Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hana je normální mladé děvče, které se chystá nastoupit na střední školu. Před přijímacími zkouškami však vážně onemocní, a tak musí svůj vstup na střední školu o rok odložit. Hana z toho má těžkou hlavu a představa, že by mohla být oproti ostatním pozadu, ji trápí. Jejího strachu si všimnou i její rodiče, a tak dívce navrhnou, aby změnila prostředí, přestěhovala se ke své tetě a začala na střední školu chodit tam, kde ji nikdo nebude znát. Ani to však není pro Hanu jednoduché, i když celý rok strávila studiem, fakt, že jde do prostředí, kde nikoho nezná, je také stresující. Naštěstí již první den potkává Hana nové kamarádky, které ji přesvědčí o tom, že středoškolský život má své kouzlo a že rozdíl jednoho roku v životě nic neznamená... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Milé anime se spoustou sympatických postav a klasickým konceptem, kdy milé dívky dělají milé věci. Ovšem u mě celkový dojem nejvíc trpí tím, že vyšlo ve stejné sezóně jako několik dalších a na rozdíl od kempování, Antarktidy nebo bláznivých Colors tady jsem nedokázal najít nic navíc. Zkrátka když jsem se chtěl podívat na něco příjemného, tak Slow Start pro mě bylo až jako poslední. Na druhou stranu je to škoda, protože i tohle anime má své kvality, je příjemné na pohled, Kamuri je kawai over 9000 a i další charaktery jsou něčím zajímavé. Přesto mi ale přišlo, že nevidím nic nového, vzpomněl jsem si na Yuru Yuri, Hinako Note a spoustu dalších podobných anime a tohle vše bylo tak nějak povětšinou stejné - již viděné... Skoro se až bojím, jestli jsem se roztomilých dívenek nepřejedl, možná snad jen tuhle sezónu... Ale budu spravedlivý a i když si nemyslím, že by si Slow Start zasloužilo nějaké špatné hodnocení, protože není třeba oproti výše zmíněným zase o tolik slabší, stejně musím zhodnotit svůj dojem ze sledování a ten je jen u lepšího průměru. Jednou, až bude sezóna zase plná bojových shounenů a speciálních akademií si tohle anime zkusím dát znovu a třeba si ho napodruhé užiji o něco víc. 6,3/10 ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Roztomilé anime, kde roztomilé dívky dělají roztomilé a úsměvné věci. Někdy až moc sladké. Hlavní středobod (a za mě i asi největší slabina) je neustálé připomínání hlavní hrdinky, že svých studií zanechala kvůli nemoci a tak je "pozadu" o celý rok. A tento aspekt se v anime opakuje skoro v každém dílu, kdy se hlavní hrdinka bojí, že na to ty ostatní přijdou, nesmíme zapomenout na festival a yukaty, protože to je kawaii epizoda pro každé správné anime tohoto typu, nebo celkový námět pro obyvatele ubytování, kteří mají všichni nějaký "gap year" (rok, ve kterém zanecháte studia a děláte si co, chcete - třeba cestujete, pracujete). Je toto anime v něčem odlišné od těch jiných, co se zabývají CGDCT? Ani ne, ale na tom to většinou stojí. Za mě průměr 5/10, na který asi stejně rychle zapomenu. Nebo stejně pomalu? ()

Reklama

Galerie (46)

Reklama

Reklama