Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Juri Ukawa žije v jedné domácnosti se svým nezaměstnaným otcem, bratrem, dědečkem v důchodu, sestrou a mladým synovcem. Jednoho dne jsou právě její bratr a synovec uneseni. Splnění požadavků únosců se zdá být nemožné: Juri je dáno pouhých 30 minut na to, aby obstarala potřebnou peněžní částku. V úplné beznaději se Juri s nožem vrhne na výpravu za jejich záchranou, když tu náhle její dědeček použije tajemný kámen předávaný z generace na generaci v jejich rodině, aby zastavil čas. Juri se společně se svým otcem a dědečkem, využívajíce nadpřirozených možností kamene, vydají na cestu, jejímž cílem je osvobození jejich příbuzných. To ještě netuší, že nejsou jedinými, kteří se mohou takto pohybovat v pozastaveném čase. (Scalpelexis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Danken07 

všechny recenze uživatele

Na tomto anime vidím len 2 pozitívne veci, a tie sú - Opening a Ending. Všetko ostatné je blbé a nudné, od atmosféry až po postavy a budovanie sveta. Atmosféru anime kazia humorné scény, ktoré ale vôbec niesu vtipné a čo je horšie kazia aj charaktery. Najviac mi však vadili postavy, ktoré boli strašne nudné. Jediná dobra postava je Juri, a ta je zaujímava len kvôli tomu že je najmenej otravná a má aspoň trošku inteligencie, čo poukazuje aj na kvalitu tohto anime. Ešte ked zoberiem na vedomie postavu Majimy, ktorej charakter bol zle napisaný už od začiatku (od jej minulosti, ktorá ma neurobila vôbec smutným až po jej blbé rozmyšlanie), a vôbec nikam sa neposunul. Malo to veľký potenciál, ktorý bohužial tvorcovia nevedeli využiť. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Názorný příklad, jak přijít s poměrně zajímavým nápadem, ale nemít nejmenšího tucha, jak s ním naložit. První díly vás nacliffhangerují, napnou a pak to přijde: Jedno velké, nudné, zdlouhavé nic. Ironicky se tomuto anime daří úspěšně přenést zastavený čas do vašeho života, protože máte nepříjemný pocit, že čas nikam neutíká a že každý díl je snad nekonečný. Postavy celou dobu pobíhají tam a zpátky, tam a zase zpátky, brblají, neví, co dělají, stejně jako scénář a režie. Onen nápad totiž není tak složitý, ale je utopený a děsivě zpracovaný; 12 dílů je nezvykle zde až přespříliš. Motivace postav jsou až trapně prosté (záporák) a jejich chování není hodno inteligentního lidského uvažování. A když nedej Bože seriál vás zkouší rozesmát, tak je to taková křeč, že byste radši šli za zábavou na hřbitov. Drtivá část projektu se tuze nepovedla. Výjimky napočítate na prstech jedné ruky člověka, který o 3 už přišel: První polovina posledního dílu, kdy konečně dostaneme pozoruhodnější pohled na problematiku stáze (který je následně zavražděn pekelně nedůstojným koncem) a nášupový OP, který hodnotím jako jeden z nejlepších v historii. Nepřeskočil jsem ho ani jednou. Přeskočit ale toto anime? To Vám v klídku i doporučím. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Aneb když animátoři mají nápad, "co takhle příběh, kde bude zmražené vše krom max 6 postav v jedné scéně. Budeme to mít za týden." Kokkoku je anime se skvělým počátečním nápadem s naprosto příšerným a nudným zpracováním od cca 3. dílu až do konce. Naprosto hrozné důvody, hrozné postavy, nikdo tam není zajímavý. Žádná hudba, žádné zvuky, postava otce je k pláči, postava hlavní hrdinky zas "wtf, proč se tak chová". Jediný, kdo to tam zachraňuje, je děda. Celkově prakticky nekoukatelná pomalá blbost. 1* za nápad a druhá za povedený začátek. Let the time be stil... 25 % ()

Avokaddo 

všechny recenze uživatele

Tak, shlédnuto 6 epizod a můj názor se od prvního díla nemění a toto anime je stále jedním z mých top v rámci sezony Winter 2018. Poskytuje originální a poutavý příběh. Postavy se možná můžou zdát zprvu nezajímavé, ale později, třebaže ne hned v třetí epizodě, se jim dostane více pozornosti. Nejpatrnější to je sice zatím jen u dvou. Ostatní se tedy v porovnání s nimi můžou zdát vyplní, ale s jistotou a klidným svědomím po šestém díle můžu prohlásit, že tomu tak není. Možná že zatím ostatním tolik času věnováno není, ale ten který je, je kvalitně využit a zpracován, tak že nakonec fandíte i postavě, o které toho ani tak moc zas nevíte a není Vám vůbec sympatická. Tohle mnohdy ocením více než nafouklou nudnou dějovou linii. Grafická stránka je víc než uspokojující a Kokkou má rozhodně jeden z nejlepších openingů, co jsem kdy slyšel. Popisek k anime se může zdát být nudný, ale věnujete-li tomuto čas, nebudete toho litovat a doufám, že toto anime oceníte zrovna tak jako já (8/10). ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Další z těch děl, které zezačátku zaujme velice slibným potencionálem, ale v průběhu děje se tento pontencionál nehorázně zabijí nezáživností a nevhodným zpracováním. Zpočátku jsem si myslel, že to trochu bude lítání mezi dvěma světy, krimi, mysteriózna a otázky morálky, jenže jsem se dočkal pouze nudného blouznění fanatického kultu, zmatku v příběhu a snaze o udržení si zdravého rozumu. Ano - místo drama a akce, které od počáteční špičky postupně upadá do mínusu a v závěru už máme jen nahodilé nerozvedené podstatné informace a nemastně neslaně neříkající nic. Z tohohle počinu si toho člověk neodnese mnoho. Animace je celkem dobrá a po hudební stránce je to trochu lepší. ()

Galerie (116)

Reklama

Reklama