Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (997)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Po ukrutne zábavnej jednotke a dvojke som sa odhodlala pozrieť aj trojku. Mala som menšie obavy, keďže zvyčajne sequelom dochádza dych. Z toho dôvodu ma príjemne prekvapilo, že sa tak v prípade Johna Wicka 3 nestalo. Je síce pravda, že sa jedná o mierne "slabší" diel a v prvých 30 minútach som premýšľala, či tam bude aj nejaký dej, ale nakoniec to vypálilo celkom príjemne. Dej sa krásne rozbieha po navštívení Casablancy, aj keď taká bojová scéna, na ktorú sme zvyknutí príde až v hoteli. Vtedy som mala naozaj aj mierne zimomriavky a nevedela som sa na to vynadívať. Hudobne trošku tento diel upadá oproti predchádzajúcim a ja by som osobne skrátila niektoré bojové sekvencie (hlavne ten úvod). Koniec mi pripadal veľmi predvídateľný. V každom prípade som sa bavila. Pri vete "Guns! Lots of Guns!" som sa veselo zasmiala :D 70% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Hey John. It was a good fight, right?" "Yeah!". "John Wick: Chapter 3 - Parabellum" je ďalším silným prírastkom do slinej akčnej série, ktorá sa pomaly stáva novou kultovkou. A vyzerá to tak, že pokračujeme ďalej. Opäť platí to čo pri posledných filmoch. Akcia je vynikajúca. Práca s kamerou stojí za to. Keanu Reeves je vo svojej životnej role a dáva do toho všetko, čo má. A funguje to skvele. Okrem toho ten svet, ktorý je tu vytvorený so svojimi pravidlami a možnosťami. A ja im to úplne žerem. Čo sa týka nových vecí, tak by som mohol povedať, že Halle Berry je tu absolútne vynikajúca a vďaka nej tu máme pre akciu skvele využitých psov. Miestami to bola nádhera sledovať. Okrem toho je skvelou postavou, verím jej všetky momentky a dala do toho celé svoje srdce. Klobúk dolu pred Halle Berry a patrí medzi highlighty filmu. Charon je rovnako ako počas predošlých dvoch filmov skvelý a okrem toho záverečná akčná časť je absolútny top. Je to radosť sledovať, je zainvolvovaných veľa zbraní a všetko to šlape. Problémy filmu? Je ich tu pre mňa pár. V prvom rade úvodné akcie. Nie sú zlé, ale mám pocit, že jednotlivé techniky boja sa začínajú opakovať. Vidieť vrhanie nožov raz je super. Vidieť to desaťkrát je už trošku nuda. Konský kopanec je skvelý. Druhýkrát už až tak nie. Ďalším mínusom je pre mňa postava, ktorú hrá Asia Kate Dillon. Kedykoľvek sa objaví, chcem sa posunúť niekam inam. Jej monológy ma nebavia, jej postava ma otravuje a pre mňa to film spomaľuje a posúva na nesprávnu koľaj. A potom je tu scénka na hlavnej stranici, kde budú pred ľuďmi zavraždení zabijaci. Ale očividne to nikomu nevadí. Všetci sa správajú, ako keby sa to tu dialo každý deň a už to nie je nič nové. Ich sa to netýka tak pohodička. Okrem toho sa však nemám moc čo sťažovať. Vyzerá to super, dokonca sa do toho tvorcovia neboja pridať nejaký humor a prebývať v tomto svete ma vždy baví. Ak máte radi akčné filmy, myslím si, že je to film, ktorý sa rozhodne oplatí vidieť v kine. Hodnotenie: A- ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Teda po skončení filmu, sem chtěl víc všeho, víc střelných zbraní, víc sečných a bodných zbraní, víc šílených/vtipných zabijáků, víc hlášek, víc vtipů, víc akce a víc psů. Ono tedy vidět film jednou nestačilo, takže až po třetím zhlédnutí, se cítím dostatečně uspokojen, ale na jak dlouho ? Ale abych zase nechválil a neslintal, příběhově se to nikam nepohnulo, spíš si každá postava ujasnila, jak na tom vlastně je a kam vlastně patří. A ta rychlá změna z New Yorku, do nějaké Arabské země/pouště, je silně do očí bijící. A to je asi tak vše, co by šlo vyčíst a filmová sérii tímhle určitě končit nemůže, protože tenhle film je jenom příprava na válku. Největší cliffhanger ve filmové historii a to jako vůbec. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Všeho moc škodí platilo už u předešlého dílu, ale tady to platí ještě několikanásobně více. Ten akční balet je tak neskutečně dokonalý, křečovitě kýčovitý a pod tunou pořád toho samého a celé té stopáži film vlastně nudí téměř od začátku. Tady je fakt vše tak krásně perfektně naučené a nepřirozené a pro mě to působí hrozně amatérsky a zpracované jen aby se oko krásně koukalo. Wick utíká tam a támhle, jednou dokáže perfektně zmizet a promenádovat se na veřejnosti, jen aby v další scéně kam vstoupí, tam byl nějaký nájemný vrah a věřte mi, i kdyby se Wick schval do té nejtemnější sloní prdele, bude tam nějaký ten vrah s hodinkami. Kamkoliv vstoupí, všichni ho znají a to dokonce i na druhém konci světa uprostřed pouště, kde si prostě jen tak sedí partička šejků a sedí a sedí a čekají. Přichází taky naprosto přirozená Posuzovatelka, která jen stojí a čumí, ladně posune minci jen aby se z ní všichni posrali a pak opět přirozeně čumí a civí. Nemluvím o situacích, kdy stačila kulka do hlavy, ale ne, radši budeme bojovat s noži a meči. Radost mi udělal Mark Dacascos, dlouho jsem ho nikde neviděl, ovšem závěrečný souboj byl celkem odfláklý, ale možná byl dobrý, jen už jsem byl z toho unavený protože film evokuje stopáž minimálně deseti hodin jelikož všeho co tam je, je tuny a přehršel. Ovšem bitku s Yayan Ruhianem (51 let) a Cecep Arif Rahmanem (47 let) jsem si náramně užil, ti dva jsou neskuteční. Jako na oko je to asi krásný, ale ta dokonalost a vše jak sedí perfektně pro svůj účel celý film sráží a to nemluvím o tom, že Wick si ani jednou nevymění a nesundá sako a kravatu aby mu to vše bylo pohodlnější, je to prostě borec a bůh viz boj na motorkách, kde Wick krásně devadesátkově se ohání sem a tam a ani jednou neztratí kontrolu nad motorkou a stále jede rovně na zcela prázdné americké dálnici. Tohle je skutečně ještě bizarnější než serie Rychle a Naftovitě. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Z Johna Wicka se stala slušně vydělávající značka, takže si tvůrci nemusejí dělat tolik starostí s rozpočtem a kaskadéři se mohou vyřádit. Akční scény jsou tady mimořádně lahůdkové a je radost se na ně koukat. Nešvarem sérií ovšem bývá narůstající délka dalších dílů a i tady už se tvůrci dostali za hranici pro podobnou jízdu rozumné stopáže. Jestli bude mít čtyřka dvě a půl hodiny, tak už na ni nejspíš nepůjdu. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Taková ptákovina. Jiné slovo nemám. Ale ta choreografie boje je neskutečná, nadčasová, přelomová přímo. Ta epika je taková - no, ještě s láskou vzpomínám na Jamese Bonda a podobné pohádky akčního typu, které mi kdysi rvaly vlasy. ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Ku koncu je to už fakt otupujúci overkill. Po akčnej stránke (hand-to-hand combat, gunplay) ide o vrchol série, ale i žánru obecne. Variabilita súbojov a ich špičková choreografia robí z tretieho Wicka kaskadérsky showcase, o akom profíci z branže snívajú celý život. Keanu zraje ako víno do takej miery, že aj over-the-top epizódy ako jazdu na koni v uliciach New Yorku budete považovať za naprosto akceptovateľnú súčasť repertoáru Johna Wicka. Každopádne, je to overload. Dvojka mi sedela o čosi viac: bola kompaktnejšia, s viac noir atmosférou. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Musím uznat že oproti druhému dílu, jsem se tady aspon bavil.. nad tou přehnaností. Je to jakoby si hrál hru a dal bys obtížnost na very easy. John tam všechny kosí bez jedinýho škrábance, pobíhá tam a je prostě nesmrtelnej, ta choreografie byla celkem lačně pomalej tanec, přestřelky byly fajn a díky nim to uteklo, příběh je.. za mě nuda. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To isté po tretikrát a snáď aj naposledy. Zas jeden mŕtvy pes, zas streľba z automatických zbraní kľudne aj na vzdialenosť 20 cm, aby Wick proste s určitosťou trafil. Zas strieľanie tak 200 guliek za sekundu a záhadne nikto nikdy nedobíja. Dej, príbeh, scenár, všetko tu je o ničom. Film dobrý akurát tak pre fanúšikov akčných hier. Pri nich tiež rozmýšľať netreba. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jak často se stává, aby třetí díl byl tím nejlepším? Když tak přemýšlím, nenapadá mě žádná taková série, ale John Wick do této kategorie rozhodně spadá. Příběh je ještě přímočařejší než kdy předtím a vyjma nějakého bližšího přiblížení, jak funguje svět Johna Wicka se jedná o boj jednoho proti všem a to od začátku do konce. John Wick střídá lokace a jedna akční scéna překonává tu další. Fajnšmekři si užijí spoustu bitek tělo na tělo a divák nestačí obdivovat neuvěřitelnou práci kaskadérů, kameramana, režiséra a samozřejmě herců v čele s mistrem Reevesem. Akce je neskutečně nápaditá a využívají se v ní palné zbraně, nože, sekery, koně i psi a každá další překonává tu předchozí a pro dobro tvůrců je až na pár výjimek bez výrazného použití počítačů, což je v dnešní době obdivuhodné. Jedinou vadu bych tak viděl v některých mírně WTF scénách a paradoxně i v tom, že té akce už je tolik, že minimálně ke konci už diváka i přestane zajímat. Pořád je ale John Wick 3 vrcholem akčního žánrů a myslím, že ho jen tak nic nepřekoná a může se směle řadit vedle Ethana Hunta i Jasona Bournea a jiných průkopníků moderního akčního filmu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pro první dva díly Johna Wicka bych dýchal, hlavně dvojka mě absolutně strhla a z kina jsem odcházel doslova nadšenej, v euforii a doma jí sjíždím i dvakrát třikrát za měsíc. Bohužel trilogie, která z Keanu Reevese udělala doslova akčního boha nemohla snad dostat horší třetí díl. Začátek sice perfektně navazuje na konec dvojky, akce je opět brutální a dokonalá a stejně tak soundtrack, jenže děj si zase odskočil někam na svačinu, drsnost Wicka z jedničky a epičnost dvojky je pryč. V příběhu se objeví několik postav, které nemají žádný větší význam, hlavní záporák je tady Mark Dacascos, který vypadá jak po boji s leukémií a ve finále je hlavní záporák ohyzdné holohlavé něco. Reevees vypadá ve filmu neskutečně unaveně a má dvě brady, strašně zestárnul a vyloženě nestíhá ani 55. letého Dacascose. Čekal jsem, že po ultimátní dvojce která se ve všem povedla na 100% nás čeká trochu pád dolů, ale ani jako člověk který postavu Wicka miluje jsem to nedával, místo epické akce a brady dole, se kino smálo, ano i já se smál, né snad že by to bylo trapné, ale ona ta akce je už tak šíleně ujetá, až je vtipná a myslím si, že komedie tohle být nikdy neměla. Začátek boží, hudba boží, Halle Berry a její psi boží, Dacascos zadostiučinění v lepším filmu fajn, zbytek strašný zklamání. Ale jako fakt veliký. Jednička všechno začala, dvojka to překrásně rozvedla a trojka to měla epicky uzavřít. Terminátor Wick měl zničit celou organizaci, vystřílet nějaký jejich sídlo a postavit se brutálnímu protivníkovi. To jsem čekal. A ne překombinovanou slátaninu ve které Wick dostává na prdel, přijde o prst, spadne ze střechy a s Morpheusem se schodne, že jsou nasraný. Zbytečně tvůrci chtějí peníze a čtvrtý díl a po tom co nám sám Keanu tvrdil je to facka. Škoda, čekal jsem epický finiš, ne bezduchou návnadu na čtyřku. 65%. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jediným principem zůstává hon a jediným lákadlem akce; sice precizní svým provedením a vynalézavá ve změnách prostředí, ale pořád jen štvanice se souboji vedenými vším, co je právě po ruce. Navzdory brutální i vtipné choreografii pracující s pointami se při více než dvouhodinové délce stává monotónní.psi, kteří po boku Halle Berryové oživí jinak zdlouhavý masakr ve střední části. V neposlední řadě si pak zahrají vděčné kulisy od baletního divadla přes Casablanku po písečné duny. Slabší chvilky ovšem nastanou, kdykoli se Keanu Reeves a jeho spoluhráči školení spíše ve fyzické kondici chtějí vypovídat, vesměs s osudovým výrazem. Nekonečné interní čistky, zápletka vůbec připomíná odborářskou zvpouru. Nicméně nad obsahem těsně vítězí silná stránka série, totiž její výtvarná a světelná stylizace, která promyšleným bitkám přidává na podobě vycizelovaného krvavého baletu rytmizovaného hudebním podkresem smyčců. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Není mnoho filmů, kde bych si já řekl, že má až moc akce, ale zde to vskutku platí. JW3 si hledá záminky všude kolem sebe, aby nechal Keanua řezat, střílet, mlátit, házet, likvidovat; hlavně ty časté a konečně fatální nákopy rozkroků se vyjímaly. Příběh se tu nedá ani nazvat příběhem, protože za celou dobu se nám John přesune z bodu A do A a půl, aby se vrátil zase do bodu A a zjistíme, že těch pár drobných vykecávek slouží jen k tomu, aby si John na pár minut odpočinul, zacelil rány a přišel na to, že se stejně za chvíli bude rvát znovu. Nelze se divit jemu, ani divákovi, protože bojové choreografie jsou naprostý top. Domníval jsem se, že není možné každým dalším soubojem dostat další a další inovace a kreativity; ó, jak jsem se mýlil. Bitky jsou dlouhý, přehledný, agilní jak od Jackieho Chana a nebýt pár momentů, kdy evidentně soupeři Johna "šetří", tak by nebylo co vytknout. Jenže film, který se tváří a předstírá, že nějakou mytologií a obsahem disponuje, a že to není jen masokombinát na akci, musí dodat aspoň něco hmatatelného v této formě a to se zde za žádných okolností neděje. Z tohoto důvodu JW3 nemůžu vlepit ani případně polehčující "béčkovitost" a sáhnu ke kompromisní průměrné známce. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Johna Wicka je znovu pořádná akční jízda. Kdo miluje tuto sérii, bude velmi spokojen a pravděpodobně ne naposledy. Čtyřka totiž ťuká na dveře - a pozor přijde Baba Jaga!:o)) PS: Pozor: John Wick chodí do knihovny! Tak začněte taky!:o)) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Charizmatický Keanu Reeves je absolútny frajer, drsný, štýlový, berie sa z nadhľadu, čo je pri vážnych akčných filmoch na prospech veci. Avšak v Parabellum sa akcia, ktorá je dominantná, čoskoro zunuje, lebo má stále rovnakú choreografiu, a tento fakt ma príliš neteší. Tretí Wick je epizódkou v strede rozprávania, na základe úspechu je možné pokračovanie, osobne by som si želal posun v deji... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Johna Wicka se moc nezaměřuje na příběh, ale především na akci. A ta je opravdu luxusní, je tam jeden souboj za druhým, vidíme střílečky, kung-fu, bitky s mačetama, nožema, prostě od každého trochu. A ten kdo má rád akci a souboje, tak ten si bude chrochtat. Já mezi milovníky akčních soubojů patřím, takže já jsem s filmem naprosto spokojen. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Pro mě slabota a propadák. Keanu snažil ses nic proti tobě, seš třída a bylo to vidět. Jenže nevím, či nastává nová byť erková Éra akčňáků, nebo se holt Chadova ruka utla. Gumový nesmrtelný hrdina je spíš k smíchu a bojovka nonstop dvě hodiny v kuse se taky nedá brát vážně, natož s nadhledem. Takže buď z nás chlapec dělá vyšší sortu akčních fandů nebo totální blbce. Každému dle výběru...🙄😏🙈👍👎 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Souhlas s komentářem verbala. Je to hezky barevné, akční od začátku do konce, souboje často vcelku nápadité s různými obměnami zbraní i prostředí a člověk klidně spolkne i to laciné CGI, ale kurnik, proč to muselo být tak blbé, nelogické a bez děje? Každou chvíli jsem si říkal, proč on, když má hodinu čas, se někam neschová?. má snad geniální plán?, a proč kurnik zrovna do Casablancy?, a když už si ho v poušti najde nejvyšší, obklopený trapně malým počtem mizerně ozbrojených beduínů, proč tam najednou přísahá věrnost, jaký to dává smysl? Pořád jsem čekal, že bude flashback, jak vše vymlátil a vlastně sám, a ono nic. Tenhleten JW mi vlastně lezl na nervy a byl mi nepříjemný až nesympatický, protože neměl plán, všichni akorát doplatili na jeho pitomosti, a on se jen rubal bez rozmyslu. A vůbec, pořád se tam už jak dlouho mele o organizaci, mají tajné rituály, symboly a svatyně, ale vlastně netuším, jestli to je hodná, nebo zlá organizace, koho vlastně zprovozuje ze světa? Ta chlapobaba s rybíma očima jsem taky čekal, že dostane za uši, a ono nic. Vlastně to jednání postav nedává smysl, všichni se tváří strašně důležitě nebo jako by se snažili udržet koliku, ale celkově se chovají všichni jak malí spratci. Anjelicu jsem tady nepoznal (a btw, ty baletní scény jsem nepochopil), Ian se nějak hroutí do sebe, takže mě vlastně potěšil jen návrat bijce akčních kung-fu filmů 90. let s vykulenýma očima Dacascose. ()

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama