Reklama

Reklama

Recenze (7)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Už po 5 minutách lze předpokládat, že se jedná o amatérskou sračku. Po 30 minutách jste si 100% jisti. Tito rádoby herci, nemají na svém profilu ani hodinu z hereckého kursu. 43% na IMDb? Zřejmě do hodnocení byli zapojení kamarádi PeterPaula a Tonyho Shakerů. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mikrorozpočtová chujovina, v ktorej je aj tých pár nádejných momentov úspešne zruinovaných iritujúcim, amatérskym, nehereckým osadenstvom. Ledva jedna. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ještě mnohem horší, než jste čekali. Pichlavý vánoční jehličnan do mrtě opadal, když s ním bratři Shakerovi mocně "šejk(r)ovali". Je nevzhledný a neslušelo by mu to, ani kdyby se bratrské dvojici podařilo na něj zavěsit ozdoby v podobě pěkných a pořádných zabití. Po dlouhé době horor, na kterém je mimořádně obtížné najít nějaké pozitivum. Začnu castem, jeho dívčí část působí, jako by se právě vrátila z pornocastingu, kde plnila vše, co si režisér usmyslel. V jejich tělních otvorech postupně skončila Rubikova kostka, klíčenka s Bartem Simpsonem i hranaté mýdlo. Mužské osazenstvo je naprosto nemyslitelné. Celá tahle studentská parta, která zabloudí do starého hotelu a kterou bude nahánět blb v masce Santy, je fascinujícím způsobem retardovaná a nesympatická. A kde se vlastně výletníci hodlali ubytovat, to byla záhada. Dobrou polovinu filmu musíte přestát jejich plky, nudný průběh k první vraždě lze jen těžko přestát. Ovšem pokud to hned po úvodní scéně nevypnete, ostatně už ta nevěstila nic jiného, než dementní amatérskou mršinu. Film jel stále na jedné neumětelské koleji, vůbec se nijak nezlepšil ani s příchodem prvního zabití. Otřesné, nenápadité a debilně provedené vraždy spíše inklinovaly k reklamě na marmeládu. Pozitivum bych našel, postupně to nabralo tempo, jenže to pořád neznamená, že by film byl jakkoliv kvalitní. Koho mohlo zajímat, jaký debil se skrývá pod maskou?! Identitu vraha můžete úplně pominout. Pranic na ní nezáleží. A to se mně u slasheru už dlouho nestalo, abych měl k zabijákovi tak lhostejný přístup. Ke všemu špatnému se k tomu ještě přidala dějová nepřehlednost. Náhle totiž zjistíme, že jsou na scéně hnedle dva maskovaní zabijáci. Pointa, která souvisí s výskytem toho druhého, je krajně nepůvodní. Došlo i k tomu, že nebylo jasné, jak dopadly některé postavy, jak zhebly, případně kam se poděly. Střih, kamera a režie jsou tak ve vzácném nepoměru, až divák jen tupě zíral, co mu bratři Shakerovi, kteří si pro sebe napsali i role, naservírovali za úděsnost. Jasně, nedá se srovnávat počin z nezávislé produkce s filmem zaštítěným studiem, jenže to určitě neomlouvá nikoho za příšerně odvedenou práci. Krutě nepodařený vánoční slasher. 1/10 ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Parta jelit si jede uřezat pár vánočních stromků, když v tom si všimnou na nedalekém kopci opuštěného baráku. A tak počkají na setmění a vyrazí na průzkum. No a potom někdo řekne "Zahrajeme si na schovku.". Takže zápletka jako vždy originální, ačkoliv od nízkorozpočtového slasheru se asi nedá nic převratného čekat. Úvod sice navnadil a dával tak trochu tušit, že to sice bude sračka, ale taková ta z ranku zábavných. Ale bohužel. Vraždy o ničem, herci příšerní a nefungovalo ani kýžené kouzlo nechtěného. Odpad jak vyšitý. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo peklo 6 lidí v opuštěném hotelu s 1 (postupně i druhým) zabijákem v masce Santy (vypadá spíše jako bezďák) . Zhruba 40 minut musí člověk poslouchat jen blbé plky zakončené většinou sprostými slovy (asi to mělo být cool není) a do toho občas zahraje jakási vánoční píseň nebo někdo řekne třeba ´´Rozbalte si dárky,,. O hereckých výkonech škoda mluvit jelikož žádné nejsou a ani vraždy za nic nestojí ( z 6 ukážou jen 1). 5 procent za úvodní scénu, která za něco stojí hned po ní to doporučuji hned vypnout nebo použít rychlo posuvné funkce. P.s. co taky čekat od chlápků co si to zrežírovali napsali si k tomu scénář ( i když mě příjde, že žádný nebyl) produkovali si to a sami si v tom zahráli. ()

CharlieSs odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem neskutečný nadšenec do vyvražďovaček, fakt že jo. Ale tahle odporná sračka byla moc i na mě. Dá se Camp Dread považovat za vyvražďovačku? Pokud jo, tak tyhle dvě stupidní sračky jsou nejhorší, co jsem kdy viděla. Jediný, co na tom bylo dobrý byl zvuk... jinak jsem si málem vyškrábala oči. Od 10 minuty je jasný, kdo je vrah. Bože, proč jsem to vůbec zapínala. Odpad jak vyšitý, fakt. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Nedám odpad, ale je to šit ako vyšitý. Nebolo tu čo pochváliť, možno na úvod peknú zasneženú krajinu. Horor pozerať takýto "horor". ()

Reklama

Reklama