Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Před dvanácti lety přišel Nakamura Keisuke tragicky o svou maminku. Ta spáchala sebevraždu, protože byla falešně obviněna z vraždy malé holčičky a neunesla tlak, který vytvořila média. Keisuke se rozhodl, že se pomstí všem, co s tím měli něco společného, protože i po dvanácti letech se praktiky trýznitelů jeho maminky nezměnily… (Zíza)

(více)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Skvělé obsazení, ale tak nějak potopené v poměrně nezajímavém balastu o pomstě a o tom, jak by se měla vykonávat správně žurnalistika a jak by se lidé měli správně chovat. Klasická pomstová záležitost, kde to nikdo nezachraňuje. Mám pocit, že si posledních pár let Kame neumí vybrat něco pořádnýho, aby na obrazovce zaperlil. Sice tu skvěle skáče, křičí a bojuje za spravedlnost a samozřejmě mu to sekne, ale je strašná nuda na to koukat. Asi to bude i tím, že mi scénáristka a její práce nikdy nepřirostly k srdci. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem hodnocení Zízy a byl jsem po zásluze potrestán! Kame je jako vždy výborný a baví roli mstitele, jenže seriál nemá vůbec lehkost, celá ta cesta za pomstou působí hrozně jednoduše a nepropracovaně, nemá to vtip Yamenaka ani promakanost Kurosagiho, a přitom jsou tady fakt špičkoví herci. Ale ani Kame jednoduchou a průhlednou zápletku nevytrhne, poteší dobrý OST (Kanno Yugo opět válí propojil dynamické rockové nástroje a elektronický, symfonický podklad, mňam!), ale tím výčet kladů seriálu končí, mohlo z toho být mnohem více a něco lepšího, než stěžování si na práci některých novinářů. Do poloviny strašlivě schematické, pak se to pokouší vymanit ze stereotypu, ale neumí mě to přesvědčit, že tam o něco důležitého jde... ()

black.crow 

všechny recenze uživatele

Final cut je jeden ze seriálů colombovského typu. Divák totiž od samého začátku ví, kdo je vrah, jde jen o to, jak bude usvědčen. Na velké finále se ale ovšem musí čekat, a tak je potřeba mezitím diváka nějak zabavit. A Final cut se snaží, seč mu síly stačí – chce být napínavý, chce být šokující, chce být přitažlivý, chce být poučný, chce mít přesah. Bohužel to ale celé spíš nefunguje, než funguje. A to je škoda, protože jistá míra nevšednosti se seriálu upřít nedá. ()

Reklama

Reklama