Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (997)

verbal 

všechny recenze uživatele

Po sračkovitě monotónní jedničce a vynikající pestré dvojce Jonatán Tampón satanžel znovu zbytněl v neinventivní díře a vrací se zpět ke kořenům. Kínovi tentokrát ani nesežrali psa, ani nevypálili Tugenhát, on jen šlápl na kuří hotel mezinárodní odborové organizaci nájemných vrahů, a tak si užívá intenzivní honění, při kterém se zase jen tupě dvě hodiny chová jako nesvéprávný pičus, unyle válí sudy a nezáživně střílí do hlav. Natočeno je to sice opravdu fantasticky, s baletní choreografií si fuckt vyhráli, aby to vypadalo jako úpa reálné kočkování v Mumulendu, ovšem už tak po hodině to furtdokolové, nachlup stejné scifi-džitsu ad absurdum bez výraznějšího děje jednoho dost otráví. Oproti druhému dílu i kulisy stojí za vyližscénografa, a kromě tří vskutku vypečených momentů – kulohryzní pejsci, koňské kungfení a zabijácký tandem indonezských chcípáků – se není moc čím kochat a je to téměř stejně nevýrazná kolovrátková pruda jako jednička, byť skvěle nasnímána. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

John Wick v prvním díle neskutečně potěšil a nakopnul pomalu uvadající kariéru Keanu Reevese. Druhý díl celou látku posunul ještě dále a opustili jsme prostředí New Yorku a vydali se na chvilku i do Itálie. Celé to navíc opatřil až uměleckým artem a krásnými záběry. Trojka zašla celosvětově ještě o kousek dál, ale bohužel úplně nezvládla příběh. Začíná na mě působit překombinovaným dojmem, přestože akční scény jsou stále na hodně vysoké úrovni, i když na mě tedy nepůsobilo reálně, aby Reeves zmastil dvě indonéské mlátičky. Celou africkou odbočku v ději považuju za ztrátu času, jen proto aby i v půlce filmu byla nějaká akce. Tuším že se sérií, pokud bude nadále bobtnat, to půjde dále z kopce, pokud ovšem neangažuje schopné scénáristy. Tady rozhodně nebyli. 75% ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Po dějově nasírací dvojce je trojka v rámci svých velmi limitovaných možností dílo mající hlavu a patu. Pokud tedy přistoupíme na řád světa organizovaného zločinu, jak je nám tu představen. Největší plus filmu jsou ovšem ty přesahy do žanru komedie, které dodají švih kdejaké konině. Myslím, že v příštím díle čeká konec toho frajera z pouště. Chtít po člověku, jehož smyslem života je vzpomínat na mrtvou ženu, snubní prsten, je jasná sebevražda. Druhý adept na mrzký konec je potom ona hysterická arbitryně. Jedna naznačená otázka zůstala bez odpovědi - naučil ten japonský kuchař samuraj někoho ze svých žáků vařit? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hm, takže došlo nejen na třetí část, ale chystá se, jak jinak, čtvrtá. O příběhu ani nemá cenu psát, jelikož vše se točí jen okolo honiček a zabíjení. Tempo chvílemi připomene Zastav a nepřežiješ, anžto Reeves je téměř v permanentním běhu. Ostatně Reeves se zde proměnil v definitivního nezničitelného mutanta, a přesunul tak snímek do čisté sci-fi. Spolu s ním mají nadpřirozené schopnosti i mnozí jeho protivníci. Potěšila mě A. Hustonová, ta stará čarodějnice má pořád jiskru. Nu a Berryová se potácela někde mezi Bond Girl a Storm. Objektivně 2*, ale já si užíval ty velkolepé akční scény ať už na motorkách, v hotelu či na cestách, o dokonalé souhře cvičených psů nemluvě. Za ně především dávám...3,5*, zaokrouhleno na slabší 4*. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Všechno to začlo zabitím štěňátka a ukradením Mustangu. O tom byla jednička. Ve dvojce John zahřeje klouby na správnou provozní teplotu a tak nějak musí pokračovat v tom co začal, respektive s čím si začala partička ruských mafošů. Trojka je o pouhém nesení následků. Prakticky ihned po úvodních titulcích začne zběsilá akce a já si zase musel vzpomenou na chudáka Marhoula a jeho Nabarvené ptáče. Zatímco jeho téměř ukřižovali za to podotýkám jen naznačované násilí, John Wick je asi jiná liga. U něj z kin třesoucí se kritici zřejmě neodcházejí. Já tedy nic takového nikde nečetl ani neslyšel. A to mi sakra věřte, tady se nenaznačuje. Když štvaný John na nějž je vypsaná odměna někomu vráží kudlu do oka, tak mu jí tam vráží. Když někomu bodá dýku do lebky, tak druhou pěstí zhusta bouchá do kudly aby už sakra projela lebeční kostí... A když je nejhůře, zneužije k násilí i zviřátka. Že komisař Rex umí trhat ví i malé děcko, ale jakou zbraní umí být Hatátytlá, to už leckdo neví. John ano a proto se mu z každé další situace daří unikat. Jenže. Za čas vám ty akční likvidace hord útočníků začnou i přes originálnost jednotlivých smrtí připadat jako nuda. Prostě je jich moc. Mrtví jdou do desítek, naštěstí se mění jak útočníci, tak lokace. Jakoby jste sledovali nějakou akční počítačovou hru a postupovali po různých patrech stále dál a dál až k bossovi. Co mně zaujmulo tak to byla americká vlajka v ústředí řádu, myslel jsme že takováto organizace je apolitická a nadnárodní... :-). No a ty jejich dálnopisy připomínaly tiskárny České pošty na nichž vám potvrzují dobírku. Ale třeba v tom byl nějaký záměr. :-) Sice to tedy šlo místy do stereotypu, ale i trojka si naplno udržela tempem moji pozornost a smekám před výkony Keanu Reevese, přeci jen je mu chalanovi už pětapadesát... Jestli je ale něco jisté, tak že nás čeká čtvrté pokračování. Hádám, že bude tentokráte hlavně v Continentalu a těším se na něj. Dávám tedy za 4 průrazné kulky co projdou i kevlarem asasínů řádu. * * * * ()

Galerie (234)

Zajímavosti (34)

  • Scéna, v ktorej John Wick (Keanu Reeves) rozoberá staré revolvery, aby si z nich poskladal jeden funkčný, odkazuje na scénu z filmu Dobrý, zlý a škaredý (1966), konkrétne na tú, v ktorej si Tuco (Eli Wallach) skladá v obchode vlastný, ideálny revolver. (ČSFD)
  • Podtitul je odvozený z latinského „Si vis pacem para bellum“ – „Chceš-li mír, připrav se na válku“. Tuto větu řekl i Thomas Jane (Frank Castle) ve filmu Kat (2004). (CrypzzXD)

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama