Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ukradená seizmická bomba rozpoutá peklo, které je schopna zastavit pouze profesorka Kate se svým manželem. Jen k tomu potřebuje přesvědčit šéfa tajné služby, aby jí poskytl atomovou bombu... Jemenští teroristé ukradnou seizmickou bombu, kterou aktivují ve chvíli, kdy na ně zaútočí americké komando speciálních sil. Při útoku amerických vojáků je z rukou teroristů zachráněna americká profesorka Kate. Ta se sice snažila zabránit aktivaci bomby, nicméně se jí to nepovedlo. Teď se bomba zavrtává do zemského povrchu a po celé planetě se začínají dít podivná zemětřesení, při kterých se do vzduchu uvolňují plyny vyvolávající katastrofické bouře. Kate chce celou záležitost řešit s americkým ministerstvem obrany, ministr Keegan a šéf tajné služby Pierce ji ale vyhodí s tím, že při akci vojáků byla bomba s názvem Hellstorm zničena. Kate odjíždí za svou rodinou do Wyomingu, kde se v národním parku podivnými zemětřeseními zabývá její manžel Rob s dcerou Jessie. Rob a Jessie mají s sebou také studenta Jakea. To už ale obrovské zemětřesení srovná se zemí Paříž. Kate tuší, že je třeba něco udělat. Spojí se tedy se svým známým z ministerstva, Drewem, jenž jí slíbí poslat materiály, které tajná služba a ministerstvo k Hellstormu mají. Spojené státy zasáhne série ničivých zemětřesení, která se stále stupňují. Drew nakonec dokáže materiály pro Kate získat a odeslat je vědkyni dřív, než je Piercem a jeho lidmi chycen. Kate vymyslí plán, jak za pomoci atomové pumy Hellstorm zničit. K tomu, aby ale získala bombu, musí přesvědčit Pierce ke spolupráci... (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas taková mega píčovina to nebyla…I když… Viděl jsem už mnohem lepší katastrofické filmy, ale viděl jsem ještě horší – což je možná k nevíře, ale je to tak. Je pravda, že příběh je jedna velká sračka, která pomalu nemá hlavu ani patu, většina herců nehezky přehrává a i samotné efekty nejsou žádná sláva (ty digitální výbuchy a dým katastrofa – to „ohnivé tornádo už bylo lepší“), ale našlo by se tu i několik slibných pasáží, které měly jakžtakž zajímavou atmosféru a mladší herečka byla docela pěkná. Takže dávám 30% - slabě 2**. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nejde vzít kastrol s oschlými zbytky z minula, trochu ho opláchnout, zalít vodou, posolit a naházet do něj všechno, co zrovna několik (ne úplně chytrých) hlav vymyslí. I když vlastně tady to tak nějak pravidelně funguje. Neexistující scénář se tentokrát snaží pomocí nezajímavých postav vyprávět cosi o odcizené seizmické bombě, která způsobuje drtivá zemětřesení. A jeden kvalitní dialog střídá druhý, jedna promyšlená scéna druhou. Uff, tentokrát ani víno nepomáhalo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Rolandovi Emmerichovi je Hollywood aj tento svet malý. Nechal sa naklonovať, jeho klon si dal meno Nick Lyon, to už bolo okolo roku 2000, tentokrát požiadal rumunské ministerstvo kultúry o tri milióny eur na nový katastrofák, ale nakoniec ho natočil namiesto v Bukurešti v Los Angeles, čím si pohneval celý Balkán. Ale aspoň zničil Paríž, tak možno dostane peniaze pôvodne určené pre rozvoj divadiel na svoje ďalšie veľkolepé dielo. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No nejvíc co fakt ničí takové katastrofické filmy jsou herci protože to je fakt na facku, např. scéna při pomoci policajtovi který byl zavalený kládou v ten moment jsem myslel že hercovi co přišel na pomoc dám kopačku na prokrvení, jenže takových scén bylo více. Film začne jako válečná akce která vypadá celkem oka než se začne střílet a potom super turbo nezničitelný vrták si vede cestu do země a začnou slušné efekty katastrof které mají sice obrovské nedostatky ale našli se i solidní momenty přesto film je jedná velká sračka kterou předem zrušily hlavně herci bohužel. ()

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

Z nudy jsem se podíval na tento film a byla to chyba. Námět se zbraní co spouští zemětřesení a ničí planetu je sice zajímavý, ale to zpracování. Děj je velmi zkratkovitý s minimem zvratů. I velké finále bylo jak mávnutí kouzelného proutku. Efekty zde hrají prim, ale jejich provedení je opravdu špatné. Vše vypadá jak z roku 2000 a ještě béčkově i na tu dobu. Extrém bylo letící letadlo co bylo jako model, či obdobně vrtulník. Opravdu strašné efekty. Herecké výkony? O těch snad ani nelze mluvit ty zde jakoby nebyly. Celkově jsme zvažoval 1z5 ze soucitu, ale zde nebylo opravdu nic čeho bych se chytl a mohl "přihmouřit oko" a tudíž "odpad!". ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Pri tychto filmoch,kde su otrasni herci,dialogy aj triky je aspon jedno vacsie pozitivum a to,ze sa od zaciatku az do konca stale nieco deje,cize preto davam dve hviezdy...:-) ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Počáteční "válečná akce" už jasně dává najevo, v jakých kvalitativních sférách se celý film patrně bude pohybovat. Roztřepaná kamera, nepřehledný střih, do očí bijící nekvalitní efekty, plus samozřejmě mizerné obsazení a téměř nulové herecké výkony. Příběh je mimořádně hloupý, plný nelogičností, v podstatě i těch pouhých 80 minut je jedno velké utrpení. Film navíc působí jako taková nízkorozpočtová vykrádačka všeho možného, byť původní námět vůbec není špatný. Filmařské dno se opět o nějaký ten kousek prohloubilo. 0/10. ()

Gardis 

všechny recenze uživatele

Viděno v tv, a vzkutku pěkný katastrofický film. Slušné efekty i herecké výkony a obsazení. Je to zkrátka parádní nedělní oddechovka. 🙂 ()

ORi_SV odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle katastrofické ptákoviny z novější doby (2015+) jsou opravdu strašná kupa exkrementů, a to všechny úplně stejně. Tyhle snůšky blbostí jsou opravdu jako přes kopírák. Mizerní herci, otřesné dialogy, rejža se scénáristou si snad museli něčeho šlehnout a mít absolutně zkreslené vnímání toho, co je ok a co ne (něco jako ožralý puberťák) a ty efekty... Proboha ty efekty! Za ně by se nemusel stydět i kdejaký devadesátkový brak. Kašlu na jména, i to, že to natáčel pokaždé někdo jiný. Všechno to působí, jakoby to natáčela pořád a ta samá osoba. Bohužel scénáristé a režiséři se nepoučili od svých stejně psychicky narušených kolegů a nadále vypouští do světa tyhle odpady, které slovo "film" neviděly ani v teletextu. Já říkám: ZASTAVME TOHLE HROMADNÉ ZLO". Na to se fakt nedá koukat ani ožralej. Zlatej Aaron Norris ty voe... ()

Drahocam odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film je tak šílená sra*ka, že se mi z ní chce až zvracet. Nenašla jsem absolutně nic, co by se dalo pozitivně zhodnotit. Dialogy a přehrávání herců je natolik špatné, že by to lépe zvládli i lidi z nějaké české dědiny. Doufám, že hodně brzy zapomenu na to, že jsem to viděla. ()

Reklama

Reklama