Reklama

Reklama

Recenze (11)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvířecí wrestling a souboj kachen s nimrody mě zas až tolik nezaujal. Dle mého jde o jeden z těch slabších dílů. Ani ty hlášky nebyly zas tak vtipné, jak jsem očekával. Každý den/díl prostě není posvícení. Co už se dá dělat. Nicméně závěr, hláška lidí z lesa o červené prdeli jako má pavián a titulek v novinách, mi alespoň trošku zvedli náladu. ()

Landauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U tohohle seriálu se mi děje velmi zajímavá věc: když novou epizodu vidím poprvé, tak mi leckdy přijde slabší a na chuť jí přicházím až po opakovaném zhlédnutí. Díky tomu si taky všímám víc detailů, scenáristických narážek a užívám si herecké výkony a s každým novým zkouknutím se mi líbí víc a víc. U Mistráku tomu nebylo jinak. Po mnoha zhlédnutích musím uznat, že je to výborná epizoda. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně tvůrci aspoň trochu rozbořili zajetá schémata dílu a hned je z toho slušnej biják. Parodie na fandovství posunutá ad absurdum - dyk nejde o život! Konečně skvělé hlášky (pifku - pivko!, vysoká, ...). Chybělo je halali. ()

Narana_Baba 

všechny recenze uživatele

Jediny slušny dil o sportu ktery je podmnožinou valky smrtelnej ktera nikdy nekonči i když se tanky vitaji šeřičkama a každa robka nožky rozhodi smradlavemu kulometčikoi. Myslivci jen si nezapomeňte broky a kule ho batohu bo bruci nejsu kachny. Jinak je to ale páne Gaislere a napuchnutý Štanjlere malo legračni aby se na to kukalo s radosťou. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wrestling. Sázky nemaj chybu. „To je debil.“ Kačer! Jo, když se spojí les, lítaj nimrodi. „Pět peněz.“ Jo, maj techniku. „To je předem domluvený.“ Skóre výmluvný. Muflonovo ‚kdyby‘ baví. „To si mě pletete.“ To byly náboje? Rudá prdel. Novinářská kachna. „Kachna je kachna, viď. Tu ti může do novin dát kdokoliv.“ ()

Reklama

Reklama