Reklama

Reklama

Into the Badlands

(seriál)
  • Česko Pustiny (neoficiální název) (více)
Trailer 1
USA, (2015–2019), 22 h 26 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Daniel Wu, Emily Beecham, Sarah Bolger, Orla Brady, Aramis Knight, Oliver Stark, Stephen Lang, Márton Csókás, Madeleine Mantock, Ellen Hollman, Edi Gathegi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Suny je dobře trénovaný bojovník, který se rozhodl, že bude putovat nepokoji zmítanou zemí, ovládanou feudálními barony, společně s malým chlapcem. Jejich cílem je nalézt osvícení. (geklon)

Recenze uživatele Ellmariachi k tomuto seriálu (11)

Into the Badlands (2015) 

První série na mě působila jako zjevení. Výborný akční seriál z post apo doby s nádechem samurajských hodnot, výbornými souboji a na vrch parádní postavy. Celá řada utekla jako voda a já slintal blahem a nadšením. Bavilo mě vše. Od přímočarosti, přes záporné postavy až po krvavé orgie s meči. 100 procent. Druhá série začala dobře, ale trošku zbytečně rozvětvovala děj. Jako jiné seriály se snažila přiblížit GoT a přidala spousty dialogů. Ty bohužel často vyšuměly do prázdna. Navíc děj si místy protiřečil a postavy se někdy chovaly dost divně. Každopádně si seriál dál držel kvalitu. 90 procent. Třetí řada už nepokrytě chystala epickou finální bitvu s epickým Poutníkem jako zápornou postavou. Bohužel se za mě jedná o krok mírně vedle. Natahovaný děj, nesympatický záporák a jeho odpudivá kněžka, uspěchané ukončení a totálně otevřený konec, stojí za tím, že je ve mě určitá pachuť. 75 procent Každopádně postavy z Into the Badlands a jejich osudy mi budou chybět a proto dám celkové hodnocení plné a 90 procent. ()

Fénix přichází (2018) (S03E01) 

Škoda létání na lanech, ale asi si na to musím zvyknout. Jinak hrdiny nacházíme asi 6 měsíců po závěru druhé série. Rozjíždí se nové příběhové nitky a jiné volně pokračují. Spousta akce, litry krve a jedno fajn překvapení. 70 procent. ()

Let havrana, vzestup měsíce (2018) (S03E02) 

Seriál se ubírá zvláštním směrem. Přiznám se, že mi tento směr moc nesedí. Náboženství a mystika mi sem nejde. Líbil se mi ten svět jaký byl v prvních dvou sériích. Druhá epizoda nabídla ono zmíněné plus jedno rozuzlení okolo M.K. Jelikož to ale bylo předvídatelné a nijak šokující, tak to na mě příliš nezabralo. Dám tomu ještě pár dílů šanci, ale obávám se, že stejně jako Vikingové má seriál za sebou ne jen to nejlepší ale i lepší průměr. Hodnocení epizody: 60 procent. ()

Leopard líčí na Králíčka (2018) (S03E03) 

Po pro mě hodně slabém druhém díle, je třetí naopak vynikající. Několik vynikajících soubojů, mírné zvraty a posuny v ději. To vše dělá z třetího dílu série z mého pohledu zatím ten nejlepší. Doufám, že MK už konečně přestane být jen jednou z postav a vyjde do popředí. 85 procent ()

Slepí kanibalové (2018) (S03E04) 

To, že je svět Into the Badlands podivný si snad konečně zvykám. Pocity z první a druhé série už nezažívám. Přibývá postav, příběhových větví a teď se přidala i tlupa kanibalů. Až hororová vložka nebyla zlá, ale stejně mám pořád nejradši, když se ke slovu dostávají původní postavy. V tu chvíli má seriál největší grády. Doufám, že vdova ten podivný kult roznese na kopytech. 75 procent. ()

Tygr přichází k hoře (2018) (S03E05) 

Osudy nových i starých postav se buďto prolínají nebo je to v blízká budoucnosti čeká. Děj postupuje kupředu což je fajn. Stále je zde ale strašák v tom, že série má mít 16 dílů. Kdyby tomu tak nebylo byl bych na rozuzlení natěšený. Takhle je to z mé strany trošku vlažné. 75 procent . ()

Nářek černého větru (2018) (S03E06) 

Další nová postava. A bohužel opět naprosto předvídatelné kroky. Celá ta akce na lodi byla jasná dlouho dopředu. Ale hádám, že bude mít dohru. Ani další dějové linky se moc neposunuly a již po druhé v sérii mám pocit natahování děje. Jeden ze slabých dílů 69 procent. ()

Divoký kůň pohodil hřívou (2018) (S03E07) 

Určitě silnější díl, než předchozí. Sunny opět v akci, ale chybí mi ten Sunny z první série, kdy se oháněl mečem. Tyhle Jet Liovské, Chanovské bitky mi tolik nesedí. Vdova ukazuje, že seriál pomalu přebírá mě to nevadí. Emily Beecham je sexy a postava Vdovy ještě víc. 77 procent. ()

Levhard se chytá oblak (2018) (S03E08) 

Co v téhle epizodě vyčnívá je to, že se konečně dovídáme proč je momentální svět tam kde je. Tedy alespoň kdy se tak stalo a střípek toho co za to mohlo. Jinak jde o poměrně běžnou epizodu. Možná lehce nadstandartní. A to jak v rámci seriálu, tak i tím, že zakončuje první polovinu série. Pár otázek do dalších dílů a to je vše. 77 procent. ()

Doupě škorpióna (2019) (S03E09) 

Klasický "první" díl nového bloku. Zdánlivě uzavřené linky se otevírají nebo ještě rozvětvují. Nechybí skvělé souboje a otravný MK. Bože jak já toho kluka nemusím... Už jsem se smířil s tím kam se seriál vydal od druhé série a tak neremcám a užívám si návrat do Badlands. ()

Černý lotos, bílá růže (2019) (S03E13) 

Konečně díl, který po strašně dlouhé době rval koule. Spousta emocí, parádní souboje, nová postava, konec důležité postavy a hlavně díl, který posouvá dějem pořádně kupředu. Na závěr parádní muzika a natěšení na příští týden. Kéž by si to seriál udržel až do konce. 95 procent. PS:jak já nesnáším toho kokota Emka. ()

Související novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama