Reklama

Reklama

Profesionální provokatérka Takagi

(seriál)
  • Japonsko Karakai džózu no Takagi-san (více)
Trailer 2
Japonsko, (2018–2022), 14 h 36 min (Minutáž: 23–25 min)

Předloha:

Sóičiró Jamamoto (komiks)

Kamera:

Masato Makino

Hrají:

Rie Takahaši, Júki Kadži, Konomi Kohara, M.A.O, Jui Ogura, Nobuhiko Okamoto, Fukuši Očiai, Aoi Ičikawa, Kotori Koiwai, Taiči Ičikawa, Takeo Ócuka, Jú Sasahara (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Z Nishikaty si pořád dělá legraci jeho spolužačka Takagi-san. Slibuje jí proto oplatit stejnou mincí, ale nějak se mu to nedaří. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (3)

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedá sa inak musím sem napísať niečo od našich bratov : "Co se škádlívá, to se rádo mívá" a pri tomto anime Karakai Jouzu no Takagi-san to naozaj platí. Takagi a Nishikata tu v tomto anime sa snažia jeden druhého vyviesť z miery, provokovať a dávať si navzájom nejaké tie výzvy. Celé toto anime je robené systémom krátkych príbehov, ktoré zo začiatku (v prvých sezónach) ani na seba veľmi nenadväzujú. Občas je to pretkané príbehom ďalších troch dievčat, ktoré (tie príbehy) nie sú až tak zaujímavé ale nevadí.  Postupom času si na spôsob rozprávania príbehu vzniknú aj náročnejší diváci a čo je dôležité tie provokácie sú robené hravou formou, kde obaja sa snažia nachytať jeden druhého a súťažiť a tak teda nikto sa nebojí, že by šlo o nedajbože šikanu (pár krát v iných anime som mal aj zlý pocit občas, že to bolo už za...). Čo stojí za spomenutie je aj následné lepšie chápanie toho, že nejde len o to, že sa snažia jeden druhého nachytať, ale postupom času sa buduje niečo iné, niečo sladšie a to teda trvá zopár dielov. Tiež je to niekedy nekonzistentné čo sa týka kvality jednotlivých krátkych príbehov, ale to sa dá pochopiť. ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Všechny tři série jsou povedená komedie, co se s postupem času stává i povedenou romantikou. Hlavní dvojka je fajn, mají zábavné interakce, ale postavy vedlejší bych označila přinejlepším za naprosto průměrné křoví. Na druhou stranu se mi líbí, že se to postupně trošku víc komplikuje a konec jako takový se mi líbil, i když jsem asi čekala ještě trochu víc. 7/10 ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, jak se může první sezóna, která člověka zahřeje na srdci, lišit od druhé v tak simplistickém ději, jako je tady... Pokud chcete, aby vás něco u snídaně či večeře zahřálo, zavzpomínali si na dětská léta, kdy jste se styděli dotknout dívky ve vaší třídě, zmatený pocit, když si z vás dělala srandu (a vůbec vás nenapadlo, že by o vás měla zájem), tak Takagi vřele doporučuji. Není to na "shlédnu vše najednou", spíš tak po částech, jednotlivé episody jsou dále štěpeny na krátké příběhy. Jen dejte na mě a druhé sezóny se ani nedotýkejte. Druhá sezóna neexistuje... Kissu shite? Ahaha 70 % ()

Galerie (112)

Reklama

Reklama