Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvanáctileté Karině Foley zemřel tatínek, který pracoval jako policista. Dívka od té doby touží stát se detektivem. Vyšetřováním je doslova posedlá, vyšetřuje vše a všude, což jí ve škole přináší jen problémy. Jednoho dne Karina zahlédne detektiva Simmonse, jak sleduje budovu, ve které má sídlit jakási elektronická firma. Protože Karina ví, že policie právě honí zločince, jenž pomocí dronů terorizuje městečko, rozhodne se také do vyšetřování zapojit. Doslova se snaží vnutit detektivovi Simmonsovi jako partner. Ten sice dívku odmítá, ale ve chvíli, kdy mu Karina dá několik dobrých tipů, nezbývá mu nic jiného než ji k vyšetřování vzít. To se ale nelíbí jeho nadřízené, policejní velitelce. Ta dokonce Simmonse postaví mimo službu. Když ale zločinec, který svými útoky dronů dohání vedení města k šílenství, Simmonsovi zatelefonuje, je velitelka ochotná Simmonse povolat zpět k vyšetřování... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tohle parazitování na názvech starých filmů jen aby se to prodalo je prostě oser. Samozřejmě to s prvním dílem absolutně nesouvisí. Jednička je podle mě dost nedoceněná a neprávem zapomenutá pohodová komedie, ve které Reynolds neskutečně hláškuje, esence 90. klišé z toho krásně cáká a navíc má film původní a výtečný dabing. Tohle byla trapná, uječená kokotina s naprosto příšerným scénářem. 1* za to, že už jsem viděl větší sračky a oba hlavní představitelé jsou sympatický. To je celý. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Otrasne nechutný a slizký film (hlavne kvôli postavám). Zápletka a chovanie postáv, vyrozprávanie príbehu sú absolútne príšerné. Zmysel filmu postrádam. ()

Reklama

Reklama