Reklama

Reklama

Moosoodan

Obsahy(1)

V demilitarizované zóně mezi Severní a Jižní Koreou dojde k několika záhadným úmrtím a zmizením. Jižní Korea ihned vysílá tým elitních vojáků, kteří mají 24 hodin na to, aby zjistili, co se stalo. Zpočátku podezřívají Severokorejce, se kterými se i střetnou, ale postupem času zjišťují, že pravda bude někde jinde. (LangiJ)

Recenze (3)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je tuším jeden z nejhorších filmů, co jsem z Koree za poslední rok viděl. Naprosto lacinný vizuál, který se dané zemi vůbec nepodobá, na 87 minut je film neskutečně pomalý a nenabídne vůbec nic zajímavého a ikdyž samotný námět měl potenciál režisér jej vyneužil vůbec. Já po dlouhé době opravdu trpěl a měl jsem problémy film dokoukat. Nelíbilo, nebavilo. 25% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Roztomilé akční béčko, které v sobě kombinuje prvky thrilleru, akčního filmu, hororu. Je fajn, vidět, že Lee Ji-ah nejen žije, ale i hraje:) Vydává se do demilitarizované zóny zjistit, proč neustále mizí hlídky, co je příčinou úmrtí, kromě Severokorejců se můžete těšit i na trochu tajemna, mrazivé atmosféry a celkem povedený závěr. Lehká jednohubka, kterou si nechám, rozhodně zajímavý film, ale dost tomu po technické stránce do první ligy chybí. ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Béčko z džungle, který mi připomnělo Predátora. Podle reportáže to vypadalo zajímavěji, ale po zkouknutí nic moc, potenciál nevyužit. Sice jsem byla zvědavá, jak to dopadne a kdo/co za vším stojí, ale jinak napětí nebo tajemno u mě nefungovaly. Navíc pointu proflákli brzo, takže pak už jsem jen čekala, jak ho zabijou a kdo přežije (což se mi teda povedlo odtipnout celkem přesně). ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama