Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Krmelec. Nálevna uprostřed lesa, která je neobyčejná. U Muflona jsou štamgasty Zajíc a Medvěd. A řeší stejné problémy jako lidi. Zvířata si s nimi totiž v mnoha ohledech nezadají. Tak se v novém seriálu internetové televize Stream.cz hlavně pije, strašně žvaní a hodně paří, jen pod režijní taktovkou Jelena a podle scénáře, který psal Slimák. Takže vlastně jako v každé jiné hospodě. (Stream.cz)

(více)

Recenze uživatele rakovnik k tomuto seriálu (11)

Krmelec U Muflona (2017) 

Zajímavý počin, u kterého jsem se zpočátku královsky bavil. Později ale přece jen při dost omezeném formátu humor trochu pokulhával a až na změnu "externích" postav byl stále stejný. Asi každý se musel s nějakou z postav ztotožnit, pravidelný návštěvník restauračního zařízení nevalné pověsti asi poznal všechny typy postav. ()

Jelenovy parohy (2017) (E01) 

V podstatě vtip, natažený na 10 minut hospodských řečí. Zajímavé herecké obsazení je největší devizou této ulétlosti. ()

Porno (2017) (E02) 

Ve druhém díle přišel na scénu i vtip! Super jízda štamgastů se slepicemi kozami, bobrem, proložená vtipnými narážkami a jazykovými hříčkami, byť až vulgárními.. ()

Divočák (2017) (E03) 

Pomalý rozjezd proložený matným vzpomínáním na poslední popíjení končí očekávanou pointou. Občas jsem se zasmál. Noviny Les jsou super. ()

Dámská jízda (2017) (E04) 

Vtipný díl, ty krávo! Zlatý tchoř :-) ()

Mistrák (2017) (E05) 

Zajímavá alegorie fandovství. Sice trochu méně vtipná než předchozí díl, ale hravější v jazyku. ()

Loučení se svobodou (2018) (E06) 

Oslovi stačí málo, mně ale ne. Pár vtipných momentů, ale při "délce" dílu mi to přišlo málo. ()

Velikonoce (2018) (E07) 

Zajíc vajíčka nesnáší. Opět pár vtipných momentů a hříček, ale nějak se vytratil drajv prvních dílů. ()

Pytlák (2018) (E08) 

Po prvotním nadšením z něčeho nového přišlo s dalšími díly seriálu trošku vystřízlivění. Objevují se maličko nudné pasáže. Kromě vtipných kostýmů a hezkých hrátek s češtinou ani dnes děj nebyl třeskutě vtipný. Navíc pointa byla opravdu očividná v podstatě od začátku. ()

Klokan (2018) (E09) 

Klokana jsem poznal, ale jeho parťačku bohužel ne. Takže až na konci jsem se pousmál. Pár vtipných hlášek, čeština a její kouzlo hrály opět prim. ()

Narozeniny (2018) (E10) 

Nakonec slušná oslava paní Bachyně. Zasmál jsem se, pobavil, ale ani mi snad nevadí, že je konec... ()

Reklama

Reklama