Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (994)

castor 

všechny recenze uživatele

Pojem likvidace dostává nový rozměr. Jonathan Wick je démon. A tvůrci dokazují, jak moc mají tuhle sérii rádi, protože vlastně ani moc nevydělává. Před lety mu zabili čokla – kardinální chyba. Po zesnulé manželce byl jeho jedinou radostí. Nastalo inferno. Přišla dvojka, na jejímž konci náš bývalý elitní zabiják porušil svaté pravidlo a sejmul na špatném místě nepřítele. Nyní kulhá krvavý v potemnělém New Yorku v dešti, od přítele dostal hodinu náskok, ale jinak je na jeho hlavu vypsaná tučná odměna, která bude kdekoho zajímat. Minuty ubývají a Wick na dně sil víc ran dostává, než rozdává. Škoda nicméně (a musí to zaznít), že na mordovací zábavu s vrháním nožů hned v úvodu nenavazují další skvostné momenty. Ještě tak vražedné využití knihy před a impozantní motorkářská honička s koněm po, ale jinak se akce krapet zajídá. Oproti dvojce náš likvidátor lehce odkrývá střípky své minulosti a čeká ho několik nelehkých rozhodnutí. Lokace jsou pestré, akce nesmírně úderná, sakra přehledná, vizuálně opojná a vynalézavá. Kaskadérský tým ze sebe vymačkal maximum, stejně jako Keanu Reeves coby zdatný bijec. Chad Stahelski má několik kaskadérských zářezů a je na něm patrné, že osmdesátá a počátek let devadesátých jsou jeho šálkem kávy. Klidně bych si dal za rok za dva další!! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak si říkám, jestli tahle akční série náhodou není tou nejlepší, jakou jsem kdy viděl... A nejspíš vážně je. John Wick je i napotřetí ohromně zábavný, poctivý a co se týče příběhu i těch neskutečných jatek zase o stupínek výš. Představte si, že by v komediích Buda Spencera a Terrence Hilla stříkala krev po litrech a jejich klasické fackovačky "dva proti stu" by končily hromadou mrtvol... Nebo si to představte v grotesce Bustera Keatona, která se tu stejně jako v minulém dílu také mihne. Přesně tak vypadá většina akce v Johnu Wickovi 3 - nekonečno nápadů, do detailů vypilovaná choreografie a černočerný humor, kterému se snad ani nedá nepodlehnout. Zároveň ale musím dodat, že film opět není jen o akci, a že bez zajímavých, dobře zahraných postav a bez mnoha překvapení by byl sotva poloviční. ()

kulyk

všechny recenze uživatele

A zkoušel jsem to, fakt. Dvakrát. Ale už v momentech, kdy se Rýfs motá deštěm, klíží se mi oči, a chvíle, kdy do hry vstupuje nějaká běloruská čarodějnico-mafiánská cigina, uprdelená v koncentráku pro baletky, znamená znechucené odpojení vědomí. Ta snůška hovadin tentokrát v mých očích prostě přebila i akci. No nic. Třeba to jednou dokoukám a zaslouženě ohovnotím odpadem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Říká se, že nevstoupíš dvakrát do stejný řeky, no a já už do ní vstoupil potřetí, ale teď už asi opravdu definitivně naposledy, abych se přesvědčil, že tohle universum není nic pro mě. Topornej, nudnej a ať si kdo chce co chce říká v akci nepřesvědčivej Reeves mě prostě nebaví a akce ve všech dílech mi přijde jak přes kopírku. Pro někoho oldschol, ale ten si já představuji poněkud jinak. Takže to co jsem odpustil u prvního a druhýho dílu mě definitivně otrávilo u třetího a tím s touhle sérií končím, ať bude ještě dílů kolik chce.35% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Příběh nějak drhne, logika ještě víc, ale na Wicka se prostě chodí kvůli akci. Takže dobrý. Pokračování se bude odehrávat v romské komunitě na severu Čech?? Nebo minimálně pětka... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Na konci toho bolo az prilis, ale inak presne taketo filmy potrebujem k svojmu zdravemu vyvinu. Desiatky headshotov, krasne vymysleny filmovy vesmir, velka stylovost, perfektny hlavny hrdina a spickove akcne sceny. Dvojka sa mi sice pacila trochu viac, ale v ramci sucasneho stavu akcneho zanru ide o absolutnu spicku. 8/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

John Wick v prvním díle neskutečně potěšil a nakopnul pomalu uvadající kariéru Keanu Reevese. Druhý díl celou látku posunul ještě dále a opustili jsme prostředí New Yorku a vydali se na chvilku i do Itálie. Celé to navíc opatřil až uměleckým artem a krásnými záběry. Trojka zašla celosvětově ještě o kousek dál, ale bohužel úplně nezvládla příběh. Začíná na mě působit překombinovaným dojmem, přestože akční scény jsou stále na hodně vysoké úrovni, i když na mě tedy nepůsobilo reálně, aby Reeves zmastil dvě indonéské mlátičky. Celou africkou odbočku v ději považuju za ztrátu času, jen proto aby i v půlce filmu byla nějaká akce. Tuším že se sérií, pokud bude nadále bobtnat, to půjde dále z kopce, pokud ovšem neangažuje schopné scénáristy. Tady rozhodně nebyli. 75% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

John Dick trojka má sice spoustu nápadů, různých audiovizuálních kokotin, které vás prostě pobaví, ale jinak? ... Jenom tatarky po lobotomii by bavilo sledovat tuhle akční scifi koninu dvě hodiny. Střílečky, nože, kungfu, tejkvondo, kraf maga a to samý pořád dokola. Blecht. ___ Recykluje se to stejný dokola, akční scény jsou ve stylu "zopakujem předchozí díly a něco co tam dál přidáme, aby to vypadalo jako naprostý bullshit a nikdo už nechtěl vidět čtverku" ___ Jděte s tím prostě do prdele. Dvě hodiny jsou přepálený a vlastně celý to ztratilo smysl. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Tvůrci fenomenálního akčňáku už začínají přestřelovat..! Uvidíme dále, kdo ví, jestli bude ještě Keanu chtít...? Lepší než dvojka, horší než jednička, akce skoro až nesnesitelně všude. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hm, takže došlo nejen na třetí část, ale chystá se, jak jinak, čtvrtá. O příběhu ani nemá cenu psát, jelikož vše se točí jen okolo honiček a zabíjení. Tempo chvílemi připomene Zastav a nepřežiješ, anžto Reeves je téměř v permanentním běhu. Ostatně Reeves se zde proměnil v definitivního nezničitelného mutanta, a přesunul tak snímek do čisté sci-fi. Spolu s ním mají nadpřirozené schopnosti i mnozí jeho protivníci. Potěšila mě A. Hustonová, ta stará čarodějnice má pořád jiskru. Nu a Berryová se potácela někde mezi Bond Girl a Storm. Objektivně 2*, ale já si užíval ty velkolepé akční scény ať už na motorkách, v hotelu či na cestách, o dokonalé souhře cvičených psů nemluvě. Za ně především dávám...3,5*, zaokrouhleno na slabší 4*. ()

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Vypadá a zní to absolutně božsky a choreografie bojových scén je fenomenální, ale to nic nemění na tom, že mě John Wick jako ultimátní stroj na zabíjení naprosto nebaví. Takto jednotvárnou a charakterově prázdnou postavu jsme tu dlouhá léta neměli a Reeves je v téhle roli navíc vyloženě prkenej. Štěstím je, že tvůrci jsou v kontaktních soubojích a přestřelkách o level výš než veškerá konkurence za poslední dekádu, jinak tato série nemá co jiného nabídnout a skončila by v propadlišti dějin. Je až s podivem, jaký kvalitativní nárůst po vizuální stránce v prvním pokračování nastal. A díky za něj, protože jako učebnice akčního řemesla to funguje na jedničku, akorát ta veškerá výplň okolo mě zatím bohužel zcela míjí... Nicméně ani příště v kině chybět nehodlám. 6/10 (John Wick series: JW 5/10 JW Chapter 2 6/10) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Fantázia a masaker v jednom balení! To, že John Wick spravil dieru do sveta v akčnom žánri a že sa okamžite zaradil medzi tie najlepšie akčne filmy bolo jasne od chvíle, kedy sa potvrdilo pokračovanie. Tretí John Wick znova ponuka vynikajúce a oku lahodiace akčne scény, kde nechýbajú štýlove prestrelky, kopanice, kotrmelce, milión vystrielaných nábojov, katany, mačety, nože, sekery, samopaly, brokovnice, pištole, motorky, kone, psy, šikmáči, dvojmetroví valibuci alebo nepriestrelné saka, či čaptavé behanie Keanu Reevesa. Toto všetko je zabalene v kapitole 3. No tento krát sa film nerozbieha, ale už začína rozbehnutý (a to doslova, tuším tam je záber v behu a v daždi). Kedže dvojka skončila tak ako skončila, tretí diel sa nikde nezdržiava a nemá tu pohodovú atmosféru prvých dielov, ale už od začiatku je to adrenalínová akčná jazda. Natočiť akciu, ktorá nenudí a veľa krát prekvapí nápadmi (aj po dvoch dieloch) to sa len tak nevidí. Kaskadéri by si za toto zaslúžili na oscaroch vlastnú kategóriu. John Wick hravo nakopáva zadok aj Avengers: Endgame a stava sa filmom roka! Obľúbený soundtrack: Deconsecrated. 90% - 5* ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Třetí John Wick pokračuje v odkazu druhého dílu a využívá opět čistokrevnou akci k tomu, aby posouvala jednoduchý příběh a odkrývala nová zákoutí světa, která předtím zůstávala nedotčena. Film tak výrazně posiluje serialitu a vzájemně se podporující vyprávění napříč celou sérií a jeho výstavba se mi minimálně po prvním zhlédnutí jeví o dost volnější a epizodičtější než ve filmech minulých. Podepisuje se to hlavně na práci se staronovými postavami a samotnými akčními scénami. Tentokrát absentuje dominantní záporná postava, přítomná v obou předchozích dílech, která by řídila Wickovy motivace a formovala jeho překážky v průběhu celého filmu. Parabellum totiž už není příběhem o pomstě a jejích následcích, nýbrž vyprávěním o kulminující vzpouře proti mocnému systému, kde se karty mohou nečekaně obracet a udržování napětí zajišťují konfrontace postav v celém průběhu, nikoli směřování a gradování k závěrečnému střetu. Vedlejší aktéři se většinou zjeví na několik minut a pomáhají Johnovi jednak udělat další krok v jeho rebelii (a zároveň ji i psychologicky objasnit), jednak posunout vědomí publika o rozsáhlosti a praktikách fiktivního světa zase o něco dále. Do toho jsou pak vklíněny ony akční scény, kterých je opravdu požehnaně a v podstatě každá předchází či následuje další posun v příběhu. A zatímco některé jsou vyloženě skvostné, přicházející s nečekanou volbou prostředí a s pikantními zabijáckými prostředky (kdo nechoval dosud respekt ke koním, tak se to asi změní), jiné už po chvíli přeci jen vyznívají trochu únavně a opakují se v nich podobné fígle. Stejně ale musím před Stahelskim, kaskadéry a Reevesem hluboce smeknout, protože skoro každá jednotlivá akční sekvence i navzdory kolísavému wow-efektu představuje tu nejpoctivější kaskadérskou a inscenační žánrovou školu, před níž se Expendables krčí v koutě a modlí se, aby je tam John Wick nenašel. ____ Jak je ale film našlapaný v jeho dynamické fázi, tak v těch klidových mezihrách nemá zase tolik blyštivého potenciálu. Zatímco dvojka měla ten stmelující motiv v podobě hlavního záporáka, zde mi podobný hnací motor v prostřední části, kdy ozbrojené bafání na chudáka Wicka za každým rohem začíná trochu nudit, bohužel scházel. Závěr naštěstí napravuje nesrovnalosti a připravuje hodně úrodnou půdu pro střílečku a pěstní fight století, v nichž se chytře podtrhuje ten dominantní koncept osobní vzpoury a ještě posiluje hnací motto "John Wick vs The World". Nečiní to sice tak elegantně a vygradovaně jako dvojka a občas mu hapruje tempo, ale přesto dokáže finální scéna překvapit a zamést většinu pochybností do šuplíku s nálepkou nepodstatné maličkosti.. 85% ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

John Wick se vrací.... V roce 2014 dorazil nenápadný akčňák John Wick s Keanu Reevem v hlavní roli, který dohromady zrežírovali debutanti a dosavadní kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch. Jednička se po své premiéře stala celkem oblíbenou záležitostí, která potvrdila, že se film dočká pokračování. Leitch od Wicka jako režisér utekl (postupně zrežíroval Atomic Blonde, Deadpoola 2 a letos od něj dorazí Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw) a u série zůstal jako producent ale Chad Stahelski zůstal i jako režisér. Po 3 letech jsme se tak dočkali Johna Wicka 2, který se pokusil jaksi rozšířit Wickovu mytologii a nastartovat dějový arch, který bude provázet i (minimálně) trojku. Já osobně oceňuji akční kvality prvních dvou filmů a Reeves je neskutečný sympaťák, jak jsem ale u obou předchozích filmů žral akci a hlavního hrdinu, tím spíše by mi bylo ukradené vše ostatní a takové vedlejší postavy nebo děj mě příliš netáhli. Stačilo to na to abych oba filmy dokázal ocenit a opatrně se těšil na trojku, rozhodně jsem ale premiéru nevyhlížel každým dnem a to i přesto, že mě trailery neskutečně bavili a po konci dvojky jsem si řekl, že jestli má nějaká část tu sérii konečně nakopnou ideálním směrem bude to právě trojka. Jakmile se ale objevili reakce, které se povětšinou shodovali na nejlepším dílu trilogie, mé těšení se zvýšilo a nemohl jsem se dočkat projekce. A po té projekci můžu hrdě hlásit, že je John Wick 3 nejen nejlepší díl trilogie ale také velmi povedený film! Nechápu jak je to možné, ale v Johnu Wickovi 3 vše šlape mnohonásobně lépe než v případě předchozích dílů. A to i přesto, že k nějakým výrazným tvůrčím změnám nedošlo- vrací se režisér obou předchozích částí Chad Stahelski, scénárista obou předchozích částí Derek Kolstad, kameraman dvojky Dan Laustsen, střih opět jako u dvojky dělá Evan Schiff..... a přesto mi John Wick 3 sedl mnohonásobně lépe než jednička i dvojka dohromady! Nejvíc mě těší fakt, že se na závěru dvojky ze kterého se dal vystavět naprosto skvělý příběh pro trojku opravdu vystavil skvělý příběh pro trojku. John Wick 3 si drží trademarky předchozích dvou částí, přesto je ale v rámci trilogie zároveň neskutečně svěží a svůj a může tak sednout i někomu koho předchozí dvě části úplně nepohltily. Samotný hrdina John Wick se výrazně posouvá dopředu- na konci dvojky se z něj stal psanec a tudíž John ví, že na žádném rohu uliček New Yorku a zbytku světa není bezpečno a jeho šance na přežití jsou 50: 50. Johnova vysvětlená motivace ohledně toho proč chce zůstat naživu i přesto, že vše ztratil dává smysl a především se i když opět v náznacích opět dozvíme více o Johnově minulosti. Tohle postupné odhalování Johnovy minulosti jeho charakter neskutečně obohacuje a zároveň neztrácí nekrade nic z Johnovy tajuplnosti. Především mají události Johna Wicka 3 na Johna i některé následky, které už nepůjdou spravit. Se svým hlavním hrdinou si trilogie od začátku hraje skvěle a nepřestává to ani u třetí části. Zatím co jednička byla ještě samostatná, dvojka se snažila více rozjet širokou mytologii a občas v tom silně tápala. Takové rozšiřování mytologie ve trojce ale oproti tomu funguje velice podařeně a divák si nikdy neřekne, že už je toho nějak moc a mělo by se s tím vysvětlováním okolo přestat. Člověk by vlastně rád věděl co nejvíc o Nejvyšší radě, fungování Continentalu nebo původu Johna Wicka, tvůrci ale tuto mytologii předhazují pořád jen v náznacích a pořád si některé části drží u sebe pro další části. Ve trojce ale rozšiřování mytologie funguje jednoduše solidně.... Stejně tak se ve Wickovi 3 lépe pracuje s již dávno představenými postavami (Winston, Cháron, Bowery King..) a zároveň si Wick 3 hezky vyhrává s postavami novými a dosud neviděnými- taková Halle Berry a její Sofia je kapitola sama osobě- postava, která je neskutečně zajímavá a člověk by si s ní hned dal její vlastní sólovku s její psí ochrankou. Sofia a její psí ochranka jedou neskutečně a kradou si prostřední půlku jen pro sebe. Po výborném Michaelu Nyqvistovi a slizkém Riccardovi Scamarciovi jinak otěže hlavního záporáka přebírá Mark Dacascos jehož zabiják Zero se nejenom umí neskutečně ohýbat s mečem ale především je Johnův velký fanda pro kterého by bylo velkou poctou kdyby to byl on kdo by Wicka zabil. Mezi ním a Wickem funguje jakási zvláštní chemie, která ve finále neskutečně působí když si ty dva jdou navzájem po držce. Tohle se nedá popsat, to se prostě musí vidět! John Wick 3 působí jako by měli tvůrci jeden velký kabát a ten kabát měl rukáv nacpaný neskutečnými vizuálními a akčními nápady, které film ze sebe chrlí neustále. Wickovo zabíjení je opět hrozně brutální i když má v ruce pistoli, nůž, propisku nebo pásek, i brutalita je ale v Johnu Wickovi 3 větší. John Wick 3 má v rámci trilogie nejvíce akce a nejvíce krve a zároveň nepůsobí přeplácaně. A těch nápadů je opravdu mnoho... a pokud se někdo po traileru bál, že poté co byli v traileru prokecnuty scény jako jízda na koni nebo meče na motorkách nemusí se bát. Spoustu z filmu se do traileru tak úplně nevešlo. A ty prokecnuté scény nebyli vůbec ukázány celé a když je člověk vidí ve filmu, musí mít pocit, že se trailerového spoilerování bál prostě zbytečně. Možná bych v posledních 30 minutách zkrátil finální fight s borci ze Zátahu a trochu více bych si vyhrál s jedním solidním zvratem. Ve finále je ale John Wick 3 jednoduše nejbrutálnější, dějově nejzajímavější a především nejlepší díl trilogie! John Wick 3 je super filmem, který si zaslouží chválu nejen za parádní zvukové efekty, parádní kamerové záběry, naprosto přehlednou akci a střih, geniálně rozkreslené postavy a nádherné lokality ale především také za to jak neskutečně drží při sobě. Ani ten kdo předchozím částem neholdoval by tentokrát mohl být spokojený. John Wick 4 s přetrvávajícím tvůrčím týmem snad už do dvou let. Chceš-li mír, chystej válku! () (méně) (více)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Parabellum je vo všetkých ohľadoch horšou kópiou predošlých dielov. Príbeh trpí tým, že musí vyriešiť deus ex machina zo záveru predošlého filmu, neóny a farbičky síce pekne kontrastujú, no videoklipový vizuál sa kamsi stratil, ale problémom sú najmä akčné scény. Kým jednotka a dvojka mali choreograficky dokonalú akciu, trojka upadá do únavného päsťovania a strieľania hlava nehlava. John Wick 3 tak nakoniec pôsobí ako videohra, kde John Wick v checkpointe dostane úlohu ísť k ďalšiemu a aby sa tam dostal, musí zmlátiť cestou 30 random maskovaných zabijakov a to isté zas a zas. Niekedy je menej viac. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Všechno to začlo zabitím štěňátka a ukradením Mustangu. O tom byla jednička. Ve dvojce John zahřeje klouby na správnou provozní teplotu a tak nějak musí pokračovat v tom co začal, respektive s čím si začala partička ruských mafošů. Trojka je o pouhém nesení následků. Prakticky ihned po úvodních titulcích začne zběsilá akce a já si zase musel vzpomenou na chudáka Marhoula a jeho Nabarvené ptáče. Zatímco jeho téměř ukřižovali za to podotýkám jen naznačované násilí, John Wick je asi jiná liga. U něj z kin třesoucí se kritici zřejmě neodcházejí. Já tedy nic takového nikde nečetl ani neslyšel. A to mi sakra věřte, tady se nenaznačuje. Když štvaný John na nějž je vypsaná odměna někomu vráží kudlu do oka, tak mu jí tam vráží. Když někomu bodá dýku do lebky, tak druhou pěstí zhusta bouchá do kudly aby už sakra projela lebeční kostí... A když je nejhůře, zneužije k násilí i zviřátka. Že komisař Rex umí trhat ví i malé děcko, ale jakou zbraní umí být Hatátytlá, to už leckdo neví. John ano a proto se mu z každé další situace daří unikat. Jenže. Za čas vám ty akční likvidace hord útočníků začnou i přes originálnost jednotlivých smrtí připadat jako nuda. Prostě je jich moc. Mrtví jdou do desítek, naštěstí se mění jak útočníci, tak lokace. Jakoby jste sledovali nějakou akční počítačovou hru a postupovali po různých patrech stále dál a dál až k bossovi. Co mně zaujmulo tak to byla americká vlajka v ústředí řádu, myslel jsme že takováto organizace je apolitická a nadnárodní... :-). No a ty jejich dálnopisy připomínaly tiskárny České pošty na nichž vám potvrzují dobírku. Ale třeba v tom byl nějaký záměr. :-) Sice to tedy šlo místy do stereotypu, ale i trojka si naplno udržela tempem moji pozornost a smekám před výkony Keanu Reevese, přeci jen je mu chalanovi už pětapadesát... Jestli je ale něco jisté, tak že nás čeká čtvrté pokračování. Hádám, že bude tentokráte hlavně v Continentalu a těším se na něj. Dávám tedy za 4 průrazné kulky co projdou i kevlarem asasínů řádu. * * * * ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Filmy s Johnem Wickem jsou zábavné a mají sílu, hlavně v kombinaci s Continentalem, jehož pravidla mě fakt baví. Co mi ale pije krev, je obrovské množství situací, kdy má John jasnej skalp, ale protivníci se nad ním smilují, aby mohl skalpovat on je. John díky tomu nepůsobí nepřemožitelně, ač se to o něm furt dokola traduje, ale směšně. A že těch momentů je a s každým dílem se mi zdá, že přibývají a přibývají. Kvůli tomu nejde jít vejš s hodnocením. Protože přestože je to zábava, co odsýpá a každý díl má svou top část (tady je to za mě průběh salvou nepřátel s dvojkou cvičených psů), tak je to zábava, která se až nepochopitelně často sama shazuje. ()

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama