Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elitní indický voják Ranveer Pratap Singh (Tiger Shroff) slouží už čtyři roky v odlehlém Kašmíru, když se mu náhle ozve jeho bývalá láska Neha (Disha Patani). Mladá žena ho zoufale prosí o pomoc. Před několika týdny jí unesli dcerku a policie už chce případ odložit jako nevyřešený. Když Ranveer přijede za Nehou a začne pátrat, co se stalo, zjistí, že po dívence nezůstaly téměř žádné stopy a kromě její matky všichni ostatní tvrdí, že žádné dítě v rodině nikdy nežilo. (rikitiki)

(více)

Recenze (11)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Indicke filmy su specifickym zanrom s vlastnou infantilnou strukturou, ktory nasmu beznemu divakovi nesadne. Ja ich tiez dvakrat nemusim, ale sem tam nejaky z nich pôsobi normalne aj podla nasich kriterii. Toto nie je ten pripad. Trailer sluboval standardny akcny film. To ze na tento ojeb skocil aj indicky harcovnik Tuax je celkom prekvapive. Nakoniec mi nevadilo, ze som nedostal v co som dufal. Prva polhodina sa mi pacila. Ponukne celkum funkcnu romantiku s nadhernou Dishou Patani a obdivuhodne vyrysovanym Tigerom Shroffom. Keby som si neprecital ako tvrdo trenuje a ake blafy zerie, tak by som mu zavidel. Takto ho len obdivujem, ze to vydrzi. Behom tohto uvodu mi nevadil ani povinny hudobny vystup, kory do deja plynulo zapadol. Scena na policajnej stanici ma pre zmenu neskutocne rozosmiala svojou absurdnou prehnanostou. Ale od tak 40. minuty sa film uplne rozpadol. Prilis som nepobral sceny, ktore sa vrsili bez nejakej logiky. Samozrejme boli neustale prerusovane hudobnymi videoklipmi, ktore uz do deja nezapadali az ma uplne prestavalo zaujimat co sa tam deje. Sklame aj väcsina akcnych scen, ktorych nie je zdaleka tolko ako to slubuju trailery. Ale hlavne su dodrbane jak otravnymi spomalovackami, tak zaroven natolko absurdne prehnane az to pôsobi ako parodia typu Horuce strely 2. V zaverecnom Rambovskom inferne som fakt cakal, ze Tiger v jednu chvilu zoberie hrst nabojov a po protivnikoch ich proste hodi. Z bitiek je najmenej dojebana rôznymi kamerovymi vychytavkami ta uprostred filmu v bare. Je to skoda, pretoze Tiger v dokumentoch predvadza neskutocne kusky a do samotneho filmu sa ich dostalo minimum a este v mizernom prevedeni. Takze sa mi to tazko hodnoti. Po slubnom zaciatku sa kvalita filmu neustale prepadala natolko, ze ma finale uz vôbec nebavilo. Snad to fanusikov Bollywoodu bude bavit. 3/10. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet INR 590miliónov ($9miliónov)Tržby USA $1,319,579Tržby Celosvetovo $33,135,000▐ Tak ako sklamalo pokračovanie Tiger Zinda Hai, nápodobne zle dopadá aj toto pokračovanie v celku slušného prvého dielu. Tu akoby dostali asi všetci po gebene a hrajú ako v tranze, pod vplyvom, doslova zle. Dejovo nesúrodé, odbité, záverečná štvrtina to ale úplne dostane do kolien, keď sa tu mixne Komado s Rambom a super Ronny vo veľkom štýle zlikviduje celú armádu vojakov, náboje okolo neho len lietajú, dokonca aj z rotačného guľometu, doslova tu rozkope vrtuľníky, fakt céčko ako vyšité, dosť to dojebkali. Nuž a teraz sa môžeme po tejto rozcvičke pripraviť na Tiger Shroffa ako každému rozkope riť ako Rambo. /35%/ ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Můj třetí Tiger a první, kterému dávám víc než jednu hvězdičku. Ale měl to o fous. Užijete si hodně řvaní, hodně skákání (to Tiger umí) a bezpočtu zpřelámaných hnátů. Víc než roztrhaná trika a pohled na slušný pekáč buchet Tiger herecky nepředvede. Ten by dobře zahrál snad jen "Vařila myšička kašičku", a to protože umí jen čučet jak vyoraná myš. _____ Akce je zběsilá a silně nadsazená. Což by mi u indického filmu nevadilo, kdyby nebylo těch bitek tolik, až to začalo být stereotypní. A ještě je furt zpomalovali! _____ Tigerova postava je typický hrdinný vojáček se zlomeným srdcem, další odstíny jeho charakter nenabídne. Zprvu je snímek nepříjemně nacionalistický, ale to naštěstí vyšumí jednou z úvodních bitek na policejní stanici, která je pojatá vtipně, protože hrdinný voják se nechce neuctivě dotknout národních symbolů, takže při ranách a kopech do policajtů, se vyhýbá na jejich uniformách odznáčků s vlajkou nebo státním znakem. Hlavní hrdinka mi vyloženě lezla na nervy, jak furt bulela, a hlavně furt něco tajila a ty důležité věci nikdy neřekla. ___ Policie je tradičně ukázaná jako banda úplatných a násilnických blbů, která zatčeného vždycky nejprve zmlátí a pak teprve možná začne vyšetřovat. Jediný, kdo z toho vyšel dobře, byl Randeep Hooda, protože coby šéf protidrogového vypadal jako největší smažka v okolí. A byl vtipný. I ten se jako policista choval děsně. SHRNUTÍ: Už jsem to sem psala několikrát - na indickou policii fakt bacha! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Není důležité to říkat, důležité je to cítit." - když už nic, alespoň tohle moudro by mnohým lidem mohlo něco říci. Ten příběh je hrozně kýčovitý, hloupatý a poplatný tomu, co chtěli tvůrci ukázat, ale prostě to funguje. Tohle vás vydojí jako výstavní dojnici. Ani horší ani lepší než jednička, prostě jiné. Ne tak veselé, spíše smutnější, ale stejně koukatelné. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Druhý díl nemá s prvním nic společného, krom hlavního představitele. Ve filmu se střídá hodně žánrů a je to zajímavá směsice od Drama až po parodii. Příběh je jednoduchý, i když zde bylo jedno nemilé překvapení. Akce je hodně a je pěkně přehnaná. Konec připomíná Ramba a komando. Celkově se mi tento mix líbí a dávám 80% :) ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Těšim se na toho Ramba, i když konec tohodle filmu to byla sprachprostá vykrádačka druhýho Ramba. Jinak ale hroznej paskvil. Tigera je pro ty indický patlaniny škoda, měl by to zkusit v jůesej. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s Baaghi 1 je to rozhodne výrazne lepšie aj keď to s jednotkou nemá takmer nič spoločné. Páčilo sam mi to, aj keď príbeh sám o sebe je hodne smutný a záver som tušila od začiatku, bavila som sa. Tiger je tu taký vyzretejší a lepší je na čo pozerať. Piesne sú veľmi pekné a výrazné. Akčné scény sa im tiež vydarili. Nemám námietky :-) ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tu sa mi tá šablóna bolly produkcie páčila podstatne menej ako v druhom Salmanovom Tigrovi. Zase všetko z pôvodného filmu na druhú. Z ong-baka sa stal Rambo. S miliardou spomaľovačiek, podivne sa skrúcajúceho deja a zo Schroffovej premeny na polonáckovské prižmúrené vemeno. Ale okej, fandil som mu, priznávam (zhruba do doby, kým sa mu po tretí krát vo víre boja náhodou roztrhalo tričko). Rovnako aj Serpicovi, super postavičku si chalaň Hooda strihol. Menej megalománie a bola by to tupá zábava. Takto to bola v zásade tiež, ale - hlavne! - neprimerane dlhá, naťahovaná a vďaka tomu oveľa menej zábava. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Tak špatné hodnocení, které se tu zatím vyskytuje, si tento film určitě nezaslouží a nechápu ho. Tedy dle mého skromného názoru. Mladý vojenský důstojník (Tiger Shroff), plní své povinnosti v Kašmíru, když mu náhle do života zasáhne jeho láska z vysoké, která od něj potřebuje pomoc. Před krátkým časem ji byla unesena dcera a ona se nemůže domoci spravedlnosti ve svém okolí. Tiger si tedy bere na týden dovolenou, ve které se bude snažit malou holčičku nalézt a přitom, aniž by si toho byl vědom, je zatažen do velmi spletitých sítí intrik, ve kterých jde všem o to nejcennější, a to přímo o život... Oproti Bhaaghi je to mírné zklamání, to přiznávám, ale řekněme, že je to prostě jiné a s původním filmem to vůbec nijak nesouvisí. Tiger Shroff se mi opravdu film od filmu líbí více a více. Nevím, jak nacpat do mé TOPky herců všechny, které mám rád, protože Tiger si o ni říká s čím dál tím větším důrazem. Je dle mého velká škoda, že točí takřka ve stejném schématu: co rok, to jeden film. Musím přiznat, že mě to opravdu štve, protože ho chci vidět mnohem častěji. Je to totiž velmi pohybově zdatný herec (pro tanec, či pro boj) a je navíc prostě jiný, což mu přidává charisma. Vrátím-li se k filmu, tak musím ocenit drobnosti, jako je například plačtivý policista, či detektiv, který vypadá jako Charles Manson. Dále akční scény, které vypadají jako z Ramba, či Komanda. Písně jsou zde žel průměrné, navíc jedna je převzatá ze starých dobrých časů, kdy hrála prim Madhuri Dixit ( Ek Do Teen - Tezaab), zde v pojetí J. Fernandez. Jiné to tedy určitě bylo, to ano, mírné zklamání ano, ale rozhodně vůbec žádný propadák. Se svým hodnocením čtyř hvězd jdu hrdě před ostatní, protože to tak cítím. Zklamání se dostavilo jen malé, jinak..., kde je problém...? Mé soukromé díky patří Tuaxovi za titulky, protože na tento film jsem se opravdu moc těšil. Koneckonců mé díky patří Všem, kteří si dají tu práci a dělají pro nás všechny překlady. Bez Vás by to prostě nešlo. Díky Všem (alespoň prostřednictvím tohoto komentáře)!!! ()

Pecan206 

všechny recenze uživatele

Specifický film jako všechny z Indie, takže hloupý děj, neprosto simple písničky, tanec, slušné leč přehnané fighty. Nakonec parodie na Rambo 2 s prvky gymnastiky. Nicméně ve finále to koukatelné je. Sice horší než jednička, ale 3* i tak dávám ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že z poslední části se stal Rambo.. A hlavně 1 byla o hodně lepší, chtěl jsem dát 4*, ale asi by to nebylo fér. Ale víc takových filmů.. Už ať je 3 :) ()

Reklama

Reklama