Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (997)

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Jsem naprosto nadšený. Do kina chodím jen párkrát do roka, ale nepamatuji si kdy jsem se u filmu tolik bavil jako u Johna Wicka 3. Možná u dvojky. Kamera, choreografie, Keanu Reeves, prostě topka. Tahle filmová série je to nejlepší co můžete v moderních akčních filmech pohledat. Rozhodně mě to bavilo víc než druhý díl, první půlhodina filmu je naprosto úžasná. Překonalo by to možná i první díl, avšak je tu malá hloupost, která mě v nových dílech spíš než sere hrozně mrzí. Soundrack. Jsem velký fanoušek synťáků a právě ty mi tady chybí. V prvním díle je nejlepší sekvence kdy Baba Yaga za doprovodu Le Castle Vanie naběhne do Red Circle, kde nahání Alfie Allena a zabijí jeho bodyguardy po tuctech. Této scéně dal duši právě hudební doprovod, bez něj by to bylo o polovinu tak dobré. V trojce u fight scén nehraje hudba vůbec a když už jo tak tam dali nějaký debilní remix symfonie. Není to nic katastrofického, jen si budu muset tak za rok pustit trojku znova, vypnout u ní zvuk a zapnout si k tomu třeba Perturbatora. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Nakonec "jen" velmi silné čtyři. Stahelski se vykašlal na trilogii, na nějaké vyvrcholení a katarzi, a servíruje prostě další díl vaší milované počítačové hry s Jonathanem. A protože ten musí vždy přežít, jeho rozhodnutí v cut-scénách hry jdou proti charakteru jeho postavy. Stahelski sice v jedné z prvních scén odkazuje k Busterovi Keatonovi (objeví se na reklamní obrazovce, když Wick stojí na náměstí), ale právě Buster vybudoval svojí postavu na neměnném charakteru a obličeji. Na rozdíl od něho je Jonathan už jen plochou počítačovou figurou. Ale vlastně proč si stěžovat. V kině jsem dostal přesně to, co jsem chtěl ve špičkovém balení. Jen je mi líto, že další a další díly budou Wicka srážet rutinou dolů do průměru. Tento díl ho mohl vytáhnout k nesmrtelnosti. Nestalo se, ale přesto zůstávám jeho fandou. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Třetí John Wick nabízí mnohem více akce než jeho předchůdci a zároveň ji povyšuje na úplně novou úroveň. I první dva filmy byly sice především o akci, ale pořád tam bylo několik klidnějších scén, které se zaměřovaly především na konverzaci. Tady jsou sice takové chvíle taky, ale je jich tu znatelně méně. Tento díl je prostě akcí narvaný a na své si tu přijdou všichni, kdo ji mají rádi surovou a zároveň choreograficky promakanou. Samotný John tu rozdává i přijímá více ran, než kdy dříve. Parabellum je oproti svým předchůzdům i o něco brutálnější, jelikož je tu mnoho scén, kdy střelné zbraně vypoví službu a přejde se na nože (a to zatraceně naostřené). Vizuálně je tento díl zvládnutý na jedničku. Scény ve městě za noci mi tu trochu připomínaly nového Blade Runnera a i scény odehrávající se ve dne tu samozřejmě mají své kouzlo díky skvělé výpravě. Druhů akce je tu mnoho a u některých se nebojím říct, že je na plátno ještě nikdo předtím nepřivedl. Herci tu ze sebe vydávají maximum. Nic oscarového ovšem nečekejte, protože většinou tu jde stejně především o choreografii. Hudba se opět povedla a kamera je tu taková, na kterou už jsme u Johna Wicka zvyklí. Pouze příběh mi připadal minimálně oproti druhému dílu o něco slabší. V předešlých dílech se John svými nepřáteli prosekával, protože měl nějaký cíl. Tady si jimi víceméně prosekává, aby se pak mohl prosekat dalšími. Což se ale na druhou stranu po konci druhého dílu dalo tak trochu čekat. Za mě celkově velká spokojenost. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

čo je moc to je príliš... cely film len samá mláťačka a strielačka .... a zda sa že bude aj stvorka .... smutneeee ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

John Wick tři už je totální The Raid. 131 minut tlačí plnou silou přesvědčení, že přesně tohle divák chce. Tím mám na mysli neutuchající nápady jakým způsobem nebo v jaké choreografii někoho připravit o život, rozprsknout při tom co nejvíce krve v cool kulisách, prostorových i hudebních, a ukázat, že John Wick je největší Bad Ass v New Yorku a nejen tam. Neříkám nic, plné hodnocení nedávám, ale Wickovi budu fandit dokud to sám Reeves po devadesátce nezabalí, protože je odpočinková jízda jaká se jinde nevidí. Přiznám ale bez bolesti, že trochu kratší stopáž nebo lehké přidání příběhu s jinak zajímavými postavami, by mi nevadilo. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Pořád nechápu, proč John raději nezemře, vždyť by byl s tou ženou hned, copak život naplnený vzpomínáním za něco stojí? Mimochodem v tomhle díle ho dokonce srazí dvě auta najednou...asi to neprůstřelné sako drží pohromadě i žebra a páteř. :-D ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Masakr, řežba, dokonalost! Neskutečný, jak John Wick s každým dílem roste. Jednoznačně nejlepší a nejnadupanější věc, co letos v kině můžete potkat a věřím, že jsme se s Johnem neviděli naposled! ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Za mě nejlepší John Wick. Začne přesně tam kde skončí předchozí díl a přímočaře bez zdržovaček začne honička prokládaná výbornou bojovou choreografií. Svět podle pravidel se obohatil o výbornou Asii Kate Dillon. Mark Dacascos a jeho učni tomu dodají potřebnou špetku humoru, Ian McShane s Lance Reddickem styl. Čtyřka? ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná akční zábava která už se dnes nevidí. Často jsem se smál, zároveň neskutečně bavil. John Wick střídá lokace a jedna akční scéna překonává tu další. Fajnšmekři si užijí spoustu bitek tělo na tělo a divák nestačí obdivovat neuvěřitelnou práci kaskadérů, kameramana, režiséra a samozřejmě herců v čele s mistrem Reevesem. Akce je neskutečně nápaditá a využívají se v ní palné zbraně, nože, sekery, koně i psi a každá další překonává tu předchozí. Bojové a akční sekvence jsou rozhodne to nejlepší, tady bych vyzdvihl zajímavé prostředí. Skvělá byla například Halle Berry a její psi. Nešvarem sérií ovšem bývá narůstající délka dalších dílů a hlavně nesmrtelnost hlavního hrdiny myslím tím hlavně pád z desátého patra a k tomu další rány o zábradlí a boudu a tvrdý pád na zem. Pokud by tímto filmem byla série uzavřena, vůbec bych se nezlobil. Ale tvůrci mají asi jiné plány, takže jsem velice zvědavý, co budou vymýšlet dále... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ono ma tu fakt vyrušuje ako sa to tiahne od akcie k nejakému príbehom heroickému paškvilu. Niekto mi to odporučil ako nonstop rúbanicu, ale ja som v tom Cranka vôbec nevidel. Že sa Wick dostal do nejakej púštnej rite, aby našiel gro syndikátu mi bolo vrcholne jedno, ale tu tomu bolo podpísaného oveľa viac priestoru. Avšak pod štyri to nejde, lebo akcia je úplne (Ale fakt, že úplne!) SKVOSTNÁ! Vraždí sa tu všetkým od pištoliek, mačetami, autami, perami (a mám na mysli tie, ktorými sa píše...), knihami, či koňmi. Plus veľmi ustriehnutý strih. Ono takto. Ten film je skvelý, ale primitívnejšie využitie "auto-pes-mafia" mi prišiel oveľa lepší. Možno za to, že bol revolučný, ale rozvariť to celé na drámu mi nepríde ako dobrý nápad. Každopádne nemalý úspech to ešte stále žerie, takže jedine moja smola v schopnosti pochopiť:-) ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Najlepšia paródia, ktorú tento rok moje oči videli! Normálne som si musel robiť poznámky: Trojka JOHNA WICKA pokračuje priamo tam, kde skončila dvojka (chalan nemal čas ani zájsť si na záchod - ešte aj ruku si musel došiť sám a za chodu). Nastavuje sa teda nezmyselná premisa predchádzajúcej časti, a podobne sa aj pokúša o dej. Tentokrát na to ale boli potrební hneď štyria scenáristi, aby stvorili niečo, čo sa odborne nazýva „pičovina“. Ostatné je fantastická a okrem toho aj totálne samoúčelná akcia, absolútny triumf atrakcií a formy nad obsahom. Formy luxusnej, nutno povedať. PARABELLUM je hotový duchoprázdny epos – celé mesto – ale hovno, celý svet žije len dolapením Johna Wicka, tajomného superzabijaka, ktorého ksicht pozná aj ten najposlednejší vágus - lebo sám je špičkovým vrahom, pravdaže! Kto v tom svete nie je ? – tvári sa tak iba tá pani z knižnice, ale ani tej to neverím. Ostatne hon na Johna začína práve tam, prvý prenasledovateľ je zbavený trápenia pomocou krásneho vydania Alighieriho Božskej komédie. Inak zlikviduje Wick hneď tuto v úvode ďalších 16 špičkových vrahúňov (fakt som ich počítal!) Konečne sa menej strieľa, a hneď nožíková párty v múzeu je na jednotku s hviezdičkou. Potom je z Johna na chvíľu zaklínač koní, nasleduje lekcia baletu a miniúvod do bieloruštiny – konečne sme sa o tom lapajovi niečo dozvedeli. Hlbokomyseľné „Art is pain, life is suffering“ poukazuje na to, že scenáristi ani kaskadéri to nemali ľahké. Exkurzia do absurdnej hierarchie tohoto antisveta, v ktorom žiadny poriadny zabiják nie je naozaj slobodný, vzápäti dokazuje, že sa im z toľkej námahy a utrpenia zavarili závity. No všetky repliky sú naďalej fatálne ako z posledného dejstva Shakespeara. Samuraji na balete – neni to náhodou Mark Dacascos, ten ešte žije ? Výlet do Maroka – vedenie preberá Wickova ex a jej feny, ktoré za 5 minút skosia das 45 handrových panákov, viac než samotný ó, veľký John! Vychádzka do horúcej púšte bez horúceho sexu a hľadanie boha asasínov s dúškom vody vyflusnutej starou láskou. Takmer transcendentný zážitok a nezmysel narastajúci do veľkosti Sahary. Od elegánskeho beduina čo stojí nad „vysokým stolom“ a sedí pod ťavou na piesku, prichádza šanca, lebo John Wick is „sick to live for the memory of love.“ Prežije, ak sa vráti do ringu.. – hm, tak sa odvďačí svojej mŕtvej žene, kvôli ktorej prestal a kvôli ktorej žije ? Asi treba, lebo ona je jediná pripomienka toho, že JOHN WICK 1 sa odohrával v relatívne reálnom svete, ktorý je asi červou dierou prepojený s univerzom PARABELLA, v ktorom žijú iba zabijaci. Záver kapitoly = Prst a obrúčka. A návrat! Nový oblek, starý ksicht. Vizáž umasteného metalistu zostáva, aby si ho náhodou nepomýlili. Katany na motorkách, druhá hviezda! A naspäť na začiatok, Continental. (Ako to bolo v tej dvojke ? - nezomreli náhodou všetci tí profíci za posledné 3 hodiny úplne nadarmo ?). Dva autobusy obrnencov... streľba, nuda, už sa mi nechce počítať. Wick s recepčným krvácajú a Pán hoteliér popíja koňačik pri diaľkovom ovládaní. K svojmu som si dal kefír. A Finále! – rozbíjanie sklenených vitrín Johnom Wickom (1), indonézski sekáči a opasok (2) plus Mark Dacascos, krista, naozaj je to on, ten chlap žije! (3) = čestná tretia hviezda. Odrazu sa neviem dočkať ďaľšieho dielu: Čeptr Fór: Banda Nesmrteľných Kriplov vs. High Table. Po nej Keanu nahradí Chucka Norrisa vo vtipoch – a viac už sa vo vesmíre nedá dosiahnuť. A to všetko kvôli šťeňaťu! () (méně) (více)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Čokl skočí na zlouna a zuřivě s ním škube, přijde Wick/Sofia a zlouna střelí do hlavy, zatímco čokl dál s mrtvolou smýká. Fajn nápad řeknete si. Poprvé. Potřetí vás napadne, že by se už nemuseli tak opakovat a když se to samé stane asi po desáté, tak už vám to leze krkem. A to je celá série JW. Vždycky při akci přijdou s nějakou inovací, kterou ale opakují tak do zblbnutí, že vám ji úplně zhnusí (to samé např. střílení do ochranných vest a helm, přičemž je protivník ochromený a následuje dorážka do krku nebo skrz hledí helmy). Úplně stejný princip jako když Bart Simpson diváky baví hláškou:"Já to nebyl!" A vzhledem k tomu, že JW série už jde do takových fraškoidních sraček, že se z toho stává F&F série a z postavy Wicka nesmrtelný Terminátor, tak aspoň tu akci nemuseli tímhle způsobem mrvit. Tady už každopádně neplatí alibistická berlička "vypnout mozek", protože JW3 je výsměch úplně všem položkám, jaké vás napadnou - fyzika, biologie, logika, psychologie, vztahy, právo a pořádek, zákon atd. atd. atd... Lidem už neskutečně HRABE, že dokážou něco tak absurdního vytlačit do červených čísel (a to si lidi dělávali srandu z Ramba, který je proti tomu historickým dokumentem). Téměř v každé scéně, ať už akční, nebo co se týče ŠAŠKÁREN kolem Řádu, mě napadaly parodické varianty. Tohle je opravdu velmi silná zásobárna na parodii, mohli by udělat Žhavé výstřely 3, které by si vzaly na paškál JW sérii, možnosti jsou opravdu nekonečné. Každopádně, nevím, proč si ten blb Wick sám neprostřelí hlavu, když po něm jde celý svět. Měl by uletět raketou do vesmíru, ale ani to by mu nepomohlo, protože by po něm šli i emzáci a kosmonauti. Úplně vidím tu akční scénu ve vesmírném prostoru: Wick přiletí ke kosmonautovi, rozbije mu helmu měsíčním šutrákem a kosmonautovi praskne hlava, Wick přiletí ke druhému kosmonautovi, rozbije mu helmu měsíčním šutrákem a kosmonautovi praskne hlava, Wick přiletí ke třetímu... no však to znáte. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Johne! Musíš pryč, jdou po tobě všichni! Ok, tak já jedu do Afriky! Tam si useknu prst a všecko bude ok a zase se vrátím do Ameriky! *facepalm* Tak debilní zápletku jsem dlouho neviděl a kromě psí akce s Halle Berry tam není nic, proč bych si to pustil znovu. Finální rubanice s plešounem nebrala konce a už mě vyloženě nudila. Keanu nemá co hrát, Wick je prázdná postavička bez charakteru a utáhnout tři filmy na tom, že střílím lidi 3x do hlavy, byl fakt přepal. 2,5* ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Už po dvojce bylo jasné, že to bude masakr a také to tak dopadlo... obsah a scénář čerpal z čeho šlo ale ono nebylo moc z čeho... takže řezaná s johnem wickem až do konce! Pohoda klidně 10 dílů. :) ()

sugythesugar 

všechny recenze uživatele

Paráda! Baba Jaga je späť a prináša skvelé nápady, choreografiu a hlavne skvele rozširuje svet a to ma veľmi baví. 9/10 Uvidím po druhom pozretí, ale zatial 8/10 ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Najlepšia časť serie. Neskutočne našľapané ako po vizuálnej tak akčnej stránke. Niektoré postavy neskutočne potešili hlavne Halle Berry s jej pejskami, ktorý boli neskutočne nekompromisný. Potešila účasť Marka Dacascosa a akčnej stránke určite pridala smrnc a drajv účasť hercov s Indonesie, ich účasťou sa zvýšila kvalitu filmu hlavne po akčnej stránke aspoň o level. Režiser ma neskutočný cit na súboje, vizuál a samozrejme akciu, Našlo sa aj pár úsmevných momentov kde sa človek s chuti zasmial. Keanu Reeves je sympaták a teším sa určite na 4 diel. Pre mňa 85%. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Vrchol hollywoodské akční choreografie. Každá sekvence má jasnou tvář. Každý do toho dává maximum a na výsledku je to sakra znát. Zapojení zvířat byl brilantní tah. Všichni, kteří to myslí vážně s akčním filmem by si měli dělat poznámky. Horší je to ale s příběhem. Jako by se celou stopáž čekalo na něco nevyhnutelného, ale raději se to schovalo pro čtvrtý díl. Jasně, že tato série není o příběhu, ale první díl fungoval i po této stránce. Nicméně se těším na další pokračování. Baba Jaga straší dál. ()

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama