Reklama

Reklama

Into the Badlands

(seriál)
  • Česko Pustiny (neoficiální název) (více)
Trailer
USA, (2015–2019), 22 h 26 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Daniel Wu, Emily Beecham, Sarah Bolger, Orla Brady, Aramis Knight, Oliver Stark, Stephen Lang, Márton Csókás, Madeleine Mantock, Ellen Hollman, Edi Gathegi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Suny je dobře trénovaný bojovník, který se rozhodl, že bude putovat nepokoji zmítanou zemí, ovládanou feudálními barony, společně s malým chlapcem. Jejich cílem je nalézt osvícení. (geklon)

Videa (14)

Trailer

Recenze (79)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ Pay-TV PREMIÉRA: AMC = 15.11.2015, réžia českého znenia (VSI pre AMC 2015) = ? - Príbehovo neoriginálna postapokalyptická martial arts fantasy v komiksovom šate, dodávajúcom zdanie epickej opulentnosti. Postavy pôsobia takým "banshee light" dojmom a Gough s Millarom funkčne recyklujú svoje predošlé scenáristické nápady. Súboje a ich štylizácia ale predznamenávajú len minimum nudy a preto rozhodne budem sledovať aj naďalej. (17.11.2015) ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“DO PŘÍCHODU BARONŮ TU PANOVALA TEMNOTA A STRACH. SEDM MUŽŮ A ŽENA, KTEŘÍ ZKROTILI CHAOS A KE KTERÝM LIDÉ PŘICHÁZELI ZA OCHRANOU. ALE Z OCHRANY SE STALO OTROCTVÍ...“ /// Přistupoval jsem k tomu trochu skepticky (svět postavenej na krvi – kurva, to zní dobře…to ať v něm klidně dělá průvodce žluťásek! Hlavně ať je důvtipnej a rukama, nohama, mečema, nožema nechť se umí vohánět… snad jsem toho nechtěl tak moc!). Přichází první BOJ – ty vole, trochu se rozbil kameraman, ale choreo super! Další bitka – kameramana vopravili a je to fajnový. Na scéně chlapíci s katanama… Překvapuje mě, že je to víc než na boji postavený na příběhu, kterej nakonec není tak debilní. Akce je parádní (– takhle nějak by to mohl natočit Tarantino…). Pány by země, kde se rozvěšujou vnitřnosti na okrasu, mohla potěšit i několika speciálníma hostama a ženský zase uvítaj boj za jejich emancipaci. Všichni společně (třeba) voceníme, že na konci, jsme vlastně na začátku. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že i na kryplkáře můžu dělat krvavej sport . 2.) Kopem zatřesu 100letým dubem. 3.) Thx za titule „mark82„. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ * /// 2.SÉRIE “JEN JEDINÁ VĚC MĚ DRŽÍ PŘI ŽIVOTĚ. NADĚJE, ŽE SE VRÁTÍM DO BADLANDS, ABYCH JE NAŠEL…“ /// Už vod začátku dávaj na jevo, že vo intelektuály nestojej (ne vole nezlikvidujou tě, jen tě asi pošlou pryč…). Tvůrci si sou vědomi toho, co lidi na tomhle seroši baví, takže jim dopřávaj akci i krev. Navíc dokázali hezky udělat i pár dramatickejch scén, takže čekání na další artistický představení je prokládáno solidníma intrikama hrdinů, čekajících na volný místo na hřbitově. Pozdějc nabírá slušný tempo i příběh, takže to není jen vo krvavejch cákancích. Škoda, že ten závěr je jak ze špatnýho béčka… Ale… ty **** nechávám s klidem (a sluncem) v duši. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vyhledává stromy s oběšenci. 2.) Miluju jiný světy. 3.) Thx za titule „MrLegend„. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * /// 2.SÉRIE „POKUĎ CHCEŠ TOMUHLE SVĚTU VLÁDNOUT, MUSÍŠ SE NAUČIT V NĚM ŽÍT...“ /// Takže wu-xia… hmm… Tygr s drakem blednou při pohledu na šermovačku bělošky s černochem. Přibylo lidí s „darem“, takže víc fantasy. Taková pohádka plná akce a krve. I když i ta je spíš jen na efekt. Naštěstí se tady moc nevykecává a překvapivě dost postav chcípne. Nepřekvapivě jich zase pár ožije. Béčko jako prase. Navíc se zvyšuje míra kreténskýho chování. Takže buď se přizpůsobíte a vypnete, nebo… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Bych nevěřil, kolik se dá zažít legrace s parchantem v ruksaku. 2.) Blíží se konec světa... 3.) Thx za titule „kisch“ a „CZ_XCV. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

První řada: Zpočátku rozporuplný zážitek – skvěle natočené akční scény, které ovšem vždycky začnou nadupaným kung-fu a končí směšným wire-fu, zajímavý svět, ale tuctový příběh, spousta praktické krve, ale taky spousta digitální krve... nemluvě o vypočítavosti, s jakou jsou dávkovány povinné bitky každých cca 7-10 minut, ať už to scénář vyžaduje nebo ne. ALE – ve čtvrté epizodě se to konečně najde, příběh se najednou vymaní z klišé, začne šlapat a přináší zvraty s kadencí, za kterou by se nestyděli ani Ztraceni. A o tom to nakonec všechno je. Akce ustoupí do pozadí, postavy vyniknou, každý díl představí nový aspekt Badlandů a všechny jsou super. Poslední díl dokonce představí (Lehký spoiler!) něco jako magické mnichy (Konec spoileru.), takže pak i to wire-fu najednou funguje. A set-up pro druhou sérii je taky fajn. Rozhodně budu koukat dál. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Prvý diel celkom fajn sypal aspoň po akčnej stránke, choreografia, súboje, bavili. Dejovo také povrchné blábolenie ako vo výstrednom hunger games. Zápolenie a podrazy medzi klanmi také od boku ustrelené, proste miš maš, človek nevie kto s kým poriadne kupčí, aby mu za chvíľu vrazil nôž do chrbta a zlikvidoval následne jeho početnú gardu ozbrojencov. Rovnako tak rýchle výmeny hlavúňov na poste tých zoskupený. Takmer som dopozeral aj druhú sériu ale nikam sa to neposúvalo a len sa opakovala dokola povrchná dejová schéma a súboje postupne ostala byť nezaujímavými. /50%/ ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Seriál, na jaký jsem dlouho čekal. Jasně, je to akční béčko, která náročnějšího diváka nemůže nadchnout. Já ale právě proto sáhl po něčem takovém. Solidní oddychovka, která nechá zavzpomínat na kung-fu akčňáky 90. let. D. Wu je perfektní ve všech scénách. Do E. Beecham jsem se platonicky zamiloval hned v prvním záběru a do té její kočky dost reálně. Není to opravdu nic složitého, ale má to duši a neskutečnou snahu. Silné postavy, originální pojetí post apo světa. Za mě super. Těším se na další série. Jen ten obsah by mohl napsat někdo šikovnější.... ()

Galerie (895)

Zajímavosti (14)

  • Jako režisér druhého natáčecího štábu (Action Unit / Second Unit Director) na této sérii pracoval Andy Cheng. (Rominator)
  • Jako dohlížející koordinátor kaskadérů (Fight Unit / Supervising Stunt Coordinator) na této sérii pracoval Ku Huen Chiu. (Rominator)

Související novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama