Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Giorgio a Tito jsou otec a syn. V milánském bytě se střetávají dva zcela odlišné světy. Giorgio je úspěšný novinář, slavná tvář televizního pořadu, který se těší uznání svých kolegů a přízni přátel. Zato Tito je teenager ovládaný složitým souborem emocí, které odmítá vyjádřit či pojmenovat, zvláště pak před svým otcem. Je tak líný, jak jen teenager může být. Giorgio se mu ze všech sil snaží porozumět. Sní o tom, že ho vezme na výlet do Nasca Hill, ale Tito o to nestojí. Otcova přehnaná péče ho dusí a proto dává přednost skupince svých přátel, s nimiž tráví celé dny jedením, klábosením o ničem a hraním videoher. Dokud jednoho dne svému otci zničehonic neoznámí, že s ním do Ligurie pojede. Po sérii nehod a nedorozumění se otci se synem nakonec podaří najít způsob, jak spolu komunikovat... nebo se o to alespoň pokusí. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Podařený obrázek generačních rozporů dnešní doby. 1) 57letá Francesca Archibugiová (podíl na scénáři a režie) s pochopením, až bych řekl s láskou, přibližuje divákovi svět mileniálů a jejich rodičů v italské verzi. Je tu trocha vtipu, ironie, vášně a kapka nadsázky. Trocha veselí, hořkosti i dramatu. 2) Teenageři jsou přesvědčivě zobrazeni ve své snaze o zaujetí postoje i se svými vlastnostmi, které tolik iritují dospělé. Působí velmi autenticky. 3) Chování i reakce všech jsou velmi, velmi italské, ať už si pod touto nálepkou představíte, co chcete. 4) Jinak by ovšem zasloužili řemenem - všichni, mladí i staří. 5) Smečku pěkných kluků vede 17letý Gaddo Bacchini (syn Tito). ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

příjemná oddechovka,vtipné pasáže .Claudio Bisio byl ve své roli božský.Dobrá kamera.Já jsem si film maximálně užila.jen opět byly jen titulky ale o to víc můžete vnímat emocionální projevy Italů.Na jejich dabování je třeba opravdových fachmanů! ()

Akaja 

všechny recenze uživatele

Na takové rodiče by asi dnešní třicátníci stáli frontu. Postava otce synovi a jeho kamarádům všemožně vyhovuje až podlézá, kluk by přitom zasloužil tvrdší režim. ()

Reklama

Reklama