Reklama

Reklama

Trollové a kouzelný les

  • Norsko Troll - Kongens hale (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Odpradávna leží kdesi v hlubokých lesích království trollů. Nikdo z nich nežere děti, ani nedrtí kameny. Mimo dosah a zájem lidí si v přítmí a stínu užívají spokojeného života a veselí pod vládou krále Gromma. Někdo má jednu hlavu, někdo dvě a někdo tři hlavy, někdo je trochu kouzelný a jiný vůbec, z někoho jde trochu hrůza, když se špatně vyspí, někdo už začíná věkem kamenět. Kryjí se před sluncem a dobře se baví. Jednoho dne ovšem oblíbený král kvůli zradě a nastražené pasti zkamení a na jeho syna Tryma čeká velké dobrodružství. S pomocí přátel musí projít zakázaným kouzelným lesem, až na hranice světa trollů a lidí, získat zpět králův ukradený zkamenělý ocas a do tří dnů ho přinést zpátky. Pak králova kletba pomine. Trym byl vždycky jeden z nejveselejších trollů, teď ale musí legrácky stranou. Stojí před ním les plný nebezpečí, nástrah a trollích strašidel. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (10)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Animák ve kterém postavy brkají ,prdí a zvracejí a , který je tak vhodný pro maximálně 12 leté děti do toho si přidejte sexistické narážky (musíme najít ocas mého otce ocas mého otce nikdy nenajdeme) . Celé je to o tom , že jeden kripl má otce , který je král a je ve všem nejlepší a bratrance, který není král je ve všem druhý a štve ho to. Tak jednou toho otce sesadí a nechá zkamenět a prohlásí se králem dozví se to ten kripl a hledá otcův ocas ještě s jakousi čarodějnicí a dvouhlavým kriplem s inteligencí splachovacího zařízení. Vykrádá se zde jak Angry Birds (způsob jakým jedna postava cestuje) tak Shrek tuším 3 (scéna jak někoho poblije dítě) a dalo by se pokračovat a hlavní záporák se psem jsou nápadně podobní těm z animáku Scoob. 0 procent ()

E lan 

všechny recenze uživatele

No to byla havárie. Král zkameněl, u toho mu upadl ocas, jeho syn pak bojuje a přátelí se s různými nepochopitelnými potvorami a u toho se stále prdí a krká. Navíc podprůměrná animace a špatný příběh... Brrr. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Veľmi chabé animované predstavenie. Rozprávka plná infantilných scén, dosť značných nechutností, animácií na úrovni priemerného televízneho seriálu, nedotiahnutých a aj dosť zbytočných charakterov jednotlivých postavičiek a tiež aj nevýrazný hudobný podmaz. Asi som od toho nečakal nejako veľa, ale aj to málo ma sklamalo. V rámci žánru len trápny podpriemer, ktorý vo výsledku nemá čím zaujať. 30 % ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele

Tak to bola pecka... Viem si možno predstaviť ako to beží v telke niekde v detskej izbe kde sa nato nikto nepozerá. Rozhodne nezaživne nudná vec ktorú človek starší ako pol roka nemôže dopozerať. Sám som to nedal ani na štvrtý pokus a to sa považujem za celkového fanúšika animovaných filmov a podobné sračky ma väčšinou dokážu solidne zabaviť. 1/10 ()

BlackBarron 

všechny recenze uživatele

Vcelku normální dětský animák se zajímavým příběhem. Dle hodnocení jsem to čekal horší. Když člověk nemá co sledovat či má chuť na pohádku, tak tohle vcelku ujde. 65% ()

Reklama

Reklama