Reklama

Reklama

Into the Badlands

(seriál)
  • Česko Pustiny (neoficiální název) (více)
Trailer
USA, (2015–2019), 22 h 26 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Daniel Wu, Emily Beecham, Sarah Bolger, Orla Brady, Aramis Knight, Oliver Stark, Stephen Lang, Marton Csokas, Madeleine Mantock, Ellen Hollman, Edi Gathegi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Suny je dobře trénovaný bojovník, který se rozhodl, že bude putovat nepokoji zmítanou zemí, ovládanou feudálními barony, společně s malým chlapcem. Jejich cílem je nalézt osvícení. (geklon)

Recenze uživatele Bumkybunny k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2015) (S01) 

Vrtá mi hlavou, jak je možné, že jsem se k tomuto seriálu nedostala dřív. Nadchl mě hned svým prvním dílem a narozdíl od většiny mnohem známějších a lépe hodnocených seriálů dnešní doby jsem si nemusela ke sledování hledat nějaké umělé záminky, šlo to prostě samo. Tenhle seriál toho má spoustu - jak přesílené hlavní postavy pro fanoušky superhrdinských filmů, tak trochu emocí pro citově založenější povahy. Ve zkratce, z první série jsem nadšená, jdu na další :) ()

Série 2 (2017) (S02) 

Překrásně přenádherné. Nebudu hodnotit o nic hůře, protože byla druhá série dle mého názoru stejně kvalitní jako ta první. Uvědomuji si, že seriál nemá žádnou geniální pointu ani charaktery, ale pochybuji, že by u toho někdo něco takového hledal. A troufám si tvrdit, že ve svém žánru patří mezi nejlepší. Co se týče konce této série, jsem ráda, že se scéna trošku "vyčistila" od těch pro mě méně zajímavých postav a můžu se těšit na vývoj těch ostatních. Into the Badlands se začíná stávat jednou z mých srdcovek, tak si fakt přeji, aby třetí série byla stejně skvělá jako první dvě. ()

Série 3 (2018) (S03) 

Sákryyš. Začínám si myslet, že všechny dobré seriály se jednou prostě musí podělat. Into the Badlands, něco mezi Game of Thrones a Matrixem, mě úplně dostalo, ale na konci mě čekalo jen další zklamání. Nějak jako by někdo přepnul vypínač na 'radši samé usekané hlavy než dobrý příběh' a z pěkného seriálu se stává směska fantasy a náboženských fanatiků tak, že se najednou neřeší nic jiného a staré dobré Badlands jsou v čudu. Sunny byl většinu série (hlavně ke konci) jen chodící bytost s jedinou myšlenkou, čas od času někoho profackoval nebo rozpáral, ale už v tom nějak chyběla logika i elegance. Nutno zmínit, že se jako 'normální nejlepší clipper z Badlands' trochu ztrácí mezi těmi otravnými černookáči, kteří jsou najednou úplně všude. Minerva s Lydií zvedly úroveň celé série tak o dvě hvězdičky, pryč s Pilgrimem a tou divnou kněžkou. Radši se ani nebudu rozepisovat o tom, jak moc mě naštvalo, co udělali s M.K., mimojiné i s jeho vztahem se Sunnym. Nebyla bych slušná. Kromě toho by se také tvůrci nejen tohoto seriálu měli konečně naučit, že když někdo umře, měl by tak i zůstat. Bylo by to vše o hodně smysluplnější. I tak mě ale mrzí, že seriál nepokračuje. Pořád mu dávám šanci, že by se mohl z téhle břečky vybabrat, ale rozumím i jiným názorům. No mercy ;) ()

Související novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama