v řadě 2. Ale když tajemný vůdce nomádů zavolá Pilgrima do Badlands, aby se zúčastnil poslání, jež má vrátit Azru do mocenských pozic a nastolit novou éru “míru”, staří nepřátelé jsou nuceni uzavřit spojenectví za účelem obrany Badlands. (AMC Czech)

(více)

Recenze (5)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„POKUĎ CHCEŠ TOMUHLE SVĚTU VLÁDNOUT, MUSÍŠ SE NAUČIT V NĚM ŽÍT...“ /// Takže wu-xia… hmm… Tygr s drakem blednou při pohledu na šermovačku bělošky s černochem. Přibylo lidí s „darem“, takže víc fantasy. Taková pohádka plná akce a krve. I když i ta je spíš jen na efekt. Naštěstí se tady moc nevykecává a překvapivě dost postav chcípne. Nepřekvapivě jich zase pár ožije. Béčko jako prase. Navíc se zvyšuje míra kreténskýho chování. Takže buď se přizpůsobíte a vypnete, nebo… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Bych nevěřil, kolik se dá zažít legrace s parchantem v ruksaku. 2.) Blíží se konec světa... 3.) Thx za titule „kisch“ a „CZ_XCV. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dobře to začalo a tak nemastně, neslaně seriál končí. Třetí sezóna se oddaluje od původního konceptu a vůbec mi to nesedlo. Začíná to být až moc fantasy ( armáda temných) a všechny souboje obsahují létání ( prvky wu-xia) což teda nemusím. Daniel Wu se v akci už moc nepředvádí, postavy začínají být otravné (M K a Pilgrim) a jediné, co seriál drží nad vodou je chutné Gore ikdyž i toho v téhle sérii ubylo. Dokoukáno spíše ze zvědavosti než se zájmem. 60% ()

milanhanic 

všechny recenze uživatele

Trochu mimo hodnocení série jako celku. Jako?! Ty vado, co ten záporák? Fakt se držím od vulgarit, až se klepu, mám chuť nadávat a všechno rozmlátit. První díl třetí série za mnou a... normálně nemám slov. Hele, tak já chci hrát Herkula v novém zpracování, mám na to, vím to. Dvacet kg nadváhy, pupek, že by se divočák vešel (ale hele, o kompak to mluvím? o Obelixovi?! ne, o záporákovi třetí série, bossovi, co dělá trojité salta a kopance, že se tají dech... při pohledu na ten soudek, co má místo břicha)... Humus velebnosti, konkurz level 0! ()

Bumkybunny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sákryyš. Začínám si myslet, že všechny dobré seriály se jednou prostě musí podělat. Into the Badlands, něco mezi Game of Thrones a Matrixem, mě úplně dostalo, ale na konci mě čekalo jen další zklamání. Nějak jako by někdo přepnul vypínač na 'radši samé usekané hlavy než dobrý příběh' a z pěkného seriálu se stává směska fantasy a náboženských fanatiků tak, že se najednou neřeší nic jiného a staré dobré Badlands jsou v čudu. Sunny byl většinu série (hlavně ke konci) jen chodící bytost s jedinou myšlenkou, čas od času někoho profackoval nebo rozpáral, ale už v tom nějak chyběla logika i elegance. Nutno zmínit, že se jako 'normální nejlepší clipper z Badlands' trochu ztrácí mezi těmi otravnými černookáči, kteří jsou najednou úplně všude. Minerva s Lydií zvedly úroveň celé série tak o dvě hvězdičky, pryč s Pilgrimem a tou divnou kněžkou. Radši se ani nebudu rozepisovat o tom, jak moc mě naštvalo, co udělali s M.K., mimojiné i s jeho vztahem se Sunnym. Nebyla bych slušná. Kromě toho by se také tvůrci nejen tohoto seriálu měli konečně naučit, že když někdo umře, měl by tak i zůstat. Bylo by to vše o hodně smysluplnější. I tak mě ale mrzí, že seriál nepokračuje. Pořád mu dávám šanci, že by se mohl z téhle břečky vybabrat, ale rozumím i jiným názorům. No mercy ;) ()

Reklama

Reklama