Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (997)

Prehry 

všechny recenze uživatele

Jako akce super, ale na mě už příliš přehnané. Trochu to působí dojmem slátaniny a ztratilo to seriózní stránku prvních dvou dílů. Možná až moc mrtvých kvůli psovi. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Halle Berry pronáší svoje repliky s tak tragickým prkenným patosem, že to se často nevidí ani v těch nejzapálenějších propagandistických filmech. Bavila mne scéna s noži, dvojice indonésanů a pak i Mark Dacascos v roli sushi mastera. Ale jinak to byla chvílemi i nuda, přece jenom těch záběrů na prolítávání sklem bylo opravdu až příliš mnoho. Celou pasáž z Maroka bych také klidně oželel i když pejsci byli docela dobří. Co mě naopak iritovalo, to byl "stuck-up" výraz postavy od Asia Kate Dillon. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Na Johna Wicka je vypsaná odměna, takže celý film je jen sled akčních scén, kdy po něm někdo jde a on odráží pokusy o své zabití. Dějově totální béčko o ničem, akční scény technicky brilantní - líbila se mi choreografie v druhé scéně na jeden dlouhý záběr, která mi ten souboj naservírovala jako něco z vrcholného období Jackie Chana ( ikdyž ten je rychlejší ). Tři hvězdy za okouzlení filmovými souboji a přestřelkami v kvalitě A1, ale jinak mne ten film nebavil a nějak mi vadila ta občasná zbytečná sadistická brutalita při likvidaci soupeřů. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Akčný náklad, to určite áno. Zároveň pripomínal The Raid: Redeption. Až príliš. Ale Baba Jaga si stále ide svoje. Použli sme Rusov, Talianov, Japoncov, čo ďalej? Evidentne niečo áno. Určite sa na to aj pozriem, no aj tak, chcelo by to nejaký dobrý nápad. Niečo, čo ešte nebolo. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Proč jde mít dokonalý triky, skvělou choreografii, chlupynapřimující hudbu, výborný střih, báječný obsazení a nemít aspoň trochu logický scénář?! Jednička mě fakticky moc bavila, u dvojky jsem se už drbal ve vlasech, jenže tohle? Wick tu zabíjí neuvěřitelné davy no-name-no-future kaskadérů, kteří ještě bojují ve stylu: Hej, to je John Wick, nejhledanější muž na světě, kouzelník s pistolí, který umí zabít chlapa tužkou. Jdu ho, kua, pořezat! Vytvoření komické postavičky z hlavního záporáka podráží nohy všemu, co ještě na nohou drželo do té doby. ()

Oliveris 

všechny recenze uživatele

Ešte rýchlejšie a ešte akčnejšie! Po dvojke som mal od pokračovania nemalé očakávania. A som nesmierne rád, že sa naplnili. Zabudnite na nejaký prepracovaný scenár. O tom John Wick nikdy nebol. Je to skrátka čistokrvný akčňák. So všetkým čo k tomu patrí. Autori bravúrne pracujú s prostredím a pália na nás ďalšie a ďalšie spôsoby ako niekoho poslať na onen svet. Záverečný boj už síce môže po toľkých akčných scénach pôsobiť únavné, ale plne to vynahradí záverečná scéna. "Si nasratý John? Pretože ja som kurva nasratý." Jedna hviezda dole za niekoľko zbytočných scén. Inak nemám čo vytknúť. Zabudnite na Nea, Keanu Reeves sa pre rolu Johna narodil. ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Momentálně nejlepší díl sérii. Polepšilo si to jednak na vizuálním zpracováním, protože všechno to zabíjení se odehrává v nádherných kulisách a druhak samotná akční stránka. Nejen, že jí je víc, než v předešlých dílech, ale též je mnohem pestřejší a zábavnější. Na mě akce ve druhém díle působila docela toporně, nezábavně, bez dechu a cítil jsem strašnej nesouměr v tom, že Wicka vykreslují jako někoho neporazitelného, ale on je přitom vždycky jenom o trochu lepší, než všichni ostatní. Na tomto pomezí mě Ethan Hunt baví mnohem víc. Třetí díl však začne poměrně krátkými a velmi nápaditými akčními sekvencemi, které na sebe rychle navazují a jsou tím nejlepší z toho, co film po akční stránce nabízí (knihovna, stáje, nože). John Wick tam seseká ohromný množství chlapů nejrůznějšími způsoby (třeba koněm) a já měl konečně pocit, že tenhle týpek je absolutně nepřemožitelnej - tedy dostál svého vykreslení. Ačkoliv se akce ve druhé polovině odehrává právě v těch vizuálně podmanivých kulisách, tak bohužel je na můj vkus už natahovaná, přitom méně pestrá a tím i méně zábavná. Důvod, proč si ale Johna Wicka nikdy neoblíbím po stránce charakteru je ten, že vlastně žádnej nemá. Beru to jeho downovské "yeah", které je zde opravdu uvědomělým vtipem. Pravé peklo nastává, jakmile se Wicka někdo zeptá: "Proč chceš tak moc zůstat na živu?" Ten imbecil odpoví, že chce žít, aby mohl nadála vzpomínat na svou zesnulou ženu. Co to má být? Největším neduhem filmu je, že jeho charakter není napsána lépe. Kdyby byl, neříkal by John Wick takový píčoviny. Tohle je fakt jenom o tý akci. Cením však, jak poctivá je! Choreografie za jedna! ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

U dvojky jsem psal cosi u uměleckém díle. Tady je vizuální stránka dotažena snad až k manýrismu. Ale hutně přispívá k atmosféře bezvýchodnosti. Potěší nekompromisní brutalita a alespoň zpočátku i humor a nápaditá akce. Muzeum a stáj vtipem přímo oplývají. Casablanca zase ukáže, že ani Halle ještě nepatří do starého železa. A konec? Akce je hodně, je brutální a prosklené místnosti jsou nápaditě využity. Byť samozřejmě pocit "obšlehu" z nejmenované bondovky nezmizel. A co bude dál? Bude-li něco dál? John Wick proti celému světu? ()

jerenymo 

všechny recenze uživatele

Děj opět nezklamal a opět byl naprosto "jednoduchý" a "nekomplikovaný", jak už to u této série je. Takže je potřeba vypnout mozek a těšit se na akci, které je v tomto díle více než dost. Film sice utíká slušným tempem,ale od půlky začíná nesmyslné tápání (nezmiňuji hledání bosse v dunách). Velké plus jsou dlouhé nestřihané akce, těch je ve filmu několik a je vidět, že o toto se film opírá. Přeci jen, ale stále akce nedosahuje kvalit filmů: Zátah, Zátah 2... Snad už toto byl poslední díl, i když konec nasvědčuje dalšímu dvouhodinovému, nesmyslnému běsnění stroje na zabíjení :) ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

John Wick je späť no a sním poriadna dávka akcie. Zaujímalo by ma koľko je tu vlastne obetí pretože John si to dáva ako na bežiacom páse a zabíja jedného za druhým. Akcie teda nechýba a je v podstate neustále plus nutno podotknúť že je natočená fantasticky. Keanu si túto rolu užíva no a my si vďaka tomu užívame filmy. Hudba vo filme tak isto skvelá. Dozvieme sa aj viac o tomto univerze. Koniec má skvelý cliffhanger no a tým pádom 4 bude určite poriadna pecka. Dvojka síce prekonaná nebola ale inak 5* a 100%. ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem čekal, že se na konci Morpheus zeptá Nea, jestli chce modrou lentilku, nebo červenou. Myslím, že tvůrci klidně mohli trochu zavtípkovat a nějaký odkaz na tu konverzaci z jiného filmu použít. K hodnocení, třetí díl nepřinesl nic moc nového, ale byl docela kreativní v zabíjení Neových nepřátel a film rozhodně nenudí, protože se pořád něco děje. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

V ramci zanru je to celkom zvladnutelne, ale v polke som uz od tolkych vrazd otupel a len som bez slova cakal koniec. Tak ako som bol nadseny z jednotky, tak po trojke som zastanca tvrdenia, ze uz by sa dalsi Wick tocit nemusel. ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Každý film má své publikum. Jednoduché je servírovat to co lidé (velká skupina) chtějí a stráví (John Wick), ale těžké je přijít s něčím novým co si musí slávu vybojovat a na konci dne se z toho může stát velkofilm nebo propadák. (Matrix) Nemohl jsem si pomoct, ale srovnání se vyloženě vybízí. V jednom vidím obrovský přínos, v druhém vidím degeneraci a toxicitu. John Wick rozhodně není první svého druhu, ale málokdy se takové řežby staly A filmem. Filmy a podobné média mají obrovský vliv na chování společnosti. John Wick se vtisknul do paměti milionům lidí. Především mezi 10 - 20 lety. Kdyby to byla ojedinělá záležitost, ale kvantita a kvalita je už nesnesitelná. / / Když budu hodnotit pouze kvalitu filmu, stylovost a vtipnost: Nic moc. Je zde spousta věcí, které jsme viděli už v minulém díle a mnoho logických přešlapů. "Pošleme naše nejlepší..." Borci se nechají neutralizovat jednou ránou pažby pušky a stojí tam jak cvičné terče. Ou maj gad 3/10 ()

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama