Reklama

Reklama

Vražedná bilance

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bankovnímu úředníkovi Jacobu Taskerovi hrozí ztráta zaměstnání, když dojde k přepadení. FBI má Jacoba na mušce, protože ho podezřívá ze spoluúčasti. A tak se Tasker rozhodne, že lupiče s pomocí souseda, penzionovaného policisty Richardsona, vypátrá… (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další zoufalost s neustále stejně se ztrapňujícím Brucem Willisem ve vedlejší roli, ovšem tentokrát jsem tomu filmu věřil ale přeci jen o něco více, a to díky obsazení ústřední role Frankem Grillem, u kterého jsem doufal, že bude mít pořádný koule a celé by to mohl přeci jen daleko více rozpumpovat, nicméně jsem se dočkal spíš přesného opaku, Frank je tu totiž ještě snad marnější než sám velký Bruce, a to je už co říct. Z ústředního hereckého tria to tak alespoň trochu zachraňuje jako vždy charismatický magor Johnathon Schaech, jinak ale fakt děs. Zápletka je pak vážně otřesná, s minimálním obsahem, až to vypadalo, zdali nebyl scénář tvořen snad za pochodu, v první hodině se každopádně absolutně vůbec, vůbec nic neděje, a když pak ke konci dojde už konečně přeci jen k nějaké té akci, tak ta sice působí poměrně intenzivnějším dojmem, zároveň je ale i tak naivní a hloupá, že v tomto případě musí házet ksichty i ten nejtolerantnější divák pod sluncem, tvůrčí nesoudnost totiž zas měla žně. Jinak tomu schází ale i napětí, atmosféra, styl, není to ani příliš krvavé, či drsné, tento film zkrátka nemá vážně co nabídnout ani v rámci laciných béček, prostě tohle nestojí ani trochu za pozornost. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tento film ujde.Dávám 2 hvězdy a 40 procent.Willis je zde dobrý a je zde jako soused jedné americké rodiny a později dává otci od této rodiny instrukce,aby vyhrál nad nepřáteli a Willis je zde jako polda v důchodu a tento snímek má celkem dost akce a taky napětí...Sekundující herci jsou zde také dobří a ona rodina je docela sympatická a dcera od této rodiny má diabetes,ale diabetické koma nakonec na konci filmu přežije.Takže tento film je plný akce,přestřelek a napětí...Je to akční béčko s Willisem. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Příznivce Bruce Willise stíhá panická ataka, neb jejich oblíbenec se dal opětně všanc režisérovi, co neumí ideálně zakomponovat jeho výraznou osobnost do béčkového kompletu. Plešaté hvězdě se symetrickou lebkou je ve filmu dopřán jeden zpomalený záběr v exteriéru, v němž svírá zbraň, a jedna zajímavá sekvence, v níž s Frankem Grillem, hlavní hvězda filmu, zaníceně řeší detaily přepadení banky neznámým maskovaným mužem. Ovšem tím veškerá Willisova důležitost veskrze končí. Nicméně, jeho (doslova) sousedská výpomoc se počítá. Nejlépe pilný režisér instruoval Johnathona Schaecha, onoho maskovaného teroristu a typickou hvězdu nižší svítivosti, co tentokrát převládá nad dvěma svými kolegy vyšší svítivosti. Je tím správně zlým mužem a hlavně tahounem filmu. Film se v žádném případě nesnaží o cílený detektivní ráz, identita maskovaného teroristy je divákům bezprostředně známa, jsou tedy před vysloužilým policistou a bankovním úředníkem v pátrání napřed, což signalizuje nudu. Snímku totiž zhruba hodinu trvá, než se dokope k akčním rejdům. A to je k dispozici stopáž devadesáti minut. Schaech pohotově vyřadí ze hry méně známé herce ve vedlejších rolích, došlápne si i na Grillovu rodinu, jeho konání zabaví. Grillo je zpočátku nucen být v poloze psychicky traumatizovaného jedince, což se ukázalo jako nekompati(de)bilní, opruz chvilky nezpestřil klácením své vilné ženy v podání Olivie Culpo, takže ta neakční hodinka příliš svižně neubíhala, načež Brian A. Miller zalarmoval kalifornské městské lokace a vydal na zbylou půlhodinu akční pokyny. Takže k mání je akční standard v podobě motoristické honičky a hluk rachotících zbraní. Scenáristická překvapení ovšem nejsou k mání. Šálit diváka tím, že Willis hraje hlavní roli, je poněkud troufalé. Máte-li zájem o jeho plodné "bokovky", tak směle do toho. 6/10 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Děj je jednodušší než by se mohlo zdát. Bankovní manažer zažije vcelku brutální loupež v bance, po kterém zůstanou mrtví a dost ho to vezme. Jeho soused, coby bývalý policajt, ho však patřičně zaučí a zcela schopen a odhodlán jde po stopě onoho lupiče, který dál jde svou krvavou cestou v touze po peněžním lupů nezastavujíc se před ničím. Touha po odvetě bankovního manažera jak vyšitá. Skoro by se dalo říci, že obsahově skromný příběh vypadá na povídku a tak je předpoklad, že vlivem celovečerní stopáže bude dostatek akčních cen. A je. Přestřelky, honičky, prostě vše, co takový film má mít. I když snímek přitahuje hlavně Bruce Willis, o hlavní roli se postaral Frank Grillo. Bruce přenechal akční hrdinství mladšímu, čímž se dostal na vedlejší kolej. Přesněji řečeno, tentokrát se spokojil s vedlejší rolí. Akční scény jsou pozoruhodné a vůbec ne špatné. Patřičný drive v sobě mají. Živá kamera doslova dává pocit, jako kdyby byl divák součástí přestřelek. Tomu dopomáhá i jednoduchost a absence komplikovaných kaskadérských výkonů. I některé dějové scény jsou dosti zjednodušené a tak nějak nedobrovolně zábavné. Ale nakonec, proč ne. Přeci jen je to pořád v rámci filmové akční zábavy, tudíž se nic nebere vážně. Snímek tedy není nějak zvlášť složitý a zcela ve všem sází na jednoduchost. Může to být dobře, může to být i špatně. Záleží na úhlu pohledu. Pokud není divák zmlsaný vyloženě velkorozpočtovými nabubřele efektovými akčními filmy, tento skromný akčňák mu ku spokojenosti zcela postačí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicke podfinancovane becko so zaujimavym nametom s ktorym by v lepsich rukach mohol vzniknut solidny thriller. Ale Brian A. Miller je co? Packal, nemehlo a diletant v jednom. Nielenze za prd stoji technicka stranka s divnou roztrasenou kamerou a hnusnymi CGI prskavkami pri vystreloch, ale hlavne nedokaze vytazit poriadne napätie zo solidneho nametu o chlapikovi, ktory sleduje kvôli odmene serioveho lupica, ale namiesto toho, aby ho bonzol na policii, tak sa ulakomi na jeho lup, co vyvola patricne nasledky. Herecke obsadenie je slusne, ale herci nemaju co hrat. Chcelo by to ovela lepsie prepracovane postavy. Naviac Frank Grillo a Johnathon Schaech sa tak podobaju, ze som cely film rozmyslal, kto z nich hra kladneho hrdinu a kto toho zaporneho. Willis je klasicka vabnicka na divakov, aby si film aspon niekto stiahol. Ako hovori môj oblubenec. S basou piva a mechom chipsov sa to raz da vydrzat, ale potencial tu bol tentokrat ovela väcsi. 4/10. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama