Reklama

Reklama

Vánoční princ

  • USA A Christmas Prince
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadějná mladá novinářka zažije předčasné Vánoce. Vyšlou ji do cizí země, aby ulovila sólokapra o elegantním princi, který se má stát králem. (Netflix)

Recenze (34)

silentname 

všechny recenze uživatele

Je vôbec dôvod, aby som tento film komentoval? Popravde keď si vezmete všetky klišé z vianočných romantických komédií a dáte si do toho krásneho princa, tak všetko ostatné je zbytočné vôbec hovoriť. Viete presne čo sa bude diať ďalej. No napriek tomu si niečo o filme "A Christmas Prince" povieme. V prvom rade ma tento rok čakajú ešte 2 pokračovania. A už teraz asi viem odhadnúť čo od nich dostanem. Tak len dúfam, že ma to prekvapí aspoň trošku viac. Čo na filme funguje? Rose McIver je prijemná herečka, sú tu pekné interiéry paláca, herci majú medzi sebou chémiu, dialógy sú napísané celkom okey a niektoré fóry sa podarili. Napriek tomu, že sú veľmi predvídateľné, tak dokážu aspoň trošku pobaviť. A okrem toho film má srdce a vianočnú atmosféru. Ak by sa im podarilo pokaziť toto, tak neviem čo by som robil. No potom sú tu problémy. Ako som už naznačil, veľké množstvo klišé. Dokonca vo filme musíme mať padoucha. Prečo? Ja neviem. Aby to bolo dramatickejšie? Okrem toho celá realizácia ich plánu je tu tak nasilu, že mi to absolútne nie je po chuti. Nebudem to vysvetľovať v prípade, že chcete vidieť tento film, no myslím si, že tak mizerne vymyslený spôsob na to, ako tu mať zvrat ohľadom toho kto nastúpi na trón som nevidel už dávno. Za to musím filmu niekoľko bodov strhnúť. To je skutočne otrasné. Všetko čo súvisí s našimi zloduchmi proste nefunguje. A je to okrem toho aj úplne zbytočné. Vôbec to vo filme byť nemuselo. Ale poviem ešte pravdu páčil sa mi páčil vzťah medzi Amber a Emily. Myslel som si, že ju bude malá holka terorizovať, no reálne nič také nebolo. A pôsobilo to celkom dobre. Neviem čo viac vôbec povedať. Pravda je takáto. Ak máte radi vianočné romantické komédie so všetkými klišé, ktoré vám nevadia a užívate si len čaro Vianoc, tak si to užijete. Ak od toho čakáte niečo viac, tak na to zabudnite. Je to proste čistý priemer. A to je veľký úspech na to, že sa o tento film postaral režisér filmu "Woody Woodpecker". Uvidíme čo prinesú pokračovania. Hodnotenie: C ()

nash. 

všechny recenze uživatele

A je to tu opět, chudá holka, malé evropské království, svobodný princ, protivná královská snoubenka, rebelující malá princezna, pro kterou se hledá vychovatelka. Další variace na jedno z tradičních témat vánočních romancí. Tentokrát ovšem se sympatickou dvojicí (mám samozřejmě na mysli hlavně Rose McIver) a náznakem napětí, i když samozřejmě všichni víme, že happyend bude totální. Solidní vánoční pohodovka, která neurazí i když samozřejmě není žádným převratným filmovým veledílem. Ale to snad od televizní vánoční romance nikdo nečeká. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný vánoční film ze světa bohatých. Neurazí, nenadchne, jako jednohubka asi dobrý. 50% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Vánoční kýčovitost. Nečekal jsem nepředvídatelnou dějovou linku, takové ambice u vánoční romantiky fakt nemám, ale čekal bych trochu vtipu, tady to fakt jede jen z toho, že Rose je miloučká a sympatická. Tečka. Docela si cením rozpočtu, kdy se točilo na hradě v Rumunsku a fakt je znát, že to není nic levného natočeného před kulisami ve studiu. Tak či tak špatné. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to tak ale bohatství máš na krku, okaty příběh plný nezajímavých momentu, ani v téhle jednoduchosti není schovaná krása, nóbl lidi a jejich peníze, a to bydlení děs. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomínalo další vánoční pohádku od Netflixu Princezna z cukrárny. Ta se mi sice líbila o něco víc, ale tohle je hodně podobné a koment by se dal prakticky zkopírovat. Nemusím vlastnit titul Sherlocka Holmese abych prakticky všechny zvraty odhadl předem, ale v rámci žánru to nevadí. Je to hodně jednoduchoučké, ale lidi se tam k sobě chovají hezky, jsou tam pěkné barevné záběry, dobře to dopadne a jiné ambice to snad ani nemá. Možná by si tedy mohli tvůrci ještě trochu více pohrát s hřejivou atmosférou, ale na nějaké společné rodinné sledování to je docela fajn a proti těmhle Netflix pohádkám osobně vlastně vůbec nic nemám. Pokud jste cynik nebo nesnášíte Vánoce můžete si tři hvězdy odebrát, a pokud jste 22.1 teprve vyhodili stromeček tak dvě přidat. ()

Agent006 odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidita filmu jde slovy jen těžko vyjádřit bohužel. Rose McIver mám ráda, ale... SPOILER. Takže si to shrneme. Novinářka se vydává za učitelku princezně v královský rodině, pod jiným jménem a nikoho ani na chvíli nenapadne to prověřit? Dotyčná pak dále pod falešnou identitou sbalí prince, se kterým si dají jednu pusu... načež vyjde najevo, že lhala o tom, kdo je a eventuelně mohla zdiskreditovat prince - to vše ale přejdeme bez mrknutí, když dopomůže ke korunovaci prince, kterej nikdy králem bejt nechtěl. Žádost o ruku po pár týdenní známosti je naprosto legit. Konec SPOILERU. Kdyby byl scénář alespoň dobře zahranej, možná bych hodnotila líp, ale vzhledem k tomu, že žádná z postav nemá charisma nebo talent pro herectví a zároveň mezi postavama nefunguje ani žádná chemie (wtf scéna polibku prince a bejvalky) a většina scén tak působí jako The Room s lepším budgetem a atraktivnějšíma hercema (vyjma prince, kterej byl vyloženě krok do louže) nejde hodnotit jinak. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Vyložte mi niekto to tajomstvo, prečo sa každý chlap v akomkoľvek béčkovom filme (ktorý robí s módou) volá António? Normálne mám strach, že nech by som pre dieťa použila akúkoľvek alternatívu tohto mena, dieťa čoskoro bude buď kaderník, alebo bude skrášľovať čubky na kráľovské plesy. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Standardní romantika v kabátku filmové pohádky. Hezky se u toho žehlí a 2 hodiny po dokoukání člověk pátrá v paměti, o čem to vlastně bylo. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem měl pocit, že se jedná o německý televizní film a to včetně typologie herců a doprovodné hudby, chvílema to bylo jako nějaký díl komisaře Rexe, akorát bez psa. Ale je tu jedna věc, kterou musím vypíchnout a to je, že Borgská královna tu hraje... královnu. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka na přesdržku, princ s nezdravou barvou pleti, princeznička jak z hororu, královna (jak?) po plastice. Asi po hodině jsem to vzdala a koukala už jen jedním okem. Nuda nuda nuda a ještě jednou obalená nuda. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ne tak stupidní, jak jsem čekala! Jde samozřejmě o vánoční kýč, ale na takovýhle film snad ani nemůžete koukat, aniž byste na něco takového měli chuť. Celkem mile mě ale překvapilo, že se film vyhnul takovým těm rádobyvtipným scénám typu totálního zesměšnění záporáka. A také hlavní hrdinové nebyli nesympatičtí. Škoda jen toho finále - proč sakra se musí vždy žádat o ruku, když se znají sotva týden? Nemůžou to nechat alespoň minimálně uvěřitelný...? ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Je to Hallmark? Není to Hallmark? Jestli se Netflix bude pokoušet o tenhle typ filmů, tak těbůh. Vánoční Princ totiž jakoby vypadl z klasické Hallmark produkce. Všechno je nalinkovaný, všichni víte jak to skončí a jak zlá maminka procitne a zařízí happy end. Překvapuje to někoho? Proč se to vůbec točí? ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Nejlepší. Naprosto boží film. Tak strašně hrozně moc příšerný, až je to vlastně úplně geniální. Doporučuju sledovat alespoň ve dvojici a předpovídat, co se bude dít. S největší pravděpodobností budete mít pravdu. Příšerné herecké výkony, hromada nesmyslů ve scénáři...nádhera. Nedávám pět hvězdiček z recese, ale prostě proto, že jsem se vážně skvěle bavila. ()

DarthOrbyd 

všechny recenze uživatele

Alice Krige je vynikající a je jí pro roli královny škoda. Slušelo by jí spíše opět šéfovat Borgům. Možná námět na kvalitní mash-up. ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Je to typická klišoidní blbost s pro změnu vánočním prostředím, natočená víceméně jak podle šablony. Zastihla mě ale v nepříliš šťastným rozpoložení a jelikož mi náladu hodně zlepšila, tak dvě hvězdičky by mi přišly trochu krutý. Ale žádnej kvalitní film to není, ani pokud by se bral jako pohádka. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Další podřadná variace na téma Princ a já. Nakonec jsem ze dvou hvězd sundala na jednu, protože nebylo co kladně ohodnotit. Že je hlavní hrdinka hezká a její filmová budoucí švagrová zajímavá bytost s trojúhelníkovou hlavou, je skutečně málo. Kdo chce kvalitu, sáhněte raději po starším filmu Princ studentem. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Dnešní vánoční film k tvorbě cukroví - 11:00 dopoledne a já zasedám ke stolu s tvorbou 100 ks kávových zrn. Do pozadí si pouštím tento film. Jasně, nic světoborného to není, je to typicky vánoční romantická komedie, co se ale upřít nedá je atmosféra - světýlka, výzdoba, nádherné královské sídlo (ještě musím vypátrat co za zámeček to je v reálu) a jako bonus princ jezdící na koni. Obsazení sympatické, hromady sněhu a lásky. Co víc si k cukroví přát :) Mimo Vánoce bych se asi chytala za hlavu na jakej kýč jsem se to dívala.. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh o Popelce + Deník Bridget Jonesové. Míchanica těch nejhorších hollywoodských romatických klišé představených v pouhé hodině a půl. Americká představa o chodu královské rodiny. Naprosto chápu všechnu kritiku, kterou tento film od diváků i recenzentů dostal. Jedinou výhodou tohoto filmu je, že o sobě ví, co je, a nestydí se za to. A navíc to z nějakého důvodu funguje. ()

Reklama

Reklama