Reklama

Reklama

Recenze (21)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Liška nehraje lišku. Upřímná vejpitkárna, která se vůbec nesnaží zakrýt tu přízemnost. To beru. Teď nevím, jestli jsem se upřímně bavil, ale minimálně jsem zcela jistě zapomněl, že musím zítra do práce, kde šéfem Vůl, sekretářkou Kráva a kolegové se chovají jako stádo Čivav. Takže fajn. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hvězdička za nápad, ale jinak jsem nepochopil, jestli to má být parodie na hospodské kecy a zvířecí podoba je jen berlička k poukázání na lidské vlastnosti, nebo nějaká sofistikovaná parodie současného světa, nebo prostě jen taková blbůstka, kde si ty kecy vymýšlejí přímo na place a sami se tím baví? Asi dvakrát jsem se pousmál, ale jinak mi ta nadsázka nic moc neříká. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stream a jeho další ptákovina. Krmelec U Muflona je vážně velká kokotina, ale jako oddechovka to docela ujde. První díl byl ještě takový nemastný/neslaný, pár dobrých vtípků tu zaznělo, Liška slušný, leč místy trošku trapný, ale nejlepší byl Milan Šteindler. Nicméně k tomuto miniseriálu přistupuju jako k takové raritce, která netrvá moc dlouho, ale dokáže mě alespoň trošku pobavit. Hlavně se to ale nesmí brát vážně… ()

fleker 

všechny recenze uživatele

Budu se modlit za to aby Geisler někoho ze štábu sexuálně obtěžoval a celý se to muselo přepsat a přetočit. To je poslední naděje. Jediný pozitivum (proto dávám tu 1 hvězdičku k dobru) je Láďa Županič. Né že by hrál nějak dobře, ale já myslel že už umřel, takže to mi zvedlo náladu. Je to jako když po letech najdete za šuplíkem zapadlýho svítícího hopíka. ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Stream se tentokrát opravdu vytasil! Za takovou nevtipnou trapnost by se nestyděli ani na Barranďáku. Snad ještě smutnější, než samotný pořad, je, když se pak člověk podívá do komentářů pod video nebo dokonce i sem, na ČSFD, a vidí, že si i takovýhle odpad své publikum najde. A tak bude dál vesele vznikat takováhle "zábava" pro simpletony... ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Není mi jasné, proč se schopní, místy i výborní umělci propůjčí k tak bizardnímu počinu, jehož umělecká snaha (co že tím chtěl sakra ten básník říct) je jaksi nepochopitelná. Má to být parodie, crazy komedie, pokus o anglickou situační komedii v českém pojetí, nebo nedej bože, tím tvůrce sleduje nějaký vyšší cíl. To asi ne. Na mne to působí tak, že se banda známých herců, scénarista s BAP poruchou a režisér, jemuž nikdo nedá prachy na pořádný film ožrali jak ta příslovečná hovada a vymysleli tuto ptákovinu. A někdo, kdo ví, že v jednoduchosti je síla, nebo sledovanost to posvětil. Možná, se na to ale dívám špatně. Třeba po deseti rumech by se mi to fakt líbilo. Škoda, že nepiji. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Prostě Stream.cz. Víc snad ani není třeba dodávat. Dokud bude tato "stanice" existovat, tak si i Barrandov může připadat jako umělecký kanál pro intelektuály s IQ nad 160. ()

Lougle 

všechny recenze uživatele

Přidávám hvězdičku za ten hate tady :D mě to prostě bavilo, je to bláznivý, ale né trapný jak většina kravin z čr. South Park taky nikdo nehejtuje, že je to sprostý, prostě to tak je. Berte nebo nechte. Tohle je tak 100x lepší než Kameňák. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Liška perlí. Pivo! Sokoli… Jestřábi. Sysel! Proč kulatina? „Nemluv přede mnou vo parohách!“ Kostýmy OK. „Von totiž, Jelen má parohy…“ Sto zvířat. Chlípná vysoká, no tak jó no. Les… Zajíc se vylže ze všeho. ()

Reklama

Reklama