Reklama

Reklama

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tento díl není z těch nejhorších. Slintající pes a ten závěr s pytlákem alespoň trošku okořenili jinak už dost okoukané dění v hospůdce, kde svého času chcípnul i pes. Nicméně se tu zase zvýšil počet slušných hlášek, kterým se alespoň zasmějeme. Jen ten Muflon by si už mohl vymyslet nějaké ty nové stěžovací hlášky, protože mě s tím fňukáním začíná už srát. Ale tak tahle konina má být hlavně zábavou pro nenáročné diváky… ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvotním nadšením z něčeho nového přišlo s dalšími díly seriálu trošku vystřízlivění. Objevují se maličko nudné pasáže. Kromě vtipných kostýmů a hezkých hrátek s češtinou ani dnes děj nebyl třeskutě vtipný. Navíc pointa byla opravdu očividná v podstatě od začátku. ()

Landauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu slabší epizoda, ale útulnost krmelce U Muflona neruší. Trošku mě zklamal hajnej. Ne že by snad byl Luboš Veselý špatnej, chraň bůh, vůbec ne... jen jsem asi čekal něco stylovějšího... Jak pořád medvěd mluví o tom, že je hajnej moc benevolentní a diváka celkově vnadí na to, až toho hajnýho konečně uvidí, tak jsem čekal někoho víc. Třeba Jirku Macháčka, kterej by byl pro tuhle roli naprosto luxusní (slavná scénka myslivce v divadle Sklep plus zhulená aura táhnoucí se s ním od filmu Samotáři je ideální kombinací). A nakonec i ten konec není žádná sláva, ale i tak... Krmelec U Muflona je výbornej seriál a jsem moc rád, že tu taková ulítlost mohla vzniknout. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda byla patřičně ujetá až ouchylná (slintající pes). Pointa je sice předvídatelná, ale bavilo mě se dívat a čekat, jak to k ní dovedou. Slušný díl. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polena! „To patří do lesa.“ Chudák svišť… Brok výbornej! „Nemám z čeho značkovat.“ Tak po kom vlastně pytlák šel? Slušnej akčňák tohle. Prase jedno. Pytlák pobavil. „Tak dík.“ ()

Reklama

Reklama