Reklama

Reklama

Ztracená vánoční přání

(TV film)
  • Kanada 48 Christmas Wishes

Obsahy(1)

Skřítkové z oddělení pošty si házejí s dopisy pro Santu tak nešikovně, že skončí v krbu a shoří. Vydají se tedy do městečka Minedoza, aby všech 48 ztracených přání posbírali včas, než Santa vyrazí na saních rozdávat dárky. Ve městě se seznámí s chlapcem Blakem a jeho sestrou Emmou. Emma na vánoční přání nevěří, co jí před šesti lety zemřel tatínek. A maminka Laura má jediné přání: aby byli opět šťastní jako rodina. A tak se skřítkové rozhodnou zachránit Vánoce nejen pro Lauru a její rodinu, ale pro všechny na světě. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (4)

Olík 

všechny recenze uživatele

Šel elf s elficí a elfátčaty na elfí výlet…… Tuctová pásová výroba made in vánoce, kterou na nás budou kanály jako Tv Barrandov bombardovat během svátků každý večer…..tady vlastně není ani co recenzovat. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem připadal jako bych se díval na pořad košické televize Zlatá brána, který se vysílal v sedmdesátých letech. Jen bez písniček. Přestože samotná elfí mise byla nezáživná nuda až pruda, nad vodou to držela rovina rozklížené rodiny, které nechyběly ani opravdu dojemné okamžiky. Možná by se mi víc líbil film o nich a bez elfů. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama