Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elitní indický voják Ranveer Pratap Singh (Tiger Shroff) slouží už čtyři roky v odlehlém Kašmíru, když se mu náhle ozve jeho bývalá láska Neha (Disha Patani). Mladá žena ho zoufale prosí o pomoc. Před několika týdny jí unesli dcerku a policie už chce případ odložit jako nevyřešený. Když Ranveer přijede za Nehou a začne pátrat, co se stalo, zjistí, že po dívence nezůstaly téměř žádné stopy a kromě její matky všichni ostatní tvrdí, že žádné dítě v rodině nikdy nežilo. (rikitiki)

(více)

Diskuze

Uživatel Lomri smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Krátké video z natáčení.

 

https://www.youtube.com/watch?v=T3qcb_9lRr0

 

Oproti prvnímu filmu, měli patrně uplně jineho koordinatora bojových scén. Je to úplně jiný styl boje a hlavně to vypadá, že tentokrát už to nebudou soft odlehčené souboje, nýbrž opak.

 

Jen pro info: s jedničkou to nemá skoro nic společného. Ačkoliv je to označené jako dvojka, tak je to hlavně druhý film s Tigerem v hlavní roli. Návaznost postav, ani příběhu v tom není. Filmů Baaghi je natočeno vicero a jejich hlavním pojítkem je asi to, že je to vždy o nějakém mladíkovi, který je zároveň tzv. rebel a činí něco svéhlavého kvůli lásce.

Reklama

Reklama