Reklama

Reklama

Malá mořská víla

  • Česko Elixír života (více)
Trailer 1

Mladý novinář Cam nalézá lásku a zároveň lék pro svou nemocnou neteř v jednom akváriu v cirkuse. K získání přízně mořské panny mu ale v cestě stojí zlý čaroděj... (TV Prima)

Recenze (18)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Příběh okolo cirkusu není špatný ale nedokáže si vybudovat atmosféru aby člověk měl zájem i když novinář i k lásce cestu si najde protože Poppy je krásna tak film je normální podívaná protože ani v pohodě malá sestra moc nepřidá. Myslím si že mohly vytřiskat mnohem víc. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl malá copatá holčička, co si hraje na malou mořskou vílu, asi bych dala o mocinky větší hodnocení. Bylo to hezoučké a takové jako nešťastně romantické. Jen jsem nějak nepochopila, proč asi ve dvou třetinách filmu najednou říkali něco o vaginální suchosti. Myslím, že to je, když je mořská víla moc dlouho na suchu, ale zeptám se na to maminky, abych to pak mohla holkám v družině vysvětlit. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Na realizáciu tohoto filmu pravdepodobne niekto  minul celoživotné úspory. Pravdepodobne niekto z nižšej strednej triedy. :D:D ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na začiatku sme v animovanej časti mohli vidieť, ako tvorcom evidentne dochádzali pastelky. Tak málo farby nebolo ani v Chaplikovych filmoch. Potom sme prešli do ešte horšej rozprávkovej hranej časti s jedným nepekným dievčatkom a Poppy Dreyton ako poslednou pannou na zemi nad 15 rokov. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Dost špatný film. Příběh by byl relativně zajímavý, bohužel je tam hrozně moc plot holes a nesmyslů. Herecké výkony jsou špatné a CGI ještě horší. Děti to možná zaujme. Ale mě ne. 2* ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Me to fakt mrzi, ze to musim rict, ale byla to nuda. Zaujal me namet a herci, tedy William a Poppy, a ti byli ok, ale jinak to byloa dost desne. Scenar byl prostoduchy a cely pribeh proste nedokazal cloveka vtahnout. Skoda. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nechápu tady ten hating jako chápu,že to netočil Disney má to své chyby, ale zase těch 41 procent co to má aktuálně si to nezaslouží jsou daleko horší filmy co mají daleko více procent a jsou horší. Bohužel to kazí zhruba posledních 15 minut, které vypadají tak blbě jako v nějaké levné fantasy do té doby je to, ale milý koukatelný film s sympatickými postavami. Chtěl jsem dat 80 procent, ale ty triky na konci to podělaly tak 20 stahuji dole. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Nebudu řešit SGI a výkony herců ve vedlejších rolích. Ustřední trojice byla za mě obsazena velmi pěkně. Jen mi tam nesedělo obsazení záporáka a jeho pochopa. A "akční" scény (ano vím, že je to pro děti, ale když už tam tu akci dají, tak ji nemusejí až tak okatě flákat ne?). A co mě mrzelo, že na to jak byla zápletka zajímavá ji scénář celkem dost pohřbil :/ Ale i tak jako pohádkofil jsem byla celkem uspokojena a ve srovnání s jinými věcmi je to ještě celkem dobré. (Kdyby se hodnotilo na procenta, tak dávám takových 55) ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Byla by to moc hezká podívaná, nebýt zkratkovitého řešení příběhu, dialogů.. a vlastně všeho. Působí to tak dojmem, že to bylo stvořeno na poslední chvíli a nikdo si s tím už nedal tu práci. Ale je to velká škoda, velká! ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Film má dvě půlky. První je v pohodě, fajn a zajímavá, zato ta druhá je plná klišé, předvídatelná, nudná a divná.. A tak dejme tomu, že to je pro děti a není to tak hrozné...50% ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Unn 

všechny recenze uživatele

Nakonec vcelku milá pohádka. Svoje kouzlo to mělo a malým fanynkám mořských vil se bude určitě líbit. Hlavní herečka je příjemná a efekty kolem ní se mi líbily. Většina tvůrců je téměř neznámá a je to tedy na pohádce dost cítit a některé scény působí dost lacině a herci těžkopádně. Jediná výraznější herečka je Shirley MacLaine, ale to moc nepomohlo. No, je to tak napůl cesty, za tři. ()

Reklama

Reklama