Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (994)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopada, kdyz vam slava stoupne do hlavy. Zatimco dvojka si brala to dobry z jednicky a vse vylepsila, trojka uz je proste trochu moc. Zase se dal rozviji mytologie organizace, jenze tentokrat uz to je krapet prekombinovany a spis smesny. Zaver druhyho dilu slibuje gigantickou mega akci, ktera se tak nejak nedostavi a je to tak spis jen o jednotlivejch akcnich scenach, ktery jsou sice porad fajn, ale uz se trochu (trochu vic) presouvame od "jeste se tomu da verit" po "John Wick je nesmrtelnej", kde to navic vypada, ze snad kazdej ve meste je zabijak. Reeves je sice porad fajn, ale precejen po treti to samy uz je lehce okoukany, navic ma film dost presvihnutou stopaz. Potesi Berry a je skoda, ze je dost nevyuzita. A Dacascos je jako zaporak fajn, jen to hraje stylem, ze jsem se parkrat bal, aby Reevese spis nepolibil. Furt se jedna o solidni akcni remeslo, jen to proste uz tvurcum stouplo moc do hlavy, nedovedu si predstavit, kam az to chtej dovest v ctvrtym dile. Pro me zustava nejlepsi dvojka. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Pravidla, pravidla, pravidla. Přitom jediné pravidlo, které ve světě Johna Wicka skutečně platí je: Nestřílejte. Sakra. Ty. Psy! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Upřímně si nevybavím větší stylovku od Kill Billa a přepálenější akční jízdu od Cranků. Díl od dílu lepší až tady k téhle dokonalosti, kde už všechno dohromady skvěle funguje, já nemám co vytknout ani proč co ubírat. Je to preciznější, nabitější, krvavější, umělečtější, efektivnější - výborná dvouhodinová duševní očista a film jaký jsem letos nedoufal, že spatřím. "This haven is safe no more."⚡️ P.S. chápete, proč na to vůbec dívají lidi jako tady @kleopatra? ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Mark Twain řekl: "Knihy o zdraví čtěte pozorně, mohli byste zemřít na tiskovou chybu." John Wick na to jenom: "Yeahh!" a jednu z knih hned použije proti prvnímu protivníkovi jako průvodce do říše mrtvých. Použije způsobem, že divák povytáhne obočí a z pusy vylétne: ty krávo! .. Aby vzápětí v následné scéně přišly na řadu vrhačské nože a z potemnělého sálu začaly směrem k plátnu létat útržky jako: děláš si kozy... no ty debile... nadšený smích... a absolutně geekovské: cožeee?! Ne fakt, ten nástup do akčních scén je v Johnu Wickovi 3 ohromně silný, monumentální a tak ultimátní, že se divák zajíká blahem. Tedy, blahem, když z někoho uděláte pomocí nožů ukázkového dikobraza, asi to není dobrý pojmenovávat blahem, ale víte, co tím chci říct. Že je to obrovsky akční, vypilované choreografií do posledního svalového záškubu, inovativní a pokaždé jiné. Normálně snad každá akční scéna má trochu jiný feeling, typologii a tahle různorodost se odráží v logickém zájmu ze strany žánrového diváka. Navíc Stahelski vyrostl do zručného režiséra a tenhle film by fungoval pravděpodobně i kdyby v něm bylo o polovinu akce méně, protože zase o kousek víc propracovává mytologii kolem Continentalu a nájemných zabijáků. Svůj prostor dostanou koníci (ne houpací, ale ti, co umí narvat frajera kopyty s kadencí Thorova kladiva) a zejména dva obrnění belgičtí malinoisové, to je prostě lahůdka s třešničkou na dortu v podobě jejich paničky Halle Berry. A když pak na scénu nastoupí Mark "Kenjiro" Dacascos a dvě šrotovací mašiny Ruhian a Arif Rahman, to se akční fanda tetelí v křesle jako malé dítě kojené svojí mámou. O narůstající kvalitě této svěží série svědčí i úvodní výdělky, kdy nejenže se hravě překonají tržby dvojky, ale půjde se snad až ke dvojnásobku a to je fakt nehoráznost. eRko, rozpočet 55 mega a valíme vstříc čtvrtému dílu! Říkám stejně jako Baba Jaga na konci: Yeaaah! 85% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zanedlouho se tady objeví agenti Nejvyšší rady, kteří z hotelu vynesou vaše těla. Hezký večer, pánové." Nemá to začátek, nemá to konec a to já nemám rád. Na druhou stranu to má nápaditou akci a to já mám rád. Zejména tu se Sofií a jejími přítulnými pejsky. A taky mě potěšilo, že John má stále charakter - když se k němu někdo chová slušně, tak ho zabije jen trochu. To je fajn. Jen jsem pořád nezpracoval tu informaci, že holubi jsou internet bez IP adresy. Že by to bylo intelektuálně náročnější, než to vypadá? ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Dějově třetí John Wick za dvojkou spíše zaostává, člověk má pocit, že ta jasně daná struktura podsvětí se s přibývajícími postavami trošku rozpadá a stejně tak jasně daná pravidla se s několika zvraty rozvolňují. Avšak pal to čert, když se nám před zraky rozpoutává jedna z nejlepších bojových orgií, kterou kdy Hollywood vyprodukoval. John Wick 3 má až překvapivě velkou spoustu originálních drobností a vychytávek, díky kterým jsou bojové scény opravdovou lahůdkou. Ta síla v detailech je neuvěřitelná, přitom někdy téměř nepostřehnutelná. Od choreografie nefalšovaných mistrů až po subtilní digitální efekty. A když k tomu přičteme jednoho z nejcharismatičtějších drsňáků od doby zlaté éry Arnolda Schwarzennegera, nelze pak hodnotit jinak... 9/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si: Kam se dá asi po dvojce stoupat? Bohužel se ukázalo, že v podstatě nikam a trojka je zopakování toho samého. Jen souboje působí o něco méně variabilně a ano, ke konci už to je úmorné. Choreografie navíc působí nacvičeněji a uměleji než minule. Vysypal jsem toho najednou docela dost negativního - ale jak ukazuje hodnocení, nakonec si mě to opět ukradlo, opět si to ode mě vysloužilo pár zasmátí, pár uznalých pokývnutí. Ten film se za sebe nestydí a přitom se přímo neshazuje. Nechá člověka kochat se svou okázalou bujarou nesmyslností. Je mi to pořád sympatické, i když už tomu dochází síly a představa čtvrtého dílu se mi jeví jako hodně blbý nápad. ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Předchozí filmy jsem nehodnotila, protože mi připadalo nedůstojné vymýšlet pořád různé kreativní způsoby, jak říci wtf?!? a úplně tím neurazit diváky z cílové skupiny, kteří si to očividně užívají, ale tady už se nemůžu udržet. WTF?!? Dejme tomu, že trestná výprava Halle Berry by se dala označit v rámci možností a v porovnání se zbytkem za kreativní, ale vše ostatní je tak strašně nesmyslný marast, s důrazem na slovo nesmyslný, že ó můj bože, proč, bože, proč. A taky si stojím za tím, a ser Davos by určitě souhlasil, že nemůžeš být dobrej nájemnej zabiják, když zřejmě každej člověk na světě zná tvůj ksicht. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Stahelskimu a spol. ani potřetí nedochází síly, právě naopak. Ještě víc efektně a efektivně zakillovaných bad guys, ještě víc mytologie a ještě víc stylových kvartýrů. I třetí Wick si vystačí bez příběhu jen s chozením z místa na místo a tlačí hlavně na wow drsnou a nápaditou akci, stylovost a budování svého světa. A mě bavil s přehledem nejvíc, i když závěr už byl svou masívností únavnej. Nehoráznej akční nářez, žánrová událost, která se rodí dlouhá léta jako třeba čtvrtej Mad Max. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdepak Baba Jaga, Kostěj Nesmrtelný je to! Běloruský geroj, co nechce umřít, protože ví, že by ho poslali opačným směrem, než je manželka, zase headshotuje, bodá a mlátí pod nápaditou taktovkou zkušených chlápků od fochu. To jsou neměnné konstanty. Stejně jako to, že Reeves retardovaně běhá i hraje nebo že nastavená mytologie je zcela podřízená akci a všechny ty vzletné fráze pronášené se stříbrnými lžičkami v prdeli, nečinnost bezpečnostních složek či skutečnost, že vraždy na veřejných prostranstvích nejsou sebemenším důvodem k panice (jak kdosi vtipně vysvětlil ve FAQ na IMDb: „It´s New York city“) je potřeba brát s nadhledem a pochopením pro Wickovo svébytné universum. V apartmánech žánrového hotelu se vedle Garetha Evanse ovšem ubytovala jen úvodní živočišná bitka s chladnými zbraněmi (před ní pobavilo urychlené skládání revolveru ala buono Blonďák zaslechnuvší ostruhy) a třeba finále v Continentalu, byť s krásným „parabellum“ Vivaldiho, už bylo poněkud vyčerpávající a kryt byl občas na místě dřív, než přišel úder. Poslední „yeah“ poměrně jasně naznačilo, že se jede dál (někteří byli kvůli tomu schválně ušetřeni a mám pocit, že jistá lehce prošpikovaná osoba možná i popadne dech). Není důvod, aby tomu tak nebylo, když Kosťa Jonatán drží v rukou zlaté vejce, nicméně mám obavy, že už Stahelski začal klesat z vrcholu křivky.. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Nejdeme tam jako za starých časů. Chci si jen promluvit.“ - „S tebou není nic jen o mluvení, Johne.“ Naštěstí, protože poslouchat Reevese s vážným obličejem mluvit rusky…Třetí díl měl potenciál. Všichni proti jednomu, hledajícímu pomoc…jenže je až úsměvné, že Johnovi někdo pomůže, když dobře ví, jak skončí, asi ta čest či co. Těch nezáměrně vtipných věcí tu ostatně bylo víc. Ale spíš mě překvapilo, že vedlejší postavy byly zajímavější než Wick (Keanu v obleku sice pořád vypadá „cool“, ale jako by ztratil osobnost a nadhled). Fishburne, Berry, Huston, McShane…všichni výraznější. A to i dvojka Rahman-Ruhian, kteří si ovšem své top souboje odkroutili už v Zátazích (ty navíc strčí všechny 3 Wicky do kapsy). Ale abych jen nehaněl, akce, bitky a jejich choreografie pořád nabízí vysoký standard. A třeba při scénách s koníky a psy se museli kaskadéři pořádně zapotit. Závěrečné „hopsnutí“ bylo sice debilní, ale půda pro odplatu je připravená. Jen nevím, jestli budu u toho, protože se s hodnocením vracím k průměru z jedničky. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Pri pôvodnom diely som teda skutočne nepredpokladal, že sa práve vytvára kultová akčná séria, ktorá si ma získa, ale stalo sa, pokračovanie mi už sadlo perfektne a na Parabellum som sa tak už veľmi tešil a dá sa povedať, že nesklamal. Aj keď podľa toho, v čom. Začnem teda tým horším, čo je rozhodne scenár. Zápletka ako celok mi vyhovuje, dej očakávane pokračuje len chvíľu po konci predchádzajúceho dielu, teda John Wick proti všetkým a prvú polhodinu som bol tak nadšený, ako v tejto sérii ešte vôbec. Ale potom tempo trochu upadne a občas som pociťoval aj trochu sklamanie. Chýba tomu tá elegancia druhého dielu, kde som si vychutnával všetky tie absurdné dialógy a interakciu s vedľajšími postavami, ako ozbrojovanie u someliéra, alebo súperenie s ochrankárom, ktorý si len plnil svoju povinnosť. Tu sa síce tiež stále rozvíja univerzum organizácie a dozvieme sa aj niečo o Wickovej minulosti, ale už ma to tak nezaujímalo, ako predtým a sklamalo ma smerovanie línií niektorých vedľajších postáv, lebo to vlastne nepriamo poškodilo aj samotného Wicka, ktorému som už nemohol až tak fandiť ako predtým. Ale predsa len je to stále akčný film, takže sa to dá akceptovať, tempo je aj tak väčšinu času veľmi svižné a každú chvíľu sa nájde nejaká perfektná sekvencia, ktorá opäť poteší, takže je to veľmi kvalitná žánrová zábava až do konca. A teraz k hlavnému kladu, čo je rozhodne akcia. Nie, že by som to nečakal, ale úprimne, predčila moje očakávania. Prvé dva diely mali akciu takmer totožnú, len dvojka v atraktívnejších lokáciách, s lepšími súpermi a s parádnym fetišom na zbrane, takže ma bavila viac, ale tu sa diel posunul, obmenil a musím povedať, že len k lepšiemu. V nich sa predsa len akcia často obmedzila na neustále priestrely hlavy a zneškodňovanie súperov dvomi, tromi totožnými chvatmi, ale tu je akcia už podstatne nápaditejšia a súperi dávajú predsa len trochu viac zabrať. Je tu plno dlhších súbojov na všetky spôsoby, ktoré sa snažia priblížiť starej dobrej Ázii, takže choreografia je mimoriadne nápaditá a pôsobí to dynamicky a drsne. Samozrejme stále to nie je dokonalé, predsa len často vidno, že je to nacvičené, ale myslím, že na americké pomery a hercov, ktorí netrénujú bojové umenia od malička to už lepšie byť nemôže. Rovnako ako ani všetky tie prestrelky a naháňačky na rôzne spôsoby. Natočené je to takmer dokonalo, teda až na tie digitálne nože, ale akcia v Istanbule na jeden záber berie dych, to muselo dať riadne zabrať všetkým zúčastneným a pred Halle Berry teda klobúk dole, čo sa vo svojom veku naučila a predviedla, ale celkovo je tu plno dlhých sekvencií bez strihu, tu sa herci riadne zapotili. Celkovo ma trochu sklamala jedine naháňačka na motorkách s katanami a finálny súboj s Dacascosom, ktoré sú ale tiež dobré, inak všetko ostatné je vynikajúce, hlavne Istanbul a všetka akcia z prvej polhodiny. Obsadenie je stále veľmi dobré, pôvodné postavy som si už obľúbil všetky, Keanu Reeves,Ian McShane, Laurence Fishburne a komorník, v dobrom ma prekvapila Hale Berry a k tomu slušná zostava záporákov. Ale sklamal ma trochu Mark Dacascos, páči sa mi, ako v tejto sérii dostávajú priestor prehliadaní schopní bitkári, Dacascos je stále ohybný a aj charizmatický, ale ten fanúšik mi tu k nemu nesedel, to už bolo až moc komediálne. Ale pod sebou má indonézske duo Yayan Ruhian a Cecep Arif Rahman z Berandalu, ktorí sa nielen vedia oháňať, aj keď s Reevesom by v reále asi veľa problémov nemali, no páčil sa mi ich vzájomný rešpekt. Chad Stahelski tu odvádza stále prvotriednu prácu, akciu zvláda bez najmenšieho zaváhania a audioviuálne je to stále pôsobivé dielo, ako aj dvojka. Takže vrcholom série mi stále príde dvojka, ktorá mi prišla kompaktnejšia a trochu svižnejšia, ale akcia je najlepšia práve tu a minimálne kvôli nej sa teším na opakované pozretia. Ale štvorku by som už asi nechcel, alebo minimálne treba ísť už iným smerom, priame pokračovanie už môže sklamať. 79% () (méně) (více)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Vypiplaná estetika vraždění. Okay. Co tam máte dál? Hm? Nic? Fajn: jedna postava se zeptala za mne, proč vlastně John Wick lpí na životě. Metafyzická odpověď. Inu dobrá. Film nicméně stejně neospravedlňuje. Takže - ona estetika je dobrá, pár postav též, jakkoli se mi ono bezpohlavní posuzovatel / anděl posledního soudu hnusí, tak mě zvráceně fascinuje. Jedem dál, show must go on. Dle logiky věci se musí přitlačit s kalibrem a okruhem, s kým si to JW vyřizuje. Napadá mě církev, ufo a tak. Ale podle náznaku to bude jen trapný New York. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Opět jsme dostali jednu velkou dlouhou bitku dle očekávání a když už to ke konci začínalo být krapet monotónní a nudné, vůbec jsem nebyl zklamaný. Obzvláště bych vypíchl rvačky na začátku v čínské čtvrti. 75% PS: Sledováno v originálním znění v kině (Kaunas, Litva). ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pan Wick znovu zvedá standard hollywoodské akci. Stahelski a Reeves čerpají ze zdánlivě nekončící studny nápadů. Akce v knihovně, ve stáji, v hotelu i na ulici. Nože, pistole, koně, psi, kniha - cokoliv v rukách Baby Jagy se stává smrtící zbraní a je často využito originálním způsobem. Vyvážené dávkování akce a rozšiřování mytologie dělá třetímu dílu velkou službu a nabízí tak to nejlepší z obou předchozích dílů. Velice osvěžujícím způsobem také pracuje s legendou, kterou Jardani Jovonovich představuje, vždyť hlavní záporáci jsou velkými fanoušky jeho práce. Vedlejší postavy jsou tentokrát hodně silné a vybarvují se vskutku nečekaně. Krásné exteriéry i interiéry, je to jedna velká luxusní přehlídka. Jen tak dál, jen tak dál. Je to velká čest s vámi bojovat pane Wicku. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Když duo Chad Stahelski a David Leitch vymysleli a dostali se k režii Johna Wicka, nenápadného akčňáku, který mohl v pokladnách dopadnout jakkoliv a taky to žádný obří úspěch nebyl (budget 20mil. - tržby 88mil.), asi ještě ani vůbec neměli v hlavách myšlenky na rozšíření mytologie ve dvojce (40 - 171mil) a naději, že tu může být John Wick s námi i po třetím díle (otvírák za 57mil) ještě hodně dlouho. A nyní jsou ze, lety sehrané a nerozdělitelné, dvojky dva skvělí akční režiséři, jež se separátně přehazují v hollywoodských nabídkách. Ačkoliv mi dvojka napoprvé v kině příliš nesedla, Parabellum s ní skvěle funguje jako takový plnohodnotný dvojfilm, který mimořádně skvěle vypadá a výjimečně umně variuje nekompromisně brutální akční scény a jejich bezchybnou choreografii. Keanu Reeves navždy zůstane s touto rolí bezpodmínečně spjatý, ovšem rád bych jej viděl oslavovat i u jiných filmů, které natočí (co to bylo ten propadák Replicas?). Takže zase nashle za dva roky, budu opět u toho.. PS : Halle Berry tu zazářila přesně tím způsobem, jaký jsem u ní očekával už u Kingsmana 2, ale je tu trestuhodně málo! A dokonce jsem vzal na milost Iana McShanea. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Trojka má ukrutný nástup. Podobně jako dvojka chrlí své absolutní top momenty v prvních minutách filmu a vytváří tak omamný zážitek pro fandy akčních hitovek. Bitka s obrem v knihovně, potažmo vrcholná sekvence s noži je absolutní top highlight a ultimátní reference žánru pro Hollywood. Jediné co se Vickovi vyrovná je v ženské kategorii Charlize Theron na schodech v Atomic Blonde a potažmo kluci z východu (The Raid), jenž ostatně režíruje podobně nadšený akční fanboy. Bohužel po Casablance se film překlápí do jakéhosi arkádového pojetí a stupňujících se bitek, které jsou sice výtvarně nápadité a poctivně odvedené, ale zároveň to trochu ztrácí tempo a nabývá na monotónnosti. Potěší camea pro milovníky akce dobře známá a samozřejmě užasná práce kaskadérského ansámblu, avšak víc by to fungovalo jako sestříh jednotlivých scén, než film jako celek. Pro nefandy určitě utrpení, protože když divák na 5 minut zavře oči, vlastně o vůbec nic nepřijde. Dvojka byla méně okázalá, ale konzistentnější s pěvnějším rámováním příběhu a zdravě chycenými otěžemi. John Wick 3 je na druhou stranu technicky a koncepcí akce jednoznačně nejdál, ale zároveň nejvíc utržený ze řetězu. Možná chtěl být jako The Raid 2, ale zapomněl na příběh. ()

bestlama 

všechny recenze uživatele

Abych udělal veliký dojem na ploutvonožce, co čtou mé komentáře a ctili mě jako svého osobního Boha, tak neuvěříte, ale viděl jsem v kině. Zaplatil jsem si letenku do Londýna, zašel jsem s kámošem do kina u Wembley (zmiňuji to, abyste mi věřili a záviděli) a po kině letěl zpátky. Bravurně bez titulků zvládnuto, protože příběh by pochopilo i šestileté dítě a tudíž není potřeba v konverzačních scénách dávat pozor. Mezitím jsem sledoval imigrantskou skupinu, která po deseti minutách opustila sál a zanechala po sobě několik balíků Nachos (povím vám, nic zábavného). Tímto komentářem bych chtěl pozdravit i následnou rodinu, která s dětmi přišla do sálu zrovna ve chvíli, kdy probíhaly nejbrutálnější scény filmu. Snad si to přečtete. Takže, co bych povídal. Jednoduchá, přímočará, ale silně efektní akce, kvůli které jsem ihned po kině zmlátil partu snědých uprchlíků ve stylu kravata, nůž a osmnáct salt. Vyvolený Neo, Morpheus schovaný v kanále a už mi chybí jen romantická Trinity, abychom dostali Matrix nové generace. Závěrečný cliffhanger je jasný, okatý a už by mohli s tím tempem zpomalit než nám v dalším díle Nea zabijí. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Po dějově nasírací dvojce je trojka v rámci svých velmi limitovaných možností dílo mající hlavu a patu. Pokud tedy přistoupíme na řád světa organizovaného zločinu, jak je nám tu představen. Největší plus filmu jsou ovšem ty přesahy do žanru komedie, které dodají švih kdejaké konině. Myslím, že v příštím díle čeká konec toho frajera z pouště. Chtít po člověku, jehož smyslem života je vzpomínat na mrtvou ženu, snubní prsten, je jasná sebevražda. Druhý adept na mrzký konec je potom ona hysterická arbitryně. Jedna naznačená otázka zůstala bez odpovědi - naučil ten japonský kuchař samuraj někoho ze svých žáků vařit? ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

S postupem času se John Wick vyvinul v sérii, která má stejný kultovní předpoklad, jako třeba Sharknado. Tvůrci si totiž konečně uvědomili, jak důležité je nebrat se vážně a udělat z Johnatana až nemožně silnou postavu (posouvají to ještě na vyšší úroveň, než jsme byli zvyklí třeba u Stalloneho, nebo Schwarzeneggera). Díky tomu si můžete užívat neutuchající přísun delikátní akce a do očí bijící nesmrtelnosti hlavních hlavních postav. A tomuto pojetí se podřizuje naprosto všechno. Když už se třeba objeví protivník, který by nedej bože mohl Wicka sejmout, scénáristé neskrývají samoúčelnou potřebu postavy "překreslit" tak, aby mohl souboj co nejdéle pokračovat. Navíc je nezpochybnitelně pozitivním aspektem snímku to, že se lokace a styl jednotlivých sekvencí mění dostatečně rychle na to, aby vás ta neustálá akce nepřestala bavit. Od nožů, přes koně, Spider-Dogs a podobné "kreace". Všichni zúčastnění navíc moc dobře ví, co vlastně chtějí točit a na filmu je to znát. Bez zbytečností jdou přímo k věci. Pojetím jde díky tomu asi o nejlepší díl série (aspoň teda pro mě). Pokud by tímto filmem byla série uzavřena, vůbec bych se nezlobil. Ale tvůrci mají asi jiné plány, takže jsem velice zvědavý, co budou vymýšlet dále... U hodnocení jsem na rozpacích mezi čtyřmi a pěti hvězdičkami. Uvidíme časem, jestli tu nejvyšší přidám. ()

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama