Reklama

Reklama

102 Not Out

  • Indie 102 नॉट आउट (více)

Recenze (4)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Smiešnosmutný príbeh dvoch starčekov, otca a syna, ktorí žijú spolu? Otec je pravý opak svojho syna, má mladistvú myseľ a veselú povahu, užíva si život aj vo svojom veku, kým jeho syn, je smutný, nešťastný, bojazlivý a trpí. Jedného dňa sa otec rozhodne, že musí svojho syna zmeniť k lepšiemu a naučiť ho užívať si život a radovať sa. Vyberie si k tomu nezvyčajnú cestu.... Vo filme je veľmi zaujímavá hudba a je to herecký koncert oboch hlavných predstaviteľov, veľmi pekný príbeh o láske, priateľstve a rodine. ()

salfa72 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se hrozně moc těšil, už jen kvůli oběma hlavním představitelům, kteří si spolu po delší době opět zahráli v jednom filmu (proto si od mého hodnocení raději odečtěte jednu hvězdu). Místy mi ta komediální část filmu přišla trochu až trapná (Amitabhův vzhled atd.), čekal jsem spíš jízdu od začátku, až do konce (ve stylu filmu Amar Akbar Anthony). Přitom tam ten komediální potenciál byl, ale scénáristé ho bohužel nedokázali naplno využít. Alespoň, že celý film zachraňuje ta vážnější část filmu, která se scénáristům opravdu povedla. Dokonce i já jsem byl na konci filmu naměkko a to nestává zase tak často. Hudební stránka se také povedla, po delší době jsem viděl indický film až do úplného konce (většinou to na závěrečné titulky utnu), což se mi stalo naposledy u Happy New Year. Ten závěrečný videoklip prostě neměl chybu. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie. Prvotne sa mi do pozerania tohto filmu moc ani nechcelo, ale napokon ma pozitívne recenzie presvedčili dať tomu šancu. A nakoniec musím uznať, že som spravil dobre. Amitabh a Rishi zahrali štandardne výborne! Príbeh o dvoch starcoch pôsobil spočiatku viacmenej komicky, potom prišli na radu tie nepochopiteľné úlohy, ktoré napokon vyústili do vzájomného konfliktu s hlbokým posolstvom. "Dúfam, že to pochopíš". Pri mnohých dialógoch medzi ústrednou dvojicou postáv som mal až zimomriavky, no najmä pri tej takmer finálnej scéne na letisku (tam už boli slzy na krajíčku). Dojemné... ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že při pohledu na plakát k filmu se mi do něj dvakráte moc nechtělo. Navíc, když v něm hrají de facto jen tři herci. Zbytek je ve formě „křoví", které se jen mihne a zmizí. Ale jelikož mám Amitabha Bachchana velmi rád, šel jsem do toho a věřil v jeho um a dobrý scénář. Začátek mě příliš nepřesvědčil, ale netrvalo to dlouho a příběh se dostal na úplně jinou úroveň. A. B. a Rishi Kapoor předvedli naprosto výborný herecký výkon, který vás vtáhne a nepustí. Hluboce lidský příběh o znovunalezení svého štěstí, veselé a bystré mysli a uchopení života v tom pravém pozitivním smyslu, kde se vůbec neřeší v jakém věku s tím začnete. Jediné, na čem opravdu záleží je dělat vše od srdce a s radostí k životu. Rozhodně se však nejedná jen o komedii, ale i o drama, když se vzpomíná na minulost a věci, které oba muže (otce a syna) potkali. Jelikož život nepřináší jen sluníčko a růžové jednorožce, přijde na řadu mnoho smutných a dojemných chvil. Jde o neustálý souboj radosti a smutku, kde vítězí ta strana, na kterou je mysl směřována, kde si poté zvykne a učiní ji svým trvalým postojem. Ten se poté stane i stromem nesoucím ovoce do života každého z nás. Tento fakt posloužil jako námět a inspirace pro výtečný film, jenž mě svým podáním odzbrojil a velmi mile překvapil. Na nejvyšší příčky to nedosáhlo, ale na jasné čtyři hvězdy zcela nepochybně ano. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama