Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Krmelec. Nálevna uprostřed lesa, která je neobyčejná. U Muflona jsou štamgasty Zajíc a Medvěd. A řeší stejné problémy jako lidi. Zvířata si s nimi totiž v mnoha ohledech nezadají. Tak se v novém seriálu internetové televize Stream.cz hlavně pije, strašně žvaní a hodně paří, jen pod režijní taktovkou Jelena a podle scénáře, který psal Slimák. Takže vlastně jako v každé jiné hospodě. (Stream.cz)

(více)

Recenze uživatele Alagaesie k tomuto seriálu (9)

Jelenovy parohy (2017) (E01) 

Liška perlí. Pivo! Sokoli… Jestřábi. Sysel! Proč kulatina? „Nemluv přede mnou vo parohách!“ Kostýmy OK. „Von totiž, Jelen má parohy…“ Sto zvířat. Chlípná vysoká, no tak jó no. Les… Zajíc se vylže ze všeho. ()

Porno (2017) (E02) 

Néé… „Vona jenom do půlky pasu.“ Dyť hadi nemrkaj. Bobr! „Ste všeci tací zapaření.“ „Já sem takhle jednou chlastal s bažantem -“ Slušnej podnik… „My tady máme všechno povolené!“ Dovolený! Bobr! „Otevři očička a utíkej.“ „To sou svině!“ Doležalová? Slepice? Tak to sedí. ()

Divočák (2017) (E03) 

„Přece nepřijdeš do krmelce pochcanej.“ Brouk Pytlík – Renčín? Já ty jeho frky zbožňoval. Jó, s kancem je prdel. Žaludy… Zase bukvice? 5-6-7 – hehe. Anakonda! „Tahlo by ti na cemr.“ „A na kondu.“ Krásnej pták. „Zavři očička a utikej.“ Baví mě to. Chudák zajíc. ()

Dámská jízda (2017) (E04) 

Tchoř! Jiná výzva je nemyslitelná. Chudák Muflon. Surikata! Ta pěna! Krávy jste obě! Prej ségru... Souhlasim s Medvědem. Ryba! Ty rukavice - ach jo... „Nemůžu dejchat, ty krávo!“ A tchoř si přisadil. „Takže vám nebude vadit, když tady budu chvilku smrdět?“ „Ty krávy jsou jak dobytek.“ Les následně skvělej titulek. Hřáli tchoře. ()

Mistrák (2017) (E05) 

Wrestling. Sázky nemaj chybu. „To je debil.“ Kačer! Jo, když se spojí les, lítaj nimrodi. „Pět peněz.“ Jo, maj techniku. „To je předem domluvený.“ Skóre výmluvný. Muflonovo ‚kdyby‘ baví. „To si mě pletete.“ To byly náboje? Rudá prdel. Novinářská kachna. „Kachna je kachna, viď. Tu ti může do novin dát kdokoliv.“ ()

Loučení se svobodou (2018) (E06) 

Sežrat bez držení. Osel je nejvíc. Jak to teda bylo s žábou? Osel je osel, no… Beruška s vodkou, hm. Co to je? Něco jako ‚Žabí hlen‘? Zaječice nemá chybu. „Zavřete očička a utíkejte!“ Chudáci děti. Žába chytla manýry. Žába jinak slabota. ()

Velikonoce (2018) (E07) 

„Na co potřebuješ Tatara, když máš tady Turka?“ Speciál! „Já vajíčka nesnášim.“ „Já nevim, kterej blbec vymyslel, že zajíci snášej vajíčka.“ Veršovák. Žížalo! Ahá… Beránek/Žížala zabiják! Tak proto se bál, že se rozmočí. Chudák beránek. Tak před tím varoval – já umřu! Ten titulek neměl chybu! A nadílka? Muhehehe - k posrání toto! ()

Pytlák (2018) (E08) 

Polena! „To patří do lesa.“ Chudák svišť… Brok výbornej! „Nemám z čeho značkovat.“ Tak po kom vlastně pytlák šel? Slušnej akčňák tohle. Prase jedno. Pytlák pobavil. „Tak dík.“ ()

Klokan (2018) (E09) 

Příchlupek. Já chci knížku Mufloních historek. Menší pivo… U Muflona je hodnej (skoro) každej. 5 let v Tróji – furt lepší než na Borech. Sydney. Straka a poctivá? „Ber všechno, co se leskne.“ No holt straka. ()

Reklama

Reklama