Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teenager se zoufale snaží udělat řidičské zkoušky, protože chce odvézt nejpopulárnější dívku školy na pool party. Příběh sleduje bláznivé dobrodružství dvou nejlepších kamarádů - Marka a Russella ve městě. Ashley, nejoblíbenější dívka ve škole, požádá Marka o odvoz na exkluzivní pool party. Markovo nadšení rychle pohasne, když si vzpomene na jeden drobný detail - po mnoha neúspěšných pokusech ještě neprošel řidičskými zkouškami. Je potřeba jednat rychle a efektivně. Mark s Russellem po velkém úsilí našli instruktora Glenna, známého pro jeho benevolenci na testech, ale v den, kdy se Mark pokusí udělat zkoušku, se Glenn dozví, že ho žena opouští. Je tak rozrušený, že nedokáže testy dokončit. Mark a jeho věrný stín Russell nevidí žádný jiný způsob, jak získat řidičák, tak se vydá za dobrodružstvím městem, najít Glenna a pomoct mu získat zpět jeho ženu. (TV JOJ)

(více)

Recenze (5)

PanX odpad!

všechny recenze uživatele

Demencia najväčšieho zrna. Nelogické, naivne, zlé.... Proste vyhnúť sa tomuto filmu najväčším oblúkom ()

Teachman odpad!

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 0/10 ... Vizuální stránka: 2/10 ... Soundtrack: 2/10 ... Didaktický potenciál: 0/10 ... Celkový dojem: 0/10. ()

Reklama

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Hnoj Cinema na začiatku svojej existencie sa dušovala kvalitným televíznym programom. Naozaj takéto niečo hlúpe odvysielať je ťažký hriech. Tento snímok patrí medzi tie, kde by filmári platiť divákom a nie naopak. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Ptáci jak víno, na tyhle dva brejlovce se nedalo dívat, katastrofa komedie. Příběh o ničem a herecký hrozny až to bolí, zkoušky na řidičák se promění v blbost první třídy. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo zaujímavé a bláznivé. Film bez hocijakej vážnej postavy. Všetky postavy boli komické a na každej som sa dokázal pobaviť. Zaujímavý štýl príbehu, ktorý sa mi celkom páčil :D 8/10 (Videné v TV, 21.7.2019, CZ dabing) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama