Reklama

Reklama

Citrus

(festivalový název) (seriál)
Trailer 2

Epizody(12)

Obsahy(1)

Yuzu nastupuje na novou školu a je plná očekávání. Její život se změnil, když se její matka znovu provdala, a tak se musely obě přestěhovat. Yuzu však zažívá během svého prvního dne v novém životě samá zklamání. Z nové školy se vyklubala elitní dívčí akademie, tedy si může o nové letní romanci asi nechat jen zdát a místo setkání se svým princem potkává jen přísnou a odměřenou předsedkyni studentské rady Mei, z které se vzápětí vyklube její nevlastní sestra. Yuzu se však velmi brzy přesvědčí o tom, že nenávist a láska k sobě mají velmi blízko a že díky své nové sestře bude prožívat věci opravdu nečekané... (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (10)

Puxina 

všechny recenze uživatele

Ehm, no fajn sice obrovské množství lesbiček na jednom místě, ale budiž. Holky experimentují a objevují samy sebe. Pozitivní, že se i trochu odhalily, ačkoliv s chytrou cenzurou. Yuzu se mi líbila, takový sympatický divoký charakter. Ale Mei mě neuvěřitelně štvala. Takový studený čumák se spoustou nevyřešených věcí jsem dlouho neviděl. Strašný psychouš. I tak hodnotim seriál kladně. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Chvilku mi trvalo tohle shlédnout, protože jsem už věděl o co se jedná z mangy a nebyla dlouho na to nálada, abych se na to podíval. Mangu jsem měl opravdu rád, ale tohle zpracování mě úplně nenadchlo. Nejde ani o to, že by se to lišilo příběhově, ale nějak nečiší z toho ta atmosféra jako z mangy, kdy se člověk nad tím může v klidu zamyslet a pokračovat dále, když se mu chce, oproti tomuhle kupředu letícímu anime. Pokud si vzpomínám dobře, tak anime snad jen pokrývá jednu třetinu prvního dílu mangy, kdy samozřejmě člověk nemůže z tohohle čekat nějaký kloudný závěr, kdy se tam toho děje ještě mnohem víc a tak bych možná pochopil i tu kritiku tady. Obecně bych řekl, že tahle láska mezi dívkami si zaslouží šanci, kdy to úplně neurazí, ale není to ničím závratným v této anime podobě. Člověk tu asi nejvíce pocítí určitou frustraci z toho, jak se chovají klišovitě jisté holčiny v ohledu hledání smyslu v nesmyslu, kdy je to hlavně o emočních vrtochách. Vše je tak komplikované a celkem opačné povahy hlavních postav tomu nepomáhají. Musím tomu uznat ale opravdu celkem povedenou animaci a celkem příjemnou hudbu. ()

Reklama

Marielka 

všechny recenze uživatele

Co bych nejvíce chtěla vyzdvihnout je nádherné zobrazení reakcí hlavních postav na každičký vjem, a to hlavně ve vzájemné interakci. Pokud si charaktery během prvních dílů oblíbíte, můžete sledovat a užívat si jejich přirozené upřímné pochody. Vždycky mě v takovém případě dojme, jak vnímavé, ale i citlivé duše to dokážou být. Podobné pocity a dojmy někdy mohou probíhat více pod povrchem, ale jsem přesvědčena o jejich existenci, a tím pádem reálnosti vztahů v tomto seriálu. Dějové zápletky nebyly špatné ani nesmyslné a vždy následovalo obecně příznivé zakončení. Mám ráda podobné příběhy a romance, které jsou napínavé až do konce. Animace je osobně jedna z nejhezčích, které u anime znám. Zkoukla jsem to na jeden nádech, i se zpětným přetočením některých scén kvůli vysoké působivosti, takže za mě 5. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Fetiš-porno pro heterosexuální chlapy, které si nezaslouží tak pěknou animaci. Nevlastní sestry v romantickém vztahu, osahávání a pokusy o znásilnění v každém díle a všudy přítomné emocionální vydírání, to vše prodáváno jako krásná romantika. K tomu přidejte levné drama, za které by se nemusela stydět kdejaká telenovela, rádoby komplexní a emocionální traumata a dějové linky (moje nejoblíbenější byly daddy issues Mei, které se budovaly dobrou půlku seriálu, aby se pak vyřešily jedinou větou za méně než jeden díl). Bleh. Mít víc slušných GL seriálů, bylo by jednodušší takovéto perly přejít s pouhým mávnutím ruky. Takto 3/10 ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Takhle... nebyla to vyloženě katastrofa, za spásu GL žánru v anime, bych to ale taky nepovažovala. Přijde mi zvláštní, proč když se v úvodu anime tak moc zaměřili na skupinu diváku toužící po fanservisu, nakonec až do konce zabývají nesmyslnými dramaty a přidáváním nedůležitých postav a vztah hrdinek jenom oddalují. No a že by vztahy postav a jejich rozhodnutí alespoň dávaly nějaký větší smysl, když už to tam 10 dílů cpou, to holt taky ne. Ale já hodnotím kromě kvality i zábavnost, takže i když je to celé viditelný podprůměr, pořád mě to bavilo a nezanechalo to ve mě tak negativní dojem jako nedávno Domestic na Kanojo. 5.3/10 ()

Galerie (422)

Reklama

Reklama