Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Krmelec. Nálevna uprostřed lesa, která je neobyčejná. U Muflona jsou štamgasty Zajíc a Medvěd. A řeší stejné problémy jako lidi. Zvířata si s nimi totiž v mnoha ohledech nezadají. Tak se v novém seriálu internetové televize Stream.cz hlavně pije, strašně žvaní a hodně paří, jen pod režijní taktovkou Jelena a podle scénáře, který psal Slimák. Takže vlastně jako v každé jiné hospodě. (Stream.cz)

(více)

Recenze uživatele maoc k tomuto seriálu (11)

Krmelec U Muflona (2017) 

Některé věci se povedly, něco není vtipné a něco je vyloženě trapné. Nebyl to úplně ztracený čas, ale skoro ano. ()

Jelenovy parohy (2017) (E01) 

Županič potěšil, ale jinak je to ptákovina, která by měla mít raději mnohem kratší stopáž Nebo se musím koukat nalitej, to by mohlo výrazně pomoct. ()

Porno (2017) (E02) 

Mnohem vtipnější než první díl a patřičně lechtivé. Skvělé jsou ty fetiš hřebínky. ()

Divočák (2017) (E03) 

Slabé. Ani 2 nové postavy to nezachránily. Pokud to tak půjde dál, přestanu se koukat, protože to fakt nestojí za to, i když je to kraťounké. ()

Dámská jízda (2017) (E04) 

Tohle pobavilo. Ty krávo, obě jak vyšité! Ten nepříjemný smích přezrálých pum slyším ještě teď. Za tu až nepříjemnou realističnost dávám hvězdu nahoru. ()

Mistrák (2017) (E05) 

Konečně tvůrci aspoň trochu rozbořili zajetá schémata dílu a hned je z toho slušnej biják. Parodie na fandovství posunutá ad absurdum - dyk nejde o život! Konečně skvělé hlášky (pifku - pivko!, vysoká, ...). Chybělo je halali. ()

Loučení se svobodou (2018) (E06) 

Žába se mi líbí, můj model. Ale jinak tápající a lehce trapný díl, i když pár zapamatováníhodných momentů bylo (špek, trik s jazykem, revanš zajíci - kvaa). ()

Velikonoce (2018) (E07) 

Velikonoce exploited! Bavilo a nebylo přespříliš trapné, dokonce místy slovně hravé. Oproti dřívějším epizodám víc drajvu a všechna 3 "hostující" zvířata přinesla výrazné oživení - vlci agresivitu a beránek pobavení. ()

Pytlák (2018) (E08) 

Tahle epizoda byla patřičně ujetá až ouchylná (slintající pes). Pointa je sice předvídatelná, ale bavilo mě se dívat a čekat, jak to k ní dovedou. Slušný díl. ()

Klokan (2018) (E09) 

Něco se povedlo, ale bylo to předvídatelné a statické. Občas skvělá hláška, ale pak 2 slabé. A to je málo. ()

Narozeniny (2018) (E10) 

Slabší díl, který se snaží si utahovat z třídních rozdílů plebs vs. honorace. Ještě, že už je konec, protože tohle bylo dost slabé. ()

Reklama

Reklama