Reklama

Reklama

Into the Badlands

(seriál)
  • Česko Pustiny (neoficiální název) (více)
Trailer
USA, (2015–2019), 22 h 26 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Daniel Wu, Emily Beecham, Sarah Bolger, Orla Brady, Aramis Knight, Oliver Stark, Stephen Lang, Márton Csókás, Madeleine Mantock, Ellen Hollman, Edi Gathegi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Suny je dobře trénovaný bojovník, který se rozhodl, že bude putovat nepokoji zmítanou zemí, ovládanou feudálními barony, společně s malým chlapcem. Jejich cílem je nalézt osvícení. (geklon)

Recenze uživatele sheen k tomuto seriálu (1)

Into the Badlands (2015) 

Postapokalyptické, westernové akční béčko v podání kung-fu hvězdy Daniela Wu, kterého jsem bohužel dlouho v ničem neviděl a je to škoda. Souboje jsou hodně nabušené, povedené a s každým dílem je choreografie lepší a lepší. V druhé řadě jsem hlavně jásal nad Nickem Frostem, nečekal jsem, že bude předvádět takové kousky xD. Za poslední díl by se nestyděl ani mistr krvavých lázní Quentin Tarantino :) ()

Související novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama