Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Krmelec. Nálevna uprostřed lesa, která je neobyčejná. U Muflona jsou štamgasty Zajíc a Medvěd. A řeší stejné problémy jako lidi. Zvířata si s nimi totiž v mnoha ohledech nezadají. Tak se v novém seriálu internetové televize Stream.cz hlavně pije, strašně žvaní a hodně paří, jen pod režijní taktovkou Jelena a podle scénáře, který psal Slimák. Takže vlastně jako v každé jiné hospodě. (Stream.cz)

(více)

Recenze (27)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková ta hospodská idylka, u které víte, že pokaždé, když do ní vstoupíte, tak vstoupíte se stejnou grácií, ale odcházet budete dezorientováni, nesví a v podstatě vožralí pod obraz. A tak se to děje den za dnem, v tomto případě díl za dílem. No a ještě s tím rozdílem, že místo lidí do této čtvrté cenové lezou zvířata. A jelikož se nápadu chopil někdo, kdo si moc rád pohraje s českým jazykem, tak je z tohoto mini-seriálu docela příjemná oddechovka, která místy suprově rozesměje. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Takže už víme, co dělají zajíc a medvěd, když zrovna nejsou aktéry některého z vtipů o zvířátkách. A taky už víme, proč se v žádném vtipu neobjevuje muflon. Pozitivní je, že poměry v Krmelci zůstávají po celou dobu neměnné a dění striktně stereotypní. Dále je třeba pochválit jednak vstupní píseň, jednak vytříbený výběr a výkon představitelů a představitelek (byť často mně neznámých) epizodních rolí, o těch hlavních nemluvě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stream a jeho miniseriály to je kapitola sama o sobě. Valnou kvalitu většinou moc nepobrali, ale jelikož je ani sami tvůrci nebrali moc vážně, mají celkem slušnou škálu obdivovatelů. Mě se na nich hlavně líbí, že ačkoliv většinou zavánějí trapností nejhlubšího zrna, občas dokáží být i docela zábavné. Hlavně jde o takové krátké odpočinkové zpestření, občas se tam urodí nějaká ta humorná hláška – srandovní situace a i to je hlavní důvod, proč se na podobné kraviny dívám. Krmelec u Muflona se sice v určitých prvcích stal stereotypní podívanou, hlavně omýváním některých věcí pořád dokola (hlavně to stěžování výčepního mě už po čase začalo srát), ale jednotlivé díly nabídli i řadu zajímavých, nebo i těch méně zajímavých hostů tohoto lesního podniku, kteří kromě trapnosti a legračních kostýmů občas dokázali přinést i nezapomenutelné hlášky, nebo šibeniční humor, kterému jsem se zasmál. Nejlepší byla Slepice, Straka a Kanec. Jsem zvědavý, jestli budou ještě další díly, protože sice je to kokotina, ale člověk si u toho alespoň odpočine a hlavně ty titulky v novinách Les byly luxusní… ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné hlášky, ale celkově trochu nuda. 1) Pěkný nápad nic nemění na faktu, že až na občasné pousmání začátkem řady byl zbytek dost nuda. Tak toto jsem si napsal hned po odsledování deseti dílů a přiřadil jsem dílku dvě hvězdičky._____ 2) Ovšem od vysílání už uplynulo pár měsíců a já některé nápady a hlášky prostě nemohu dostat z hlavy. Roztomilá zaječí inkarnace 45letého Pavla Lišky, velikonoční beránek 34letý Michal Dalecký, který se promočí, když se napije a zejména bezkonkurenční slintající pes 34letý Vojtěch Záveský, který stále občůrává lokál a na otázku, proč to pořád dělá, vykřikne: Protože jsem pes!_____ 3) Nemohu si pomoci, hanbáři. Zvyšuji na tři hvězdičky. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý počin, u kterého jsem se zpočátku královsky bavil. Později ale přece jen při dost omezeném formátu humor trochu pokulhával a až na změnu "externích" postav byl stále stejný. Asi každý se musel s nějakou z postav ztotožnit, pravidelný návštěvník restauračního zařízení nevalné pověsti asi poznal všechny typy postav. ()

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Videl jsem asi tri dily a z meho pohledu se na to neslo divat. Smesne trapne a uchylne, pochopim, ze to nekoho zaujalo treba svou originalitou, pro me ale naprosto nekoukatelne. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

O tom, jak medvěd, zajíc a muflon dokážou nepřetržitě chlastat a mlít pantem. Hlavně nejlepšímu z této trojice zvířátek - Liškovi v roli zajíce se práší od huby o sto péro. Tu a tam hodně zábavné, tu a tam zase podivně absurdní svým ultrasuchým humorem. Tak suchým, že se někdy ani nedá dohledat a pochopit pointa... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jednohubková záležitost internetové televize Stream. Koncept „bajek“ z čtvrté cenové pro lesní zvířata určitě super. Bohužel samotná realizace má nohu v pasti. Jednotlivé zápletky jednoduché jako štafle. Humor místy až příliš toaletní. Celé to spoléhá na „blbečka“ Pavla Lišku, s tím že ostatní „animals“ (především Šimčík s Jeřábkem, jako dva z ústřední trojice) nejsou vůbec výrazní. Na druhou stranu konečně víme, jak se baví jeleni, srnky, divočáci a další, když jim padla a těch +/- deset minut ještě žádného zajíce život nestálo. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, dobré obsazení. Říká se, že když se někdo hodně opil, tak se zřídil jako zvíře. Tady mají zvířátka z lesa svou hospodu a chlastají stejně jako lidi. Nejlepší jsou asi první dva díly, potom už to nemělo takové grády. Ale pořád to stálo za ten originální folklór. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Obvykle mám Stream a jeho seriály rád, ale u Krmelce se opravdu netrefili do černého. Povětšinou nudný, fekální humor, který sice občas strefí hřebík na hlavičku, ale i těch 12 minut Vám bude připadat jako hodina. Liška je s přehledem nejlepším hercem z týhle partičky, ale to pro dobrý a vtipný seriál nestačí ani zdaleka. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díly nebyly vůbec špatné. Bavilo mě to. Bylo to nápadité, ale druhá půlka série je už slabší a už to není nějak ono. Přesto je to jedna z mála věcí / seriálů / pořadů, ... která mě zaujala a kdyby to mělo pokračovat, rád bych se podíval. ()

Jaryktichy 

všechny recenze uživatele

Docela povedený večerníček pro dospělé zase z jiného pohledu. Příběhy zvířat z lesa, které se zakládaly na originálním humoru. V každém mini díle nechyběl Pavel Liška jako zajíc, který hrál skvěle. Tohle se Čechům povedlo. :D ()

Zuzanej 

všechny recenze uživatele

Je to taková jednoduchá zábava , ale pobaví poctivě, skvělá znělka, straka a beránek taky neměli chybu. Liška jako zajíc taky opět nezklamal. Příjemné odreagování, taká blbost, ale potěší. ()

Reklama

Reklama