Reklama

Reklama

Vražedná bilance

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bankovnímu úředníkovi Jacobu Taskerovi hrozí ztráta zaměstnání, když dojde k přepadení. FBI má Jacoba na mušce, protože ho podezřívá ze spoluúčasti. A tak se Tasker rozhodne, že lupiče s pomocí souseda, penzionovaného policisty Richardsona, vypátrá… (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tento film ujde.Dávám 2 hvězdy a 40 procent.Willis je zde dobrý a je zde jako soused jedné americké rodiny a později dává otci od této rodiny instrukce,aby vyhrál nad nepřáteli a Willis je zde jako polda v důchodu a tento snímek má celkem dost akce a taky napětí...Sekundující herci jsou zde také dobří a ona rodina je docela sympatická a dcera od této rodiny má diabetes,ale diabetické koma nakonec na konci filmu přežije.Takže tento film je plný akce,přestřelek a napětí...Je to akční béčko s Willisem. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Průměrný béčko, kvalitou naprosto totožný s tím, co Willis poslední dobou točí. Pokud by filmu něco slušelo, tak mnohem lepší a propracovanější scénář. Všechno se tu totiž stane hrozně rychle a způsob, jakým hlavní hrdina vypátrá padoucha, je vyloženě naivní. Neškodilo by taky, kdyby se člověk o postavách něco dozvěděl. Třeba motivaci padoucha divák až do konce filmu nezjistí. Herci jsou sympatický a Johnathon Schaech je ve svých skoro padesáti letech ve slušný formě a zasloužil by si vlastní film. Celkově nevím, proč bych se z toho filmu měl hystericky hroutit, dají se vidět i horší kousky. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Příznivce Bruce Willise stíhá panická ataka, neb jejich oblíbenec se dal opětně všanc režisérovi, co neumí ideálně zakomponovat jeho výraznou osobnost do béčkového kompletu. Plešaté hvězdě se symetrickou lebkou je ve filmu dopřán jeden zpomalený záběr v exteriéru, v němž svírá zbraň, a jedna zajímavá sekvence, v níž s Frankem Grillem, hlavní hvězda filmu, zaníceně řeší detaily přepadení banky neznámým maskovaným mužem. Ovšem tím veškerá Willisova důležitost veskrze končí. Nicméně, jeho (doslova) sousedská výpomoc se počítá. Nejlépe pilný režisér instruoval Johnathona Schaecha, onoho maskovaného teroristu a typickou hvězdu nižší svítivosti, co tentokrát převládá nad dvěma svými kolegy vyšší svítivosti. Je tím správně zlým mužem a hlavně tahounem filmu. Film se v žádném případě nesnaží o cílený detektivní ráz, identita maskovaného teroristy je divákům bezprostředně známa, jsou tedy před vysloužilým policistou a bankovním úředníkem v pátrání napřed, což signalizuje nudu. Snímku totiž zhruba hodinu trvá, než se dokope k akčním rejdům. A to je k dispozici stopáž devadesáti minut. Schaech pohotově vyřadí ze hry méně známé herce ve vedlejších rolích, došlápne si i na Grillovu rodinu, jeho konání zabaví. Grillo je zpočátku nucen být v poloze psychicky traumatizovaného jedince, což se ukázalo jako nekompati(de)bilní, opruz chvilky nezpestřil klácením své vilné ženy v podání Olivie Culpo, takže ta neakční hodinka příliš svižně neubíhala, načež Brian A. Miller zalarmoval kalifornské městské lokace a vydal na zbylou půlhodinu akční pokyny. Takže k mání je akční standard v podobě motoristické honičky a hluk rachotících zbraní. Scenáristická překvapení ovšem nejsou k mání. Šálit diváka tím, že Willis hraje hlavní roli, je poněkud troufalé. Máte-li zájem o jeho plodné "bokovky", tak směle do toho. 6/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Padouch přepadne banku a místní úředník má z toho takové trauma, až se rozhodne ho dopadnout, v čemž mu pomáhá soused policajt. Je to sice z ranku těch nejstupidnějších zápletek, ale v případě zloducha tu jistý potenciál byl. Jenže tady se víc než třčtvrtě hodiny Grillo vzpamatovává z šoku a ve světlých chvilkách vymýšlí, jak se dostat záporákovi na stopu, což se mu dost podivným způsobem nakonec povede. Když pak pak došlo na relativně dlouhou akční sekvenci, tak se bylo na co dívat, ale pak film zase sklouznul k nelogickému trdlování zakončenému stupidním závěrem. Willis sice v poslední době netočí Bůh víc co, ale tohle snad nemá zapotřebí. 15% ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Postarší šulin s kšticí debila je svědkem přepadení banky. Zbytek filmu je z toho na sračky a potřebuje si o tom vykládat. V druhé polovině filmu přichází nesmyslné a stupidní přestřelky v nulovém ději, s traumatizijící režií. Zvažoval jsem dát 1 hvězdu za účast Willise, ale bylo to i s ním tak hrozné, že to nešlo. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama