Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (997)

sheen 

všechny recenze uživatele

První a druhý díl byl alespoň trošku haha realistický. Trojka jde totálně za hranu, tak jako poslední díly Rychle a Zběsile. Často jsem se smál, neskutečně bavil. Bojové a akční sekvence jsou rozhodně to nejlepší, tady bych vyzdvihl zajímavé prostředí a využívání předmětů, které se tam zrovna nacházejí. No, neskutečná kadence a tuny mrtvol. [Cinestar Černý Most] ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Po rozvinutí mytológie sa Wick opäť viac uchýlil k hŕbe akcie, ktorú podporovalo vytvorenie akéhosi neviditeľného veľkého brata v podobe Hight Table. Zástupkyňa úradu však nemala príliš charizmu, a tak dúfam, že v štvrtej časti bude stáť proti Johnovi lepší záporák. Rovnaký problém vidím aj v holohlavom ázijskom vrahovi, pred ktorým som príliš nemal rešpekt. Babe jage však masaker stále ide, a preto sa na pokračovanie veľmi teším. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Po přestylizované dvojce bez nadhledu tohle už začíná být tam, kde bych si Wicka přál. Totál přestřelená akce i vizuál s velkou špetko uvtipu, fajn mentory a postavičkami, které se zarívají pod kůži. Těším se na čtverku, kde bude Baba Yaga z Běloruska fakt nasraná. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Tak kouzelné spojení nekompromisní a dost brutální akce s hromadou humoru a nadsázky jsem už dlouho neviděl. Velmi cynické, a velmi velmi zábavné. Ty přes dvě hodiny utečou jak voda, a klidně bych si dal hned nášup. Čeho by mohlo být i míň, je opět komplikování lore - už to není tak otravné jako ve dvojce, ale i tak by přímočařejší děj a prostředí filmu jen prospělo. Zajímavější než děj hlavní pak tedy trochu jsou ty vedlejší minipříběhy různých postav, speciálně plešatý Mark Dacascos si scénou na gauči pro sebe ukradl půlku filmu, a gentlemanský souboj s jeho Indonéskými nohsledy tomu zdatně sekunduje. Ale pak taky muzeum zbraní, taky honičky s motorkami, a marocká Essauira (kterou tu vydávají za Cassablancu), a hotel, a taky... ehm, no každá druhá scéna :) Menší výtka k akci je že se prvky v ní občas až moc opakují, kratší a koncentrovanější scény by byly ku prospěchu věci. Větší výtka k akci - a věc která vypovídá o tom že Stahelski s Leitchem prostě jsou v prvé řadě kaskadéři a jako režiséři přecejen pořád koukají na tu Asii trochu z dálky - je že kamera je tu zoufale statická. A to "zoufale" ve smyslu "chybějící třešnička na špičkovém dortu". Je super že nestříhají, aby ukázali tu vymazlenou a pracně nacvičenou choreografii, ale ani ji nepodpoří fluidnějším pohybem kamery která by přidala na dynamice boje, ani nějakými hrátkami s vnímáním záběru, přechod na detail, či slow-mo, které by to celé posunulo na ještě vyšší level. 8/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Čistokrvná akčná zábava. Za poslednú dobu tu neprišlo z tohto súdka nič také, čo by ma dokázalo až takto pobaviť. Žiadne prestoje, len akcia a nasraný John Wick, ktorý to tu rúbe na všetky strany. Pre mňa osobne najlepšia časť. Som zvedavý čo autori vymyslia nabudúce, záver bol z tohto pohľadu šikovne vymyslený, takže tu máme opäť ďalšie možnosti krvavej akčnej pomsty. Silný nadpriemer. 85/100 ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná akční zábava která už se dnes nevidí..za mě 85% Bez jakéhokoli přehánění mohu říci, že některé bojové scény z tohoto filmu se stanou legendárními! Klobouček dolů před Halle Berryovou a Keanu Reevesem. A šup sem s Chapter 4.!!! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(72%) Viděno v kině. No sláva, konečně díl, který mi paradoxně sedl z celé této trilogie nejvíc. Sám se tomu divím, asi jsem byl nějak moc pozitivně naladěn. První film mě moc nechytl, přišlo mi to moc přeakčnělé a příběhově poměrně slabé, takže slabší 3*. Zato druhý díl mi přišel už jako úplná blbost. Akce nebyla špatná, bavila mě teda méně jak v jedničce, ale ten příběh a to absurdní pojetí postav atd – to mě teda fakt netankovalo. No a na tohoto třetího Wicka jsem už vůbec do kina nechtěl, ale kámoš mě ukecal, tak jsem se do toho teda chtě nechtě vrhl. Ve finále jsem dost překvapen a spokojen. Váhal jsem mezi 3 a 4*, ale nakonec jsem zvolil lepší hodnocení. Co se týče toho absurdního pojetí postav a moderně vytvořeného světa zabijáků – toho jsem se obával nejvíc. Naštěstí to nebylo tak zlé jako ve dvojce, takže jsem i ty některé pasáže a dialogy co mě moc nebavily, přežil. Příběh je takový obyčejný a naštěstí jednodušší. Jen je tu pár zvratů a asi tak 1 – 2 věcí, které mi moc nedávali smysl, ale to přecházím bez nějaké větší kritiky. Co můžu tentokrát na tomto snímku vyzdvihnout, tak je velmi slušná akce. Jednak měla víc nápadů a jednak byla skvěle natočena, byla rozmanitá, akční a v někdy i dost přehnaně ujetá (ale tentokrát v dobrém slova smyslu). Úvod jasně pokračuje tam, kde skončila dvojka. Scéna v knihovně je luxusní. Nebo pasáž, kdy koně kopyty likvidují Wickovi protivníky, to jsem se docela zasmál. A asi nejbláznivější pasáž filmu byla ta s těmi bojovými psy – to jsem jen zíral, že něco tak šíleného a zároveň skvělého mohli tvůrci natočit. Takže po akční stránce mi cca ½ filmu přišla dokonalá. Ta druhá část už neměla takové tempo a finále už také nebylo nejúžasnější, ale stále tomu nemohu nic hlubšího vytknout. Mělo to i dost nadlehčených scén, takže jsem se skoro vůbec necítil trapně jako u druhého filmu. Nevím, asi jsem si na tento styl zvykl, ale stále se nemůžu k dvojce prokousat. Krátce před návštěvou tohoto třetího dílu jsem dvojku znova viděl a názor asi jen tak na něj nezměním. No, aspoň mi konečně sedl tento film. Herecké obsazení je na tom tak nějak normálně. Reeves zvládá svůj standart, ostatní herci bez připomínek. Závěrečný fight s Dacascosem byl slušný, čekal jsem, že bude dynamičtější, ale stále to bylo slušné. Krom přestřelek tu máme i plno soubojů a i jiných zajímavých úmrtí. No, takže jsem z toho vykouzlil koukatelný a slušný nadprůměr. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nekonečný body count. Aniž bych nějak významně podkopával úpornou snahu scenáristů bojovat s únavou materiálu, namíchat do něj zvraty a nemazlit se s Babou Jagou, třetí díl pro mě osobně stojí na mistrovské akční stránce. A zejména na tom, kolik žlutých i jinak zbarvených babráků, kteří nedokáží sejmout jednoho umaštěného chlápka, zhyne rukou pana Wicka/Reevese. Zda byl překonán počet mrtvých z předchozích dvou dílů, to se mně nepodařilo zjistit, ale třeba si dá někdo práci s počítáním mrtvých, co zemřeli sečnou či palnou zbraní ve všech třech dějstvích. Keanu Reeves (případně i jeho dubler) musel být z pořádné porce bitek, přestřelek a z krasojízd na motocyklech i koni mohutně vyčerpaný. No co, šedesátku už má na dohled. Akční frekvence je vysoká, takže nuda z nemoudrých dialogů a vyleštěné zápletky se naštěstí nedostavila. Vlastně ani nemohla, když se cápek Reeves dal na těžkou ruskou literaturu a pomlátil se se žluťáky všeho druhu, tak se zastavil na otočku u Halle Berry a předvedli společně dostatečně odborné znalosti z oboru kynologie, načež spolu utvořili dvojici, co opravdu nemá ráda, když si někdo vyšlápne na psí mazlíčky. Dlouho jim ale jejich svazek nevydrží a Wick doputuje přes poušť až do hotelu Continental, kde si dá akční menu z oblíbené asijské kuchyně a Marca Dacascose jako zákusek. Chad Stahelski se do třetího dílu pustil s vervou, vše mu jde zase o něco lépe a svižněji než v druhém dějství. A dokonce třetí díl bezostyšně vystavěl na absolutní nepřemožitelnosti, nezničitelnosti a nesmrtelnosti hlavního hrdiny. Tím sice částečně devalvoval napětí i realističnost celého dění a působení všech fyzikálních zákonů, ovšem rozhodně se se svojí precizní akcí nijak nemazal a divák se brilantní akční složkou jen a jen kochá. Stupidit je i tak maličko navíc, aby se daly tolerovat - zabíjení na veřejnosti, kterého si nikdo nevšímá, a závěrečný pád z budovy, to bylo vyloženě na zvednutí obočí i genitálu. Třetí Wick je pořádná akční jízda, tandem Reeves a Stahelski do ní vložil všechno. A zase jim to vyšlo. Na třetí díl to pořád šlape úctyhodně. 8/10 ()

Posheidon

všechny recenze uživatele

„O čem ten film je?“ Kdybych položil takhle jednoduchý dotaz, tak by mě zajímalo, zda bych od deseti lidí dostal přibližně stejnou odpověď. Zajímalo by mě, zda by alespoň polovina z těch odpovědi obsahovala popis děje. Rovněž by mě zajímalo, jak by stejní lidé odpovídali na stejnou otázku v odstupu času, řekněme třeba po měsíci. Mám trochu obavy, že by se odpovědi scvrkli na to, že film je o akci, bojových scénách a jejich ztvárnění atp. Ale co děj? „Jak jako děj voe? Musíš vypnout mozek a jen si užívat tu akci voe“ Dalším problém je, že pokud jste neviděli 1 a 2, tak absolutně nemáte tušení, co je ten podivný spolek, o kterém se furt mele, vlastně zač. Já 1 a 2 viděl a stejně mi ta absence jakéhokoliv vysvětlení vadila. Pozor spoiler: 👨‍💼🤼🔪🏃‍♂️💉💊🕰️💰👨‍💼⚰️👨‍👦‍👦🔫🗡️🏃‍♂️🐴👊🏻🏛️🎭🌃🌇👨‍👦🐶🐶👊🏻🌅👑🗽🐶🏃‍♂️🐴🏍️🗡️🏢👥🚪👨‍💼👨‍👦‍👦🔫💥⚰️⚰️⚰️🤼🗡️⚰️🕶️👨‍💼 ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Pure action, pure pleasure. Vizuálně ohromná (lokace, barvy, svícení) přehlídka skvělých akčních scén mnoha typů (od masivních videoherních přestřelek, přes výbornou motorkovou honičku, až po vybroušené "raidovské" souboje). V téhle rovině je třetí Wickova štace tak extrémně nabušená, že možná trumfuje i ty dvě předchozí. Pro žánru plně oddané fandy úchvatná óda na choreografii, nápaditou inscenaci, zábavné násilí (sekyra!) a bezchybné nasnímání. A taky na práci velice schopných a očividně hodně nadšeneckých (nejen bývalých) kaskadérů. Jenom je škoda, že dějově se to začíná točit v kruhu a že akční scény, navzdory virtuozitě jejich provedení, jsou nejednou zbytečně a samoúčelně natahované. Z dechberoucího masakru v duchu toho nejlepšího od Johna Woo či Garetha Evanse se tak film postupně mění spíš na nevídaně luxusní demonstraci toho, co všechno je Stahelski se svou bandou aktuálně schopen natočit. Wickova neporazitelnost už navíc začíná být lehce otravná. Tím spíš, že je občas znát, že některým soupeřům stárnoucí Reeves fyzicky nestačí (duo řezníků z Raidů by ho nejspíš ukopalo během chvilky). Pořád je to asi nejlepší pejskařská filmová série vůbec, v případě čtyřky ale doufám v alespoň částečnou změnu konceptu. Pořád jen na Johna posílat další a další zabijáky po tomhle dílu už vážně nestačí... 85 % ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Totální akční jízda nesmrtelného hrdiny plná krve. Jako by někdo pustil záznam nejlepšího borce FPS hry. Problém je, že kromě kulek prohnaných lebkou a naháněček ve filmu nic není. Komu to stačí, bude nadšen, kdo čeká nějaký příběh, bude čekat marně. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

John Wick se opět vrací v režii Chada Stahelskiho. Určitě je to nejlepší film celé série. Pomohly tomu jak originální akční scény, tak nové herecké přírůstky. Skvělá byla například Halle Berry a její psi. Celkově se mi tu dost líbily zvířecí scény. John je na útěku a jde po něm doslova celý svět. Taky dost střídá lokace. Postupně pronikáme do tajů této záhadné organizace zabijáků a snažíme se pochopit fungování tohoto zvláštního světa, kde běžná pravidla neplatí. Akce je k nezastavení. Možná jí tam místy bylo až moct. A John je prakticky nezranitelný. Dozvíme se i něco o jeho původu. Nakonec je postaven před složitou volbu, což vede k závěreční přestřelce a rvačce s meči. Konec je trochu otevřený, takže bych se vůbec nebál dalšího dílu. Vážně klobouk dolů před všemi kaskadéry a koordinátory. Je to prostě šílené. "Jste vyobcován." ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Rozhodně o dost lepší, než druhý díl, který se mi moc nelíbil. Parádní akce, výborné lokace a přidalo se i na brutalitě, paráda. Těším se na čtvrtý díl ! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje převyprávění celého "děje": Johne, porušil jsi pravidla, musím na tebe vypsat odměnu 14 miliónů dolarů - Dobře, Winstone, pošlu psa do hotelu a uvidím, co se s tím dá dělat - Ahoj Johne - Ahoj ruská mafie, musíš mi pomoci - Nemůžu - Musíš, dlužíš mi - Nemůžu a stejně ti to nepomůže, protože po tobě jde Stůl - Musíš, dlužíš mi, mávám tady tím křížem - Dobře, co chceš? - Dostaň mne do Maroka - Dobře, hotovo - Ahoj Johne - Ahoj Sofio, musíš mi pomoci - Nemůžu - Musíš - Nemůžu - Musíš, mávám tady tou placičkou - Dobře, co chceš? - Dostaň mne za jedním týpkem - Dobře, hotovo - Ahoj Johne - Ahoj týpku - Co chceš? - Jak se dostanu za nějakým dalším týpkem, které je nad Stolem? - Jdi do zemdlení pouští, buď si tě najde nebo chcípneš - Díky - Teď musím zastřelit psa, protože mi ho Sofia nechce dát jako odměnu - Pes přežil, protože má neprůstřelnou vestu, a my teď zabijeme tebe a asi tisíc dalších lidí - (...) - Ahoj Johne - Ahoj nějakej další týpku - Co chceš? - Abys mne zachránil před Stolem - Dobře, ale ufikneš si prst a zabiješ svýho kámu Winstona - Dobře - Ahoj Johne - Ahoj Winstone - Zabiješ mne? - Ne - Dobře - Jestli se oba dva nepodřídíte Stolu, pošleme na vás mraky drsnejch týpků, aby vás zabili - Dobře, my strávíme asi poslední půl hodinu filmu tím, že je budeme zabíjet - Konec... 40% ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Obecně bývá, že jednička je nejlepší. A když dvojka překoná jedničku, stává se z toho kult. Ale co potom, když je i trojka lepší než jednička a dvojka? Po předchozích dílech jsem se obával, že to nebude mít pořádně co nabídnout a hluboce jsem se zmýlil. Všechny palce nahoru a k tomu obrovská poklona. ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem důstojné zakončení, ale to nepřišlo. Skvělé oživení přinesla Halle Berry a její mazlíčci, nicméně bylo toho celkově málo. Tvůrci vsadili na trochu humoru a netvrdím, že to je špatně, ale mě to moc nenadchlo. Ze začátku jsem se těšil na 130 minut, nakonec to bylo dlouhých 130 minut. Dvojka zůstává nepřekonána. ()

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama