Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stručný príbeh o tom, ako sa z mladého amatérskeho boxera menom "Machine Gun Jack McGurn" stala pravá ruka Al Caponeho v jeho kriminálnom impériu. (Real Tom Hardy)

Recenze (5)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

To bola katastrofa. Vyzeralo to tak sľubne, ešte aj galéria. Milujem snímky z 30.až 50.rokov a obzvlášť o gangstroch. Toto je ale veľmi slabá snímka, ktorá neponúka vlastne vôbec nič. Herci sa veľmi nepredviedli a o nejakých hereckých výkonoch sa nedá ani polemizovať. Hudba žiadna - aspoň nie zapamätateľná a to tempo bolo neskutočne vlečúce. Aj dialógy boli absolútne nezáživné a celkovo scenár a príbeh boli jedno veľké sklamanie. Nenapadá ma jediná skupina divákov, ktorá by túto snímku ocenila. Neviem čo by tejto snímke prospelo najviac. To by nezachránil ani Michael Bay. Ani tie strieľačky za veľa nestáli. Umieral som nudou a trhal si vlasy, prečo som tento snímok vôbec objavil. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem čekal že to bude shit, když jsem spustil film a slyšel jsem tu badass hudbu řikám si ,,ha! to možná bude přeci jen dobrý!" a ono hovno. Nuda, kecy, nuda, někoho zastřelej, nuda, kecy, nuda, čumim na nějakýho Dona jak se láduje špagetama a mám na ně taky chut, nuda, někoho zastřelej, nuda..nuda... nuda... NUDA!!!!!! A upozornění pro slepý, to není Mel Gibson ale Milo Gibson, JE TO PAST.. tak bacha. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zásadní problém tohohle filmu je v tom, že ani na chvíli nepůsobí autenticky. Celý to vypadá jako slabá epizoda Boarwalk Empire, která je plná klišoidních charakterů, který si hrajou na gangstery, i situací, který zkušenej divák viděl v podobných filmech už stokrát. Nepomůže ani to, že je strašně vidět, jak jsou exteriérový scény natáčený na nějaký umělý ateliérový ulici někde ve filmovým studiu. Zbytek se pak hlavně mluví v interiérech, než aby se jednalo a střílelo. Nepomáhá ani režie. Timothy Woodward Jr. je sice film od filmu lepší, ale jeho limity jsou zcela evidentně televizní a nedokáže dát svýmu filmu potřebnej drajv ani si labužnicky užít scény násilí. Celý je to prostě taková nevybočující rutina. Pokud něco stojí za řeč, pak jsou to kostýmy, který zřejmě pocházejí z fundusu Boarwalk Empire, slušná kamera a solidní obsazení. Fanoušky podobných filmů to myslím neurazí, ale obávám se, že ani nenadchne. ()

Killingjoke odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju gangsterky! Ale tohle... tohle bylo něco neskutečného! Film předchází pověst nehorázné škváry, takže jsem už od začátku neměl ta největší očekávání. První facka na mou tvář padla s prohlášením, že se jedná o film podle skutečných událostí. Jenže to co následuje je snůška naprostých nesmyslů, jenž mají pouze minimální historický základ. Nehoráznou televizní výpravu, horší než v debilních seriálech z produkce Novy, jakž takž zachraňuje hudba, která je však až tristně neoriginální. O nějakém smysluplném ději a logických dialozích nemůže být vůbec řeč. Ale kdo by taky něco takového čekal od filmu s tak šíleným obsazením! Tady totiž snad nikdo neumí hrát! Sledovat mladého Gibsona v roli Al Caponeho je utrpení, stejně tak šaška v roli Jacka McGurna. Ale všem těm neumětelům, antihercům a komediantům vládne magor, který hraje Bugse Morana. Takhle jsem neviděl přehrávat ani "herce" ve filmech Eda Wooda! Zkrátka a dobře, máte-li stejně jako já rádi gangsterky, raději sáhněte po nějaké prověřené klasice. Těch necelých 90 minut totiž bylo utrpením, skutečným peklem na zemi! Pár hodně špatných gangsterek už jsem viděl, mnohé tak beru jako své guilty pleasure. A přesto můžu rozhodně a smutně prohlásit, že tohle je nejhorší gangsterka jakou jsem kdy viděl... ()

Michalsafr 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu chci ten film mít rád, protože na rozdíl od jiných gangsterek obsahuje vlastně docela dost tommy gun action. Na straně druhé je ale výprava vysloveně televizní a malý rozpočet musel někde být vidět. A také, že je. Ateliér pro exteriéry, ne úplně autenticky působící kostýmy a rekvizity, nepadnoucí hudební podkres. Pořád ale nadprůměr, co se týče direct-to-video mafiánek. ()

Reklama

Reklama