Reklama

Reklama

Profesoři zločinu: Velké finále

  • Itálie Smetto quando voglio: Ad honorem (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pietro Zinni a jeho spolek zločinců s vysokoškolskými tituly nikdy neprohrává. Ale bohužel ani nevyhrává. Namísto vytoužené svobody si jeho členové odpykávají tresty za zločin, který nespáchali. Zároveň je pronásledují přízraky z minulosti, především tajemná droga zvaná Sopox. Pietro odhalí, že slouží jako nástroj rafinované pomsty a jeho profesorská banda je jediná, která tomu dokáže zabránit. Bude při tom čelit více než vyrovnanému protivníkovi. Nechybí mu ostré lokty, nenávist… ani vysokoškolský diplom. (Film Europe)

(více)

Recenze (5)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

oproti předešlým je tento o málo slabší jakoby už herci byli unaveni ale pořád měl ještě tolik šťávy aby udržel pozornost vtipnými hláškami a akcemi.Já jsem spokojena ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Ale jo.Pěkný zakončení filmu.Něco jak když koukáte na zkrácený seriál z Netflixu.Došlo i opět na propojení celého děje,nějaký vysvětlení,což bylo dost fajn.Sice humor už se vážně opakuje,ale myslím,že to je cílem,aby charakter postav zůstal zachován.Vězení prospělo a návaznost to mělo dobrou.Kdybych hodnotil celek,tak nejlepší první díl,třetí a druhý.Finále na 75% ()

blezg 

všechny recenze uživatele

Je to úplná blbost, ale nemohl jsem se nesmát. Ne se chechtat jako při grotesce, ale prostě se usmívat. A to je někdy přesně ono :) ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Tak spokojenost. Všechny díly pěkně zacvakly. Doopravdy nerad jsem se loučil s tou partičkou absolutních mimoňů. Pro mě nejlepší třetí díl, ale i první dva byly na vysoké úrovni. Vyzdvihl bych i soundtrack a vysvětlení motivace hlavního protivníka hrdinů. Jsem spokojen a škoda, že už nedostaneme další pokračování příběhů téhle bandy. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Toto finále nebylo úplně grande , ale jako zakončení trilogie to beru . Nicméně to , že nápady docházeli , je zde opravdu vidět . ()

Reklama

Reklama