Reklama

Reklama

Zasněžené Vánoce

(TV film)
  • USA Snowed-Inn Christmas (více)

Obsahy(1)

Jenna má ve všem naprostý pořádek! Krásný budík, elektrický kartáček na zuby, vaří a peče vše možné a příbory uklízí přesně podle velikosti. Kevin je pravý opak. Oba pracují pro newyorský internetový časopis Epiphany. Od nadřízené dostanou společný úkol odjet do Aspenu v Coloradu a napsat tam článek na téma Vánoce. Přichází další důkaz, jak moc jsou oba odlišní. Ona se na cestu balí brzy a pečlivě, on své věci do kufru jen nahází. V letadle ona poslouchá hudbu přes sluchátka, on hraje digitální hru a má ji schválně nahlas! Přijdou ale turbulence a letadlo musí nečekaně přistát ve městě Santa Claus v Indianě. Jenna se samozřejmě bojí létání a v letadle má panický záchvat úzkosti, zatímco Kevin se jí směje. Na letišti v Indianě potkají paní Clauseovou. Ta dá oběma sladkosti a pozve je do malého zimního penzionu, který vlastní. Vyzvedne je její manžel Chris. Chris a Carol jim ukážou celý penzion, který je krásně vánočně nazdobený. Založil ho prý sám svatý Mikuláš, ale jelikož nemůžou najít certifikát, který se někam ztratil, nemohou dokázat, že je Santa skutečný, a proto asi historický penzion budou muset prodat. Jejich šéfredaktorka si tuto příležitost nechce nechat ujít, a proto je pověří, aby se o penzionu v Indianě dozvěděli víc. Proto se oba blíže spřátelí s Chrisem i Carol a oba se snaží zjistit co nejvíc informací o tom, jak penzion zachránit... (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Nenáročností neurazí.Obsahuje přesně to, co chcete vidět,když máte náladu na nějaký emotivní doják.Barvičky,světýlka,padající snížek,přelaskavý Santa.Děvčátko ,jejíž otec byl afroameričan a matka běloška nedokázali přesvědčit ,aby se nedívalo přímo do kamery a nesledovalo co se děje mimo záznam.Herečka Lenz ale vůbec nesedla výkonem k Walkerovi.Přehrávala a on byl absolutně normální.Scénář závěr filmu dokonale zazdil. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Plytká pohodovka. 1)  38letý Kanaďan Andrew W. Walker (Kevin) je nejen vyložený sympaťák, ale navíc má sexy postavu._____ 2)  Ať přemýšlím, jak přemýšlím, nemám víc, co bych dodal. ()

Reklama

romoren 

všechny recenze uživatele

Za mna jeden z najlepsich hallmarkovskych vianocnych romantakov, oba herci su velmi sympaticki, ladi im to spolu, spociatku sa hlavni hrdinovia nemaju v laske, takze dialogy vedia byt aj celkom vtipne. Vacsina takychto filmov je celkom odpad, ale tento mam naozaj rada. Rovnako odporucam dalsi vianocny film s Bethany J. Lenz, Five Star Christmas, ten je tiez vynimocne podareny. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nejlepší je když sněží a je modré nebe, a nebo vlézt někam do domečku a chválit stavbu a ne dokonalou vánoční výzdobu. No trocha chyb udělala film nedokonalý. Herci slušní a příběh pěkný, vánoční atmosféra pěkná, na pár malých nedostatků hodně pěkný film. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama