Reklama

Reklama

Baahubali 2: The Conclusion

  • Indie బాహుబలి 2 - ది కంక్లుసిఒన్ (více)
Trailer

Obsahy(1)

Baahubali (Prabhas) a Bhallaldev (Rana Daggubati) jsou bratři z mocného království Mahishmati, kteří se zamilují do krásné princezny Devaseny (Anushka Shetty) z malého království Kunt. Devasena se zamiluje do Baahubaliho, čímž naruší záměry královny Matky (Ramya Krishnan) a způsobí rozkol v královském paláci. Ctižádostivý Bhallaldev se obává popularity svého bratra, a přikáže proto otroku Kattappovi (Satyaraj) zabít Baahubaliho. (griph)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

... tak mě tak napadlo, co se zajít podívat na bolywoodský festival, tam jsem ještě nebyla. V upoutávce mě zaujal hlavně ten jejich místní Jánošíko-Sandokan Baahubali, tak třeba na to. A byl to tedy masakr! V první čtvrthodince, kdy jsem si už začínala myslet, že snad nikdy nepřestanou zpívat (Od Iron Maiden se to opravdu trošku lišilo) a že mi ze sebezáchovných důvodů zřejmě nezbyde, než se potupně vytratit, začal naštěstí nabíhat alespoň nějaký příběh. Takže jsem ty tři hodiny nakonec vydržela. Ale opravdu jen vydržela. Ano, bylo to velkolepé, ano Baahubali byl hrdina se vším všudy, ano, bylo to barevné, akční a patetické (až běda). Ale pro mě to bylo celkově úmorné a na hranici snesitelnosti; poloviční stopáž by jistě stačila. Přesto tomu sypu 4 hvězdy, protože tak nějak předpokládám, že ve svém žánru je tenhle film špička. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

druhý Baahubali (který je zároveň i prequelem) dopadl o poznání lépe než jednička. Nejen že mnohem lépe vypadá, ale ve stylu všech dvojek je v mnoha ohledech rozmáchlejší a větší, jakkoliv se tomu u indického filmu dost špatně věří. Akce je každopádně víc a i když se občas vymyká z kloubů a je na ní vidět slabší CGI, baví podstatně víc než u jedničky.Pořád tu navíc platí, že Rajamouli míchá solidně styly a žánry a máme tu tak akční film, romantiku, pohádku, fantasy, špetku muzikálu a trochu komedie a dohromady to funguje tak jak má a tak jak sme zvyklí...70% ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Amarendra Baahubali (Prabhas) se má v krátké době stát budoucím králem Mahishmati. Baahubali se vydává na prohlídku svého budoucího království a doprovod mu dělá Kattappa (Sathya Raj). Baahu se při své cestě zamiluje do princezny Devaseny (Anushka Shetty) z království Kuntala. Jeho bratr Bhallaladeva (Rana Daggubati) kuje pikle, aby se králem stal sám... Závěrečná půlhodina, kde je hlavním hrdinou Mahendra Baahubali, mohla být klidně třetím samostatným pokračováním. Snímek nabídne dostatek akce a velmi slušné triky. Nejde o bezchybný film, ale o takovou velkolepou indickou pohádku, která zanechá velmi dobrý dojem. HODNOCENÍ 70% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velký Indický epos, který trvá sice strašně dlouho, ale překvapivě vůbec nenudí a z Indie Baahubali patří k tomu nejlepšímu a nejdražšímu, co se zde dá najít. Postavy mají hutné charaktery, akce je velkolepá a natočena úžasně ( Finální bitva má nespočet nápadů a bojové formace včetně se strategií vyvolají historikům orgasmus). Pár úsměvných momentů se sice našlo, ale jako celek je to opravdu výborná podívaná, ve které funguje od příběhu, emoce až po akci vlastně všechno. Vtipně jsem se pozastavil nad zvratem v polovině filmu, kde jsem byl upřímně šokován, ba ještě víc když jsem se dozvěděl, že to jako zvrat nebylo plánováno. Kdo rád historické velkolepé řežby, tak si tohle nesmí nechat ujít. Příběh****, Akce****, Humor***, Násilí***, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál*****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Bahubali 2: The Conclusion" je pro mě nakonec trochu zklamáním, protože jsem sice dostal to, co jsem očekával, ale pouze ve scénách, které jsou trikové nebo akční. Pokud na ně ale dojde, je to nádhera pohledět, a to nejen proto, že jsou technicky úchvatné, ale i proto, že jsou nápadité a originální. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (2)

  • S tržbami 257 milionů amerických dolarů se v době promítání snímku jednalo o druhý nejvýdělečnější indický film všech dob a nejvýdělečnější film v Telugštině. (marrjaana)

Reklama

Reklama