Reklama

Reklama

Poté, co ztratil své rodiče, cestuje zdrcený kněz do Číny, kde získá nečekanou schopnost – dokáže se proměnit v dinosaura. Jakkoli je zpočátku svou novou silou zaskočen, prostitutka ho přesvědčí, aby vše využil v boji se zločinem. (Balt Cinema)

Recenze (38)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na film se koukněte jen na vlastní nebezpečí a doporučuju i úplné zhulení. Už od začátku je jasné, že to bude celé natočené schválně špatně a párkrát se sice zasmějete, ale výsledek je slabý. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

VelociPastor je úplný cringe, z ktorého sa ale dalo vyťažiť oveľa viac humoru. Niektoré scény sú naozaj podarené, no väčšina hraničí s nezábavnou trápnosťou. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Úplně jiné než jsem čekal a vyjma konce i méně bizarní. Ale sračka to je echtovní a bohužel ne tak vtipná, jak by ve výsledku mohla být. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už malou chvíli po začátku ("car on fire") je jasné, že tenhle film se bude snažit učinit z extrémně nízkého rozpočtu přednost a na svém brutálním amatérismu založit svůj imidž. A jde mu to dobře, většinu času jsem se usmíval, jednou se dokonce od srdce rozchechtal (závěrečná bitka nindžů a transformovaného velocipastora), scénář je báječně švihlý, muzika příjemně punkrocková, hříšnice Carol lepá a herecké výkony všech zúčastněných na amatérský nízkorozpočťák více než slušné. Ale po zkouknutí mi přece jenom došlo, že tuhle roztomilůstku si už nejspíš podruhé nikdy pouštět nebudu a že se z ní opravdu těžko stane kult, jako třeba z mnohem promakanějšího Kung Fury, nebo mnohem rafinovanějších Birdemiců. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kúzlo žiadne, iba o jeho pokus. Sú céčka, ktoré bavia a ktoré sa o to snažia. Tu je snaha iba cítiť, nie vidieť. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Na parodii je to málo svérázné - šlo z toho podle mě vytěžit daleko více, ať už více případy 4th wall breaků (viz [VFX: hořící auto]) nebo hloupých a zároveň memetických dialogů (viz "Čína JE na východ.") Na "so bad, it's good" kult je to pro změnu málo vážné a nikdo z herců/hereček příliš nepřehrává. Vzpomněl jsem si u toho na, také novodobé, Kung Fury, ovšem to mělo rozum a šlo cestou krátkometrážní. Rozhodně však má VelociPastor co nabídnout co se týče nápadů na gagy. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Přesně tak pitomé, jak byste podle fotek a synopse čekali. Bohužel ale taky nudné, což je pro jakýkoli film trvající malinko přes hodinu hodně špatná vizitka. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ano, mohlo to být promakanější, mohlo tam být víc šílených nápadů, protože v prostředku jako by trochu došla fantazie, ale jinak jsem se bavil skvěle. Už z úvodní scény jsem chytl záchvat smíchu a zbytek filmu v tom více či méně pokračoval. Nejvíc top je ale závěr, kde se Velocipastor rve s nindži a v závěru (to snad ani nemá smysl označovat jako spoiler) urve hlavu vůdce jakéhosi náboženského gangu, drží ji nad sebou, řve a do toho se tam objeví citát od Gandího. A pak se to přesune do nemocnice, která vůbec nepřipomíná nemocnici a přijde tam člověk s nejhorším kostýmem doktora v dějinách kinematografie... Ale co to tady budu suše popisovat, koukněte na to sami. Pokud máte rádi ten typ humoru, kde se smějete tomu, jak je ve filmu úplně všechno špatně a příšerně amatérské (tady záměrně, samozřejmě), nejspíš budete spokojení. Za mě se to může hrdě zařadit mezi Žraločí tornáda, Turbotarantule, či cokoli od Tromy. Na plný počet to buď chtělo zkrátit, nebo vymyslet víc šíleností. Nebo přidat Neila Breena. Takhle je to za 4* ()

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Nápad neuveriteľne vtipný a bizarný zároveň, prevedenie však absolútne katastrofálne. Nemám problém s béčkami, toto však robil niekto kto držal kameru v rukách po prvý krát v živote. Celý čas som čakal, kedy už ústredného Velocipastora o ktorom všetci kecajú uvidím, no a keď som ho zbadal, tak som bol rád za momenty pokým som ho nevidel... A aj keď je na hercoch, dialógoch a prevedení (prečo tu kurva boli ninjovia???) vidieť, že to tvorcovia nemysleli vážne, tak odpadu sa to aj tak nevyhne, pretože mi to vôbec neprišlo vtipné a celým filmom som sa prenudil. 0% ()

Matros odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film má naprosto skvělej plakát, ale bohužel je to nudná a zoufalá sračka, která neuspěje ani jako so bad, so good film.. ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Reziser tejto ko*otiny musi byt totalne je*nuty,lebo nieco take vypustit do sveta moze len pri*ebanec,to sa nedalo bez pretacania sledovat,normalne som mal smrt v ociach,nechapem,ze niekto tomu moze udelit co len hviezdicku,jednoznacny odpad...:-) ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Celkem z toho kluci vyvařili co šlo, ale žádný zázrak to taky není. Film nahodí trochu "meta" rovinu, ale nevydojí ji natolik, aby to byl kult. ()

Grimlok 

všechny recenze uživatele

Víc jak půlka filmu je správně divná, pak to začne být až moc divný. Škoda, bylo by to za tři, takhle jenom za dvě. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Chápu, že mělo jít o parodii na těžce béčkový filmy, ale hranice mezi parodií a trapností byla tak tenká, že často skončila na tý nelichotivý trapný straně. Scény, kdy se používaly laciný kostýmy, masky (velociraptor byl velkej fail) nebo efekty byly natolik amatérský, že se tomu nešlo smát ani když by si člověk myslel, že šlo o záměr. Rozpočet byl evidentně prd prd nic, tak si tvůrce řek, že to takhle využije a ještě to bude cool. Pro kvalitní parodii je ale zkrátka potřeba mít i nějaký ty prašule. Mnohem víc si teda cenim kvalitně a stylově natočený parodie než těhlech těžce amatérskejch kousků. ()

LabySo69 

všechny recenze uživatele

Jasný..ten film je asi tak přínosnej jako zdejší zajímavost od Samik81, ale je to prostě totální prdel. Pěkně v rytmu čím dementnější tím zábavnější. A ten raptor? over the top! ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne sklamanie. Plagát (ako je u podobnej kategórii filmov zvykom) láka na niečo, čo neexistuje, podobne sú na tom špeciálne efekty a triky,. Predstavte si scénu z Avatara, keby namiesto záverečnej epickej bitky by bolo akurát tak napísané a teraz sa 30 minút režú hlava-nehlava. Na strane druhej, herecké výkony (hlavne ústredná dvojica) sú vcelku prijateľné a film prekvapil zopár podarenými scénami. Verím tomu, že si nájde množstvo spriaznených duší, moja to však bohužiaľ nebude, dve hviezdičky s ohľadom na mikro (skôr nano) rozpočet. Suma sumárum - obyčajný, internetom nafúknutý, sofistikovane sa tvárciaci úlet. ()

Reklama

Reklama