Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mel je výživová poradkyně a cvičitelka jógy, která se zařekla, že na nějaký čas přestane s randěním. Nedokáže totiž mužům říci ne. To ji už třikrát dovedlo do situace, kdy svému nastávajícímu utekla od oltáře. Damon Hadley je známý sukničkář, který se s oblibou posmívá všem kamarádům, co se usadili a mají děti. Sám se ženit nechce a je přesvědčen, že v případě potřeby dokáže změnit svou situaci ze dne na den. Uzavře sázku se šéfem, který tvrdí, že je nemožné, aby mu po měsíci randění řekla jeho vyvolená ano. Své předsevzetí, že už nechce nic mít s muži, poruší Mel v okamžiku, kdy se seznámí s Damonem. Během krátké doby se do něj bláznivě zamiluje. Když se ale dozví, že se stala předmětem sázky, tak už ho nechce ani vidět. Damon si záhy uvědomí, že se do Melanie opravdu zamiloval. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

JenYu 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru dobré. Moc hezká a sympatická hlavní hrdinka. Aktuální bio trend. Konec samozřejmě přeslazený, ale to už člověka tak nějak nepřekvapí. Líbilo se mi, že rodina ve filmu nebyla do počtu, že jsem z nich cítila nějakou emoci. ()

quip 

všechny recenze uživatele

To člověk jednou v sobotu ráno vzhlídne od novin a zapne na chalupě televizi. Musím říct herci sympatičtí, ale je to úplně nijaké. Člověk by od těchhle Hallmark/Disney ABC/LMN produkcí čekal trochu víc emocí. Takže v žánru mi letos jednoznačně ruluje těžce escapistické netflixí Falling Inn Love. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vsadit se s kamarády na bowlingu, že do třiceti dnů od začátku vztahu přijme žena žádost o ruku? Nakonec, proč ne. Takový mužský, když je někde na zábavě celý rozpumprdlíkovaný, dokáže vymyslet všelicos. Otázkou však je, jak se mu bude dařit. No, a o tom to v podstatě celé je. Protože je snímek zaměřený především na dámskou část diváků, daleko více je to ale o osudu oné vyhlédnuté sympaťačky. Avšak divačky takovéto snímky sledující jistojistě zbystří nad celou koncepcí příběhu. Nebylo už tady něco takového? Může to být sice jen zdání, neboť mnohé snímky se navzájem v lecčems skutečně vykrádají, ale v tomto případě se jedná o trefu do černého. Stejná scénáristka, stejný příběh, jen s nepatrnými kosmetickými úpravami, hlavně co se týče ročního období, kdy se to odehrává. Ano, jedná se o pět let starší taktéž televizní snímek ´A Bride for Christmas (2012). Tentokrát tedy letní atmosféra s jinými hereckými představiteli, jinak jedno a to samé. Spousta úsměvů, rozbujařelého nadšení, neuvěřitelných emočních situací, prostě veškerá televizní roztřepená červená knihovna za použití romantické šablony, jen tak na zabití nadbytečného času. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama